Edward Snowden accepterar ExpressVPN-praktik

[ware_item id=33][/ware_item]

aprilskämt


ExpressVPN är nöjd med att tillkännage den senaste medlemmen i teamet, Mr Edward Snowden.

Ed flög in från Moskva för att gå med ExpressVPN, där han åtnjöt en välförtjänt vila efter sin hårda, men korta, karriär i NSA kom till ett abrupt slut.

Du kanske kommer ihåg Mr. Snowden efter att han uppträdde i globala tidningar som en global pionjär inom internetfrihet, mästare för digitala rättigheter och en kille med tillräcklig tarmstyrka för att ta på sig NSA - att avslöja deras förtryckande övervakningsregime i processen.

Det är rättvist att säga att Snowden är en hjälte på Internet och en ambassadör för mänskliga rättigheter, överallt. Han är en legend i kampen för integritet, en bastion av styrka mot krafterna som försöker kontrollera oss, en symbol för hopp om digital frihet, ett kodande geni och en filosofisk savant.

Därför är ExpressVPN glad över att välkomna Ed ombord som en grafisk designpraktikant.

Stillingen är obetald, men Ed kommer att få ta asyl på ExpressVPN-kontoret som en del av arrangemanget.

Ed hoppas kunna främja sin kärlek till japansk anime i rollen och försöker lära sig så mycket han kan från det begåvade ExpressVPN Graphic Design-teamet.

ed-Snowden av april-dåreDen praktiska Mr. Snowden undertecknar sitt ExpressVPN-kontrakt.

NSA har ett temperament Tantrum

Men inte alla är lika nöjda som ExpressVPN i nyheten om Snowdens praktik. När nyheten så småningom kom till Eds tidigare arbetsgivare, blev den tröga NSA, en skakande, fastän högre tjänsteman citerades:

"Det är inte rättvist. Redan kan vi inte se ExpressVPN-användare, och nu har de Snowden? Vilken chans har vi? Det är diskriminering [sic] mot NSA. Jag vill ha min mamma. ”

Insiders säger att NSA "kastar sina leksaker ur barnvagnen", med flera högt anställda officerare som beskrivs som "mopning runt och smälter som den tonårsflickan i den glittrande vampyrfilmen."

Vandalism vid Fort Meade tas på allvar

Sedan ExpressVPN tillkännagav Edward Snowdens praktik har ett flöde av vandalism inträffat vid Fort Meade, NSA: s huvudkontor.

En okänd gärningsmann lyckades till och med skrapa "NSA sux, Yay Snowden !!!!" på väggen i byråns Supper Room. NSA Supper Room används av agenter när de vill dela sina känslor, krama ut sina problem eller, som namnet antyder, njuta av en trevlig middag.

Den oönskade graffitin har traumatiserat NSA-personalen och en supporthotell har inrättats för dem som är djupt drabbade av den.

Strax innan han kollapsade och skrikade utan kontroll, sa en snivande NSA-agent:

”Det är bara inte det jag behöver just nu. Snowden är ett stort dumt doo-doo-huvud. Jag vill ha min mamma. ”

Edward Snowden visar ingen sympati för NSA

Vi frågade Ed vad han tyckte om NSA: s uppdelning, men han var för upptagen med att rita ett ägg. ”Haha! Titta, Egg Snowden! Jag gör mer av dessa! ”, Sa han.

ägg-snowdenExpressVPNs "lustiga" nya serietidning.

ExpressVPN kommer att hålla dig uppdaterad om ytterligare NSA-uppdelningar. Och Ed's ägg, tydligen.

Edward Snowden accepterar ExpressVPN-praktik
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.