Bli involvert i OpenMedias kampanjer for å gjøre internett til et bedre sted

[ware_item id=33][/ware_item]

lagre-the-link


ExpressVPN er stolt av å stå sammen med OpenMedia i sine mange prosjekter som har som mål å beskytte internett.

OpenMedia ble grunnlagt i 2008 og er en utrettelig kampanje for alle online-friheter overalt.

Hvis du vil stille opp for et gratis internett, er OpenMedia et flott sted å starte.

OpenMedia-kampanjer inkluderer:

  • Krev en nasjonal bredbåndstrategi for Canada: Internett er nå klassifisert som en grunnleggende tjeneste i Canada
  • Forsvar Internett: En kampanje for nettnøytralitet
  • Community Broadband Initiative: Bedre og rimelig internett for alle
  • Redd vår sikkerhet: I protest mot C-51-loven
  • Grensevern: Stopp amerikanske grensevakter som ser gjennom telefonen din uten garanti!

Seier! Internett er en grunnleggende tjeneste for alle kanadiere!

Kanadiere ønsket universell internettilgang, støtte til landlige samfunn, hastigheter i verdensklasse, ubegrensede datalternativer og minimumsgarantier for kvaliteten på internett. Og med OpenMedias hjelp, fikk de alt!

OpenMedia ledet en nesten 50 000 sterk bevegelse til støtte for internett som en grunnleggende tjeneste. Faktisk kom imponerende 95% av kommentarene til den kanadiske radio-tv og telekommunikasjonskommisjonen (CTRC) fra OpenMedia-tilhengere!

Dette er første gang siden telefonen at CRTC har navngitt en grunnleggende tjeneste. Nå må alle kanadiere, uansett hvor de bor, ha tilgang til pålitelige, mobile og private internettjenester i verdensklasse.

Forsvar Internett

Det åpne internett er under intenst angrep akkurat nå. Federal Communications Commission (FCC) - organet som skal beskytte amerikanernes tilgang til nettet og sikre at det er gratis og rettferdig - er under ny ledelse.

Det nye FCC-sjefen, Ajit Pai, har Big Telecoms interesser i hjertet. Nøkkelbeskyttelse som sikrer nøytraliteten til nettet er allerede blitt slått tilbake. Men allikevel ønsker Big Telecom-selskaper mer, inkludert kraften til å tvinge noen av favorittnettstedene dine til en "langsom internettbane."

Si nei til den visjonen om internett.

Community Broadband-initiativ

Canadas internettilgang sammenlignes ugunstig med andre nasjoner. Men OpenMedia ønsker å samarbeide med folket for å bygge bredbånd i samfunnet.
Målet er et rimeligere internett for alle.

Redd vår sikkerhet: C-51 (statens regningsløse nøktern lov)

Canada

OpenMedia har gjort innvirkning ved regjeringens nasjonale sikkerhetskonsultasjoner og representert canadiernes personverninteresser. I fjor klarte de å:

  • Delta og vitne på regjeringens Stående komités møter om nasjonal sikkerhet
  • Delta personlig på offentlige konsultasjoner for eksperter, akademikere og bedriftsledere;
  • Bygg verktøyet Save Our Security på nettet som gjorde det mulig for tusenvis av kanadiere å delta i regjeringens online konsultasjonsprosess
  • Start et første av sitt slag Klikk for å ringe-verktøyet. Et kraftig nytt verktøy som gir kanadiere muligheten til å ringe sine parlamentsmedlemmer angående C-51 med et museklikk.

Sammen med tusenvis av kanadiere presset OpenMedia regjeringen til å offentliggjøre 59.000 høringsresultater for nasjonal sikkerhet og publisere en "sammendragsrapport."

Regjeringen har bøyd seg for presset og offentliggjort første halvdel av svarene.

For å bygge videre på suksessen, bygde OpenMedia et crowddsourcing-verktøy for å la publikum uavhengig analysere alle 59.000 resultatene fra våre National Security Consultations. Denne enorme datamengden vil være tilgjengelig og lett å fordøye for første gang.

Kampanjen vil male et klart bilde av hva kanadiere kan forvente at regjeringen vil gjøre med hensyn til C-51 og undertrykkende bulkovervåkning.

Storbritannia

Lekkede dokumenter avslører det britiske hjemmekontorets hemmelige plan for å få sanntids tilgang til tekstmeldinger og online kommunikasjon. Det har til og med vært kontroversielle forsøk på å tvinge selskaper som WhatsApp til å bryte sikkerheten på sin egen programvare.

Denne uvøren overvåkningsplanen vil gjøre alle mer sårbare for angrep som det nylige angrepet mot ransomware mot NHS.

Bli involvert i OpenMedias kampanje Save Our Security UK.

Grensevern i USA.

Akkurat nå vurderer politikerne om de vil støtte beskyttelsesdata ved grenseloven eller ikke, noe som vil hindre amerikanske grensevakter fra å se gjennom telefonen eller den bærbare datamaskinen din uten garanti..

Lobbyister prøver å overbevise politikere om at folk ikke har noe imot denne praksisen.

Bli involvert i debatten her!

OpenMedia publiserte en endelig TPP-rapport

TPP har vært en katastrofe for Canada. Etter fem år med forhandlinger og utallige millioner brukt, har avtalen falt fra hverandre i møte med utbredt offentlig forargelse fra borgere i hver TPP-nasjon.

Tusenvis delte sine synspunkter med regjeringen under TPP-konsultasjoner - det er på tide å ta grep basert på folkets tilbakemelding.

I 2017 vil Canada begynne å reforhandle den nordamerikanske frihandelsavtalen (NAFTA), inngå samtaler for en frihandelsavtale med Kina, og utforske å åpne et direkte handelsforhold med Storbritannia.

Disse kritiske samtalene følger den samme feilstien som TPP.
Besøk OpenMedia.org

OpenMedia håper å komme i retning av et nytt rammeverk for forhandlinger om handel: en som gjenoppretter offentlig tillit til regjeringsprosesser og inviterer kanadiere til å være partnere i samråd.

Tiden er nå for å sikre at tilnærmingen vår gir åpen, progressiv handel.

ExpressVPN er en stolt sponsor av OpenMedia

OpenMedia jobber for å holde internett åpent, rimelig og overvåkningsfritt. ExpressVPN vil fortsette å støtte de flotte initiativene og kampanjene deres for et bedre internett for alle.

Hvis du vil bli involvert i noen av disse kampanjene, kan du gå til OpenMedia.org

Bli involvert i OpenMedias kampanjer for å gjøre internett til et bedre sted
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.