Bli engagerad i OpenMedias kampanjer för att göra internet till en bättre plats

[ware_item id=33][/ware_item]

Räddning-link


ExpressVPN är stolt över att stå med OpenMedia i sina många projekt som syftar till att skydda internet.

Grundat 2008 och OpenMedia är en outtröttlig kampanj för alla online-friheter överallt.

Om du vill stå upp för ett gratis internet är OpenMedia ett bra ställe att börja.

OpenMedia-kampanjer inkluderar:

  • Begär en nationell bredbandsstrategi för Kanada: Internet in klassificeras nu som en grundläggande tjänst i Kanada
  • Försvar Internet: En kampanj för netneutralitet
  • Community Broadband Initiative: Bättre och prisvärt internet för alla
  • Rädda vår säkerhet: I protest mot C-51-lagen
  • Gränsers integritet: Stoppa amerikanska gränsvakter som tittar genom din telefon utan någon garanti!

Seger! Internet är en grundläggande tjänst för alla kanadensare!

Kanadensare ville ha universell tillgång till internet, stöd för landsbygdssamhällen, hastigheter i världsklass, obegränsade datalternativ och minsta garantier för deras internetkvalitet. Och med OpenMedias hjälp fick de allt!

OpenMedia ledde en nästan 50 000 stark rörelse för att stödja internet som en grundläggande tjänst. Faktum är att en fantastisk 95% av kommentarerna till den kanadensiska radio-tv-och telekommunikationskommissionen (CTRC) kom från OpenMedia-supportrar!

Detta är första gången sedan telefonen som CRTC har namngivit en grundläggande tjänst. Nu måste alla kanadensare, oavsett var de bor, ha tillgång till tillförlitliga, mobila och bostadsinternetstjänster i världsklass.

Försvara Internet

Det öppna internetet är under intensiv attack just nu. Federal Communications Commission (FCC) - organet som ska skydda amerikanernas tillgång till webben och se till att det är gratis och rättvist - är under nytt ledarskap.

Det nya FCC-chefen, Ajit Pai, har Big Telecoms intressen i hjärtat. Nyckelskydd som säkerställer nätens neutralitet har redan blivit tillbaka. Men ändå vill Big Telecom-företag ha mer, inklusive kraften att tvinga några av dina favoritwebbplatser till en "långsam Internet-körfält."

Säg nej till den visionen på internet.

Gemenskapens bredbandsinitiativ

Kanadas internetåtkomst jämförs ogynnsamt med andra länder. Men OpenMedia vill arbeta med folket för att bygga bredband i gemenskapen.
Målet är ett billigare internet för alla.

Rädda vår säkerhet: C-51 (statens räffelösa spionlagar)

kanada

OpenMedia har påverkat regeringens nationella säkerhetskonsultationer och representerat kanadensers integritetsintressen. Förra året kunde de:

  • Delta i och vittna vid regeringens ständiga kommittémöten om nationell säkerhet
  • Delta personligen på regeringskonsultationer för experter, akademiker och företagsledare;
  • Bygg online-verktyget Save Our Security som gjorde det möjligt för tusentals kanadensare att delta i regeringens konsultationsprocess online
  • Starta ett första av sitt slag Klicka för att ringa verktyget. Ett kraftfullt nytt verktyg som ger kanadensare möjlighet att ringa sina parlamentsledamöter angående C-51 med ett musklick.

Tillsammans med tusentals kanadensare pressade OpenMedia regeringen att offentliggöra 59 000 nationella säkerhetskonsultationsresultat och publicera en "sammanfattande rapport".

Regeringen har böjt sig för trycket och offentliggjort den första hälften av svaren.

För att bygga vidare på framgången byggde OpenMedia ett crowddsourcing-verktyg för att göra det möjligt för allmänheten att självständigt analysera alla 59 000 resultat från våra nationella säkerhetskonsultationer. Denna enorma mängd data kommer att finnas tillgänglig och lätt att smälta för första gången.

Kampanjen kommer att måla en tydlig bild av vad kanadensare kan förvänta sig att regeringen gör när det gäller C-51 och förtryckande bulkövervakning.

Storbritannien

Läckta dokument avslöjar UK Home Office: s hemliga plan för att få realtidsåtkomst till textmeddelanden och onlinekommunikation. Det har till och med varit kontroversiella försök att tvinga företag som WhatsApp att bryta säkerheten på sin egen programvara.

Denna vårdslösa övervakningsplan kommer att göra alla mer sårbara för attacker som det senaste ransomware-attacken mot NHS.

Bli engagerad i OpenMedias kampanj Save Our Security UK.

Gränsers integritet i USA.

Just nu överväger politiker huruvida de ska stödja skyddande uppgifter vid gränslagen, vilket skulle hindra amerikanska gränsbevakare från att titta igenom din telefon eller bärbara dator utan någon garanti.

Lobbyister försöker övertyga politiker om att folk inte har något emot denna praxis.

Bli med i debatten här!

OpenMedia publicerade en definitiv TPP-rapport

TPP har varit en katastrof för Kanada. Efter fem års förhandlingar och oöverträffade miljoner som har använts har avtalet fallit sönder inför stora allmänna upprörelser från medborgare i varje TPP-nation.

Tusentals delade sina åsikter med regeringen under TPP-samråd - det är dags att vidta åtgärder baserat på folkets feedback.

Under 2017 kommer Kanada att börja omförhandla det nordamerikanska frihandelsavtalet (NAFTA), inleda samtal för ett frihandelsavtal med Kina och utforska öppna ett direkt handelsförhållande med Storbritannien.

Dessa kritiska samtal följer samma felaktiga sökväg som TPP.
Besök OpenMedia.org

OpenMedia hoppas kunna gå mot en ny ram för att förhandla om handel: en som återupprättar allmänhetens förtroende för regeringsprocesser och uppmanar kanadensare att vara partner i samråd.

Tiden är nu att se till att vår strategi ger en öppen, progressiv handel.

ExpressVPN är en stolt sponsor för OpenMedia

OpenMedia arbetar för att hålla internet öppet, prisvärt och övervakningsfritt. ExpressVPN kommer att fortsätta att stödja sina fantastiska initiativ och kampanjer för ett bättre internet för alla.

Besök OpenMedia.org om du vill engagera dig i några av dessa kampanjer

Bli engagerad i OpenMedias kampanjer för att göra internet till en bättre plats
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.