Bruk en VPN og spar opptil 50% på leiebil. Egentlig!

[ware_item id=33][/ware_item]

En lykkelig fyr gir tommelen opp ut et bilvindu.


Hyppig flyer? Du kan også bruke ExpressVPN for å finne billigere flybilletter!

Når du bestiller biler på nettet, gjør noen bilutleiefirmaer og prissammenligningssider det økonomene kaller ‘prisdiskriminering’ basert på din beliggenhet. Prisdiskriminering betyr i utgangspunktet å tilby forskjellige priser til brukere fra forskjellige land for å maksimere inntektene.

Siden de fleste kunder vanligvis bare søker etter priser i hjemlandet, kan de lett utnyttes. For eksempel kan folk fra land der bileierskap er en luksus være villige til å betale en høyere pris for utleien enn noen som ser en bil som en grunnleggende nødvendighet.

Heldigvis gjør vi det enkelt for deg å raskt bytte mellom forskjellige lokasjoner og overliste utleiefirmaene ved å finne de beste prisene online.

Hvordan finne de laveste mulige prisene

Det er enkelt å omgå dyre priser og finne billigst mulig leiepris hvis du vet hvordan du gjør det.

Kjørelengden kan variere når du bruker dette trikset, men for eksperimentets skyld, la oss anta at vi leter etter leiebiler i Los Angeles, Wien og Melbourne. La oss også anta at datoene vi ønsker å leie er syv dager før og etter 1. desember 2015.

Dette er hva vi gjorde:

 • Vi koblet til ExpressVPN-servere på syv forskjellige steder.
 • Vi bla gjennom noen få leiebilsider som Rentalcars, Sixt og Hertz med Google Chrome i inkognitomodus.
 • Vi lukket og åpnet Chrome på nytt etter hvert besøk, og slettet alle informasjonskapsler i prosessen.

Nedenfor er prisene vi fant. (Merk at alle priser vises i USD.)

LAX-leie-bil-test

Konklusjon: Amerikanere får tydeligvis de billigste tilbudene for leiebil i Los Angeles. Koble til noen av våre amerikanske servere og se selv!

Vienna - leie-bil-test

Konklusjon: Det er verdt det å sammenligne priser med forskjellige IP-er. Mens lokalbefolkningen igjen blir tilbudt en lavere pris, kan det å spare seg på en amerikansk server spare deg penger hvis du vil leie fra Sixt.

Melbourne-leie-bil-test

Konklusjon: Hva i all verden har det med Hertz å gjøre? De belaster nesten syv ganger så mye for kundene sine i Egypt. Dette er et flott eksempel på at automatisert prisdiskriminering har gått galt.

Som du ser, er det verdt å bruke en VPN for å sjekke rundt for forskjellige leiepriser. Vær forsiktig med skatter og forsikringer, siden noen nettsteder siterer dem annerledes for hvert land også!

Reisetips for den sparsommelige Globetrotter

Her er noen avskjedstips du må huske på:

 1. Det kan være en ekstra avgift hvis du returnerer leiebilen din til et annet sted enn der du hentet den.
 2. Det kan hende at skatter ikke er inkludert i det opprinnelige tilbudet.
 3. Det kan hende du blir oppgitt en billigere grunnrente hos ett selskap, men med alle tilleggsavgiftene kan du ende opp med å betale mer enn et annet selskap.
 4. Enkelte ekstrautstyr som en GPS-enhet eller et spedbarnssete er vanligvis ganske dyre, så det kan være lurt å ta med seg eget.
 5. Henteplassering betyr noe når det gjelder å senke kostnadene. Se om offentlig transport er tilgjengelig, eller om utleiefirmaet tilbyr en skytteltrafikk dit du trenger å dra.
 6. Hvis du er under 30 år, kan du sjekke om det er ekstra forsikringskostnader som ikke er oppgitt i prisen.
 7. Avhengig av om du allerede har forsikring og hvilket kredittkort du bruker, trenger du kanskje ikke kjøpe ekstra dekning når du leier. Best å sjekke med forsikringsselskapet ditt før turen.
 8. Forsikre deg om at du lager en skriftlig logg av alle detaljer, inkludert reservasjonsdekkets tilstand, eventuelle riper, feil og / eller skrapemerker, før du kjører av..
 9. Det er vanligvis ikke verdt å forhåndsbetale for drivstoff, men pass på at tanken er full når du kommer tilbake.
 10. Les alltid gjennom avtalevilkårene, spesielt når du leier i et annet land.

Vi håper du fant denne guiden nyttig. Trygge (og billige) reiser fra ExpressVPN!

Utvalgt bilde: pathdoc / Dollar Photo Club

Bruk en VPN og spar opptil 50% på leiebil. Egentlig!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.