De absolut bästa ställena att använda ett VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

De absolut bästa ställena att använda ett VPN


Vissa människor gillar regndroppar på rosor och vispor på kattungar. Det är trevligt, men ExpressVPN gillar internet sekretess, internet säkerhet och digital frihet.

Så här är några utmärkta platser att använda ett VPN som täcker alla tre av ExpressVPNs favorit saker.

Hem-VPN-åtkomst håller dig och ditt internet säkert

Det bästa stället att använda en VPN är inom väggarna i ditt eget rike. Ditt hem är där dina mest känsliga dokument kommer att vara, och det är troligt att du tillbringar större delen av din online-tid.

En VPN kommer att öka dina försvar, plus stoppa alla nyfikna ögon från att se dig göra vad du förmodligen vill ha i ditt eget hem.

Men det här handlar inte om VPN hemma mot företag VPN. Att ha ett VPN hemma betyder inte att du inte borde få ett VPN för arbete ... mer om det senare.

Att använda en VPN för Wi-Fi-hotspots bör vara lagen

Med risken att slå en död häst är gratis allmänna Wi-Fi-hotspots inte så gratis som termen gratis antyder. Oftast betalar ”gratis” Wi-Fi för sig själv genom att samla in dina data och sälja dem till högstbjudande.

En offentlig Wi-Fi-hotspot kommer sannolikt att använda en proxy som blockerar en Internet-anslutning tills du anger någon slags avslöjande information om dig själv. Ibland är det bara ett e-postmeddelande, men du kommer antagligen att behöva ange ditt fulla namn, adress och födelsedatum. Det som varje Wi-Fi-företag gör med din saftiga information är upp till dem, du registrerar över rättigheterna så snart du klickar på Acceptera.

De flesta företag har inte för vana att ge bort tjänster, så det är klokt att vara försiktig med vad du måste gå med på innan du trycker på connect.

Osäkrade Wi-Fi-nätverk är också exakt som de låter (det vill säga osäkrade). Med rätt kunskap kan alla som är anslutna till samma öppna nätverk som du enkelt komma åt dina data. Men en bra VPN-tjänst kommer att dölja din verkliga plats och IP-adress, vilket ger dig en mycket säkrare Internet-anslutning.

Använd en kafé-VPN och säkra den roman du har skrivit sedan 1997

Kaféer är berömda platser för lite Wi-Fi-igling. Ja, jag är en kund! Jag köpte denna kopp vatten för tre timmar sedan!

Men lika roligt som det är att gula upp någon annans internetjuice, du måste fortfarande skydda din hårdvara. Skaffa dig en Starbucks VPN innan någon går in på din Mac och stjäl den romanen du har arbetat med, eller ännu värre, något viktigt.

bäst-hotel-vpnHur ett tecken på ett hotell kan se ut.

Använd en bra VPN när som helst på ett hotell, var som helst

Hotell Wi-Fi är i stort sett samma som allmän Wi-Fi, och det kommer med samma säkerhetsproblem. Det krävs inte mycket arbete för en hacker att missbruka ett öppet, osäkrat nätverk.

Men åtminstone är människor begränsade av de normala samhällsreglerna när de är i en offentlig plats, och människor som inte är till nytta är säkra att locka oönskad uppmärksamhet till sig själva.

Ett osäkrat Wi-Fi-nätverk på ett hotell innebär att en angripare kan låsa sig i ett rum, osynligt av någon och göra vad de vill med Internet-anslutningen. De kan skörda alla dina uppgifter medan de ironiskt nog förblir i fullständig integritet.

Office VPN-åtkomst kommer att byta brandväggsfilter (och dölja din webbläsningshistorik)

Många arbetsplatser erbjuder begränsad tillgång till Internet eftersom det största biblioteket med information som någonsin har funnits är uppenbarligen inte något som vissa arbetsgivare vill ha sin personal till hands.

Men hej, det är deras företag, de kan göra vad de vill. Även om det de gör är skandalöst och tänker bedövande dumt.

Förmodligen går tankeprocessen något i linje med:

"Låt dem inte komma till Wikipedia. De kan göra upp saker de inte vet. Personalen kan lära sig på sin egen tid. Det finns inget utrymme för intellektuell tillväxt här. "

Om det bara fanns ett sätt att kringgå sådana dafta anställningssed.

Psssst. Du där ... en VPN. shhhh.

Även om din arbetsplats tillåter obegränsad åtkomst till Internet, är ett arbets-VPN fortfarande ett klokt val. Bara om de tittar på dig och tittar på alla kattvideor.

En skolans VPN kommer att byta brandväggsfilter (och dölja din webbläsningshistorik)

Se ovan, men byt ut arbetsgivaren med ”kraftfull kunskapsherre.” Eller en föreläsare om du vill.

Proffstips: Du kan också använda din skol-VPN som bibliotek-VPN. Du vet, för forskning. Sedan, om du studerar tillräckligt hårt, kanske din skola VPN kommer att examen till en högskola VPN eller till och med en University VPN.

best-vpn-resaJag har sett några saker och jag vill att du också ska se dem.

En VPN när du reser gör att du kan håna dina vänner överallt

Många länder censurerar internet eftersom de drivs av människor som är oroliga att försvara sin egen makt och hålla regelbundet folk i schack (se arbetsinlägg igen).

När du ser världen och njuter av de sevärdheter de flesta bara kan drömma om, är det en anledning att du kommer att vilja skicka glädjande bilder för att håna dina vänner och familj. Vi alla gör det.

Problemet är dock att du kan hitta ditt föredragna sociala medieuttag blockerat där du är. Värre är att din e-postleverantör också kan vara begränsad.

Att ha ingen åtkomst till ditt e-postkonto kan vara ett problem om du måste kontakta hjälp eller hjälp eller omedelbart måste kontakta dina nära och kära av någon anledning (även om vi är ärliga, chansen är att det bara är för glädje).

En rese-VPN är försäkran om att du kommer att kunna skicka det blåskidstrandsskottet till dina släktingar precis som du hör att det regnar hemma. Och eftersom resor kräver flygning behöver du också en VPN-flygplats (se posten på allmänna platser igen).

Använd en VPN när du deltar i vuxna hobbyer

Internetleverantörer kan lagra din Internethistorik. Men en VPN döljer din Internethistorik, vilket ger dig privat internetåtkomst. Blink blink.

Använd bara en bra VPN överallt

Naturligtvis finns det många fler platser att använda ett VPN och ännu fler skäl att göra det. I denna tid av snooping och federala stämningar som kräver tillgång till människors data är det förmodligen klokt att använda ett VPN för alla dina Internet-anslutningar.

En bra VPN ger dig kraften att få tillgång till hela Internet var du än är, oavsett anledning.

Var använder du ditt VPN? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Bild: masha_tace / Insätt foton
Hotellskylt: BrianAJackson / Insättningsfoto
Sign post: LAMeeks / Insättningsfoton

De absolut bästa ställena att använda ett VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.