4 grunner til å få en utvist VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

En koffert dekket med bemerkelsesverdige selskapets logoer.


Å flytte til utlandet til et nytt land kan være vanskelig, men også spennende. Å utforske nye områder, prøve nye ting og få en smak av forskjellige kulturer kan gi litt krydder i livet ditt.

Enten du har flyttet til et nytt land for å studere i utlandet eller du har flyttet permanent, vil du ønske at en VPN skal følg med med kjære og nyt favorittnyhetskildene, idrettslagene og TV-programmene.

Her er fire grunner til at hver utvist skal bruke en VPN, pluss ett uunnværlig pro-tips for å få mest mulig ut av VPN!

1. Du trenger en utvist VPN for å se på TV og sport utenlands

En jente i en hatt ser på telefonen hennes på en kafé.

Hvis du ikke har lagt merke til det ennå, kan nettstedene du har tilgang til i utlandet være forskjellige fra de som er hjemme. Avhengig av hvor du bor, jobber eller går på skole, kan noe innhold være begrenset eller utilgjengelig. Andre steder, som Singapore, vil vises sterkt sensurert innhold. Ta for eksempel YouTube. Noen ganger er videoer som er tilgjengelige i ett område, blokkert i et annet. Det er fordi mye innhold på nettet er geografisk begrenset.

heldigvis, en VPN kan bidra til å omgå disse hindringene. Når du kobler til en VPN-serverplassering, blir IP-adressen din maskert og erstattet med VPN-serveren du ønsker. Hvis du savner å lese nyhetene hjemme, er det bare å koble seg til en VPN-serverplassering i dette området og voila! Du kan bla akkurat som før.

Dessuten hvis du ikke kan leve uten din favorittidrett, en VPN - sikkert og sikkert. Gå aldri glipp av et annet fotballarrangement, NFL-spill, NBA-sluttspill, eller UFC-kamp igjen.

2. Du trenger en utvist VPN for å beskytte personvernet ditt

Er du bekymret for om informasjonen din på nettet er privat? Du bør være. En usikret internettforbindelse lar din personlige informasjon bli utsatt for hackere, internettleverandører og lokale myndigheter.

En VPN står for privat virtuelt nettverk. VPN-er fungerer av kryptere internetttrafikken og skjule IP-adressen din, så når du kobler deg til en VPN-serverplassering, er det ingen som kan se hva du gjør. Nettsteder kan ikke spore deg fordi alt de kan se er IP-adressen til den bestemte VPN-serveren du bruker.

En utvist VPN er et viktig verktøy for alle som studerer, bor eller reiser i utlandet, men det er også flott for alle som til og med er opptatt av å sikre nettverkstilkoblingene sine.

3. Du trenger en VPN for å finne billigere flyreiser og bedre tilbud på nettet

Enkelte selskaper beregner sine online priser basert på brukerens beliggenhet. Noen i Dubai vil se forskjellige flypriser fra noen i Sverige for nøyaktig samme flytur. Å bruke en VPN for å bla gjennom og sammenligne forskjellige priser fra forskjellige VPN-lokasjoner kan føre til sparer store penger når det gjelder å reise, som gjør det veldig lettere å reise hjem for å besøke venner og familie.

Skeptisk? Prøv det selv. ExpressVPN fant en svimlende prisforskjell på $ 2000 når den ble koblet til VPN!

4. Du trenger en VPN for å holde kontakten med venner og familie

utvider videochat med skype

Det kan være vanskelig å holde kontakten med familie og venner hjemme gjennom Skype, Facebook, Twitter og Instagram når du er i utlandet. Heldigvis kan expats bruke en VPN til få tilgang til sosiale mediekontoer og chat-apper hvor som helst.

Gi vennene dine en virtuell poke fra hele verden, og hold deg oppdatert om hva som skjer hjemme. Med VPN, det er som om du aldri dro.

PRO EXPAT VPN-TIPS! Få mest mulig ut av VPN-en med en VPN-ruter

Hvis du bor i utlandet og ønsker å få mest mulig ut av VPN-abonnementet ditt, investere i en VPN-ruter. En VPN-ruter er alt-i-ett-løsningen som hjelper deg:

  1. Sikre hele Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt
  2. Se favorittprogrammene og sportene dine på hvilken enhet du vil
  3. Bruk VPN på smart-TV-en din, PlayStation, Xbox, Apple TV

Og hvis du har venner over, vil du kunne dele gaven til sikker, sikker VPN Wi-Fi med dem også!

4 grunner til å få en utvist VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.