Kuinka katoaa kokonaan verkossa neljässä helpossa vaiheessa

[ware_item id=33][/ware_item]

Kuinka katoaa kokonaan verkossa neljässä helpossa vaiheessa


Ilman suojausta meistä tulee nopeasti avoimia verkossa. Lainvalvontaviranomaiset, yritykset, mainostajat ja jopa ikäisensä voivat nähdä jokaisen askeleen, jonka otamme verkossa.

Onneksi siirtyminen täysin läpinäkyvästä täysin näkymättömäksi vaatii vain muutaman suoraviivaisen vaiheen. Kyllä, se vie vaivaa ja satunnaisia ​​uhrauksia, mutta ei tehokkaan tietokonetoiminnon taitoja.

mobiili-vapaana elävät

Vaihe 1: hylkää matkapuhelimesi

Tunkeutuvin seuranta, jota kokemme, on epäilemättä mobiililaitteidemme jatkuvan yhteyden kautta.

  • Puhelinoperaattorit voivat löytää kaiken SIM-kortilla muutaman metrin etäisyydelle
  • Kun mobiililaite kirjautuu puhelinverkkoon, se identifioi itsensä sekä laitteen itse sarjanumerolla että SIM-kortilla

Puhelimesta kerätyt tiedot asetetaan rutiininomaisesti hallitusten saataville. Hakkerointi-syndikaatit voivat saada pääsyn myös korruptoituneiden työntekijöiden tai unohdettujen takaovien kautta.

SIM-kortin poistaminen ei ehkä riitä, jos haluat kadota kokonaan. Puhelimesi voisi silti muodostaa yhteyden verkkoon tietämättäsi (esimerkiksi jos sinun on soitettava hätäpuhelu).

Hyvä matkapuhelimen korvaaja on tabletti, jossa ei ole SIM-kortin pidikettä, kuten iPad. IPod touch on myös erinomainen korvike.

Varmista, että laitteen käyttöjärjestelmä satunnaistaa MAC-osoitteen, jotta käyttämäsi Wi-Fi-verkot eivät tunnista sinua (kuten iOS).

Soveltuvan mobiililaitteen löytäminen on toki vaikeaa. Monet matkapuhelimet vaativat Google- tai Apple-tiliä, eivät saa säännöllisiä päivityksiä tai äläkä käytä kriittisiä ohjelmistoja, kuten Tor.

salattu-sähköpostit

Vaihe 2: Hylkää sähköposti ja sosiaalinen media

Tämä on vaikeaa ei siksi, että se vaatii teknistä taitoa, vaan koska jätät sellaiset ihmiset, jotka eivät seuraa sinua, nimettömään pimeyteen, joka on riskipääoman tukeman sosiaalisen median jättiläisten hohtavan mainosmaisen maailman takana..

Ilman puhelinnumeroa et voi kirjautua moniin palveluihin. Jopa nimettömyysverkkojen kerrosten takana, sosiaalisen median tilit seuraavat jokaista napsautustasi ja kommentteja antaen heille paljon valtaa sinuun.

Elää kokonaan ilman sähköpostitiliä tai puhelinnumeroa voi olla mahdotonta. Voit harkita oman sähköpostipalvelimen käyttämistä, vaikka sen tekeminen turvallisella tavalla on vaikeaa.

Säilytäksesi nimettömyysasi ja jatkaaksesi sähköpostien käyttöä, etsi maksettu palveluntarjoaja, joka hyväksyy Bitcoinin ja sietää yhteyksiä Tor-verkon kautta, mieluiten .onion-osoitteen kautta.

Saatat myös löytää myyjän, joka tarjoaa nimettömän puhelinnumeron Bitcoin-käyttöä varten. Tämä olisi hyödyllinen kaikille ylläpitämillesi sosiaalisen median tai chat-tilille.

Valitse viestintäverkot, jotka ovat hajautettuja tai hajautettuja ja jotka eivät vaadi sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita rekisteröitymiseen. Hyviä esimerkkejä sellaisista ovat Jabber (salauksen ulkopuolella) ja Bitcoin-innoittama Bitmessage-verkko (edelleen beeta).

Tor-selain-VPN

Vaihe 3: Salaa kaikki ja reitti Torin läpi

Tor on hidas ja työläs, mutta erittäin tehokas nimettömyysverkko. Se ei ole täydellinen, mutta lähinnä piilottaa sinut ja kontaktisi toisiltasi.

Torin käytön lisäksi sinun on salattava kaikki viestinnät. Älä vaihda salaamattomia sähköposteja, keskusteluita tai tallenna salaamattomia tietoja verkossa.

Selataksesi verkkoa, käytä Tor-selainta, mieluiten käyttöjärjestelmän, kuten TAILS, sisällä.

Lopulta kohtaat sivustoja, jotka eivät näytä sisältöä, ellet kirjaudu sisään tai siirryt takaisin tavalliseen selaimeesi - selvä merkki, jota sinun tulisi välttää tämän verkkosivuston kautta.

anonyymi-maksu

Vaihe 4: Käytä vain Bitcoinia ja käteistä

Sinua ei vain seurata, kun käytät omia laitteitasi tai tiliäsi, mutta myös joka kerta, kun teet sähköisen oston.

Pankkikortilla tai PayPalilla maksaminen tunnistaa ja paikantaa sinut. On todennäköisesti parasta sulkea pankkitilisi ja kaikki kortit kokonaan.

Opi käyttämään Bitcoinia nimettömästi

Bonusaskel: Käytä VPN: ää

Tor on laajalti käytetty ohjelmisto, joka pitää miljoonat ihmiset turvassa. Monet hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat epäilevät kuitenkin sitä edelleen.

Piilota aktiviteettisi Torissa pitämällä nimettömyysominaisuudet naamioimalla kotisi Internet-liikenne asentamalla VPN-ohjelmisto suoraan reitittimellesi.

VPN: n avulla Internet-palveluntarjoajasi ei näe, että käytät Toria tai edes mihin Tor-solmuihin olet yhteydessä. He näkevät vain VPN-palvelimesi IP: n ja yhteyden, joka näyttää tavalliselta salatulta selausistunnolta.

Kuinka katoaa kokonaan verkossa neljässä helpossa vaiheessa
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.