Adgang gitt: Hvordan bruke Southwest Airlines utenlands

[ware_item id=33][/ware_item]

Southwest Airlines-logo flyr høyt på himmelen! bypass


Hvis du leser dette, er sjansen stor for at du allerede vet en ting eller to om VPN-er. Kanskje har du til og med brukt dem til å finne billige flybilletter. Men visste du at noen flyselskapsnettsteder bare er tilgjengelige i visse land?

Ta for eksempel Southwest. Selv om det er et av de største flyselskapene i verden, er nettstedet sørvest.com bare tilgjengelig for folk i USA og en håndfull land i nærheten. Hvis du prøver å se den fra det meste av verden, vil du faktisk se denne Southwest Airlines “Access Denied” -meldingen:

Skjermbilde: Soutwest Airlines tilgang nektet side.

Bummer, ikke sant?

For å legge til fornærmelse mot skade, har du heller ikke flaks å finne billetter på tredjeparts nettsteder som Kayak eller Orbitz. Det er fordi den eneste måten å kjøpe en Southwest-billett er gjennom sørvest.com. Selskapet sier at dette er for å holde kostnadene nede, og selv om det kan stemme, gjør det det ekstremt vanskelig for kunder utenfor USA å dra nytte av flyselskapets tjenester.

Enten du vil sjekke inn tidlig, endre flyreisen, eller bare ønsker å bekrefte reiseruten din, kan ikke du få tilgang til nettstedet føre til en hel rekke potensielle problemer. Og når du reiser, er hikke til det siste du vil takle.

Heldigvis er det en enkel løsning. Hvis du opplever den fryktede "Access Denied" -siden og lurer på hvorfor du ikke kan få tilgang til Southwest Airlines nettsted, vil denne guiden vise deg hvordan du bruker en VPN for å kryptere nettverket ditt og få tilgang til sørvest.com privat og sikkert.

Hvorfor sørvest blokkerer utenfor IP-er

Southwest Airlines har sperret spesifikke IP-er utenfor USA og nabolandene de tjener i en årrekke. Et enkelt Google-søk vil vise massevis av fellessider med kunder som lufter sin frustrasjon i smertefulle detaljer.

Selv om Southwest ikke har detaljert begrunnelse for å blokkere tilgang til det meste av verden, kan det være en rekke rimelige forklaringer: en, siden flyselskapet ikke tilbyr langdistanse internasjonale flyvninger, ønsker det å begrense overskytende trafikk til sine nettstedet; to ønsker den å begrense kunder som kjøper billetter i utlandet, og derfor eventuelle besparelser sluttbrukeren kan se; og tre, sidebegrensningene er bare en feil som Southwest ennå ikke har følt at det var viktig å løse.

Når det er sagt, ser det ut til at Southwest følger et tilfeldig mønster med å blokkere noen IP-adresser mens de tillater andre; noen brukere har til og med rapportert å kunne få tilgang til Southwest ved å besøke nettstedet fra en annen by i samme land.

Hva du trenger for å få tilgang til sørvest.com i utlandet

I stedet for å bruke timer på vent med kundeservice, eller enda verre, og lese gjennom baksidene til selvhjelpsinnlegg i samfunnet, kan du bruke følgende verktøy for å omgå meldingen “Access Denied” og besøke Southwest-nettstedet fritt.

Bare kom forberedt med:

  • En sikker VPN (som ExpressVPN!)
  • Southwest-kontoen din (hvis du har en)
  • Noen sekunder til overs

Ingen eksterne verktøy eller abonnement nødvendig; med en sikker VPN-tilkobling, kan du få tilgang til sørvest.com uten å måtte oppgi passnummer, kredittkortinformasjon eller personlig adresse (selv om du vil trenge å oppgi noen av disse for å faktisk bestille billett). I tillegg kan du bruke en VPN for å få tilgang til Southwest i hvilken som helst nettleser som bruker hvilken som helst enhet.

En trinnvis guide for tilgang til Southwest Airlines utenlands

For å få tilgang til Southwest-nettstedet med en sikker VPN-tilkobling, åpner du VPN-appen og kobler til hvilken som helst serverplassering i USA.

ExpressVPN-skjermbilde: Koble til et amerikansk serversted for å få tilgang til Southwest Airlines fra utlandet.

Når du er tilkoblet, må du sørge for at VPN-et fungerer ved å åpne nettleseren og gå til ExpressVPNs IP-adressekontroller for å bekrefte plasseringen din. Hvis IP-en din samsvarer med VPN-adressen din, er den nye IP-adressen din sikker, og du kan fortsette med all hastighet.

Skjermbilde: ExpressVPNs What Is My IP-side. Hvis du vises i USA, kan du få tilgang til Southwest Airlines.

Gå nå til sørvest.com og bruk nettstedet slik du pleier. Husk at du ikke trenger å registrere deg eller legge inn noen detaljer eksplisitt; men hvis du allerede har en Southwest-konto, skal du nå kunne bruke den som vanlig.

Du kan kjøpe en ny billett eller sjekke priser!

Skjermbilde: Southwest Airlines bookingside. Få budsjettflyvninger utenlands med ExpressVPN.

Jepp. Det er virkelig så enkelt.

Påminnelse: Ikke glem å bruke et VPN når du flyr

Hva har Wi-Fi og flyselskap Wi-Fi til felles? Med enorme mengder brukertrafikk på ethvert flynettverk til enhver tid, er mengden følsom data som passerer mellom flere enheter følbar.

Hvis du vil bla deg sikkert - enten du er i bakken eller i luften - sørg for at du holder VPN til enhver tid. Som en ekstra bonus kan du til og med bruke VPN-en til å besøke nettsteder som ditt Wi-Fi-nettverk i flyselskapet begrenser. Det er en vinn-vinn.

Adgang gitt: Hvordan bruke Southwest Airlines utenlands
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.