Kuinka EU vaikeutti Netflixin elämää?

[ware_item id=33][/ware_item]

Eurooppa vaikeuttaa elämää netflixilleElämä voi olla vaikeaa, kun olet kansainvälinen streaming-sensaatio.


Netflix teki aaltoja aiemmin tänä vuonna, kun se ilmoitti streaming-palveluista vielä 130 maassa. Yhtäkkiä kokonaan uudet yleisöt voivat nauttia Frank Underwoodin kurja tekoista House of Cards -palvelussa ja ymmärtää, miksi Washington DC: n asukkaat hiipivät metro-ilmoituksella, joka mainosti "työtä oikeaan suuntaan"..

Liity Euroopan unioniin. Toukokuun lopulla Euroopan komissio, EU: n päävalvoja, suositteli, että tilauksen ja videon suoratoistopalvelun vaaditaan varaamaan 20 prosenttia luetteloistaan ​​eurooppalaista sisältöä varten. Muutoksen on tarkoitus tukea paikallista taidetta ja viihdettä.

Netflix ei ollut innoissaan uutisista. Tiedottaja sanoi, että vaikka yritys "arvostaa komission tavoitetta saada eurooppalainen tuotanto kukoistaa, ehdotetut toimenpiteet eivät todellakaan saavuta sitä".

Kriitikot ovat keskittyneet molemmin puolin keskusteluun jaloilla puhumilla protektionismista ja vapaasta kaupasta, mutta kukaan ei näytä vastaavan yhteen tärkeään kysymykseen: muuttaako tämä Netflixin ja chillin vaikutusta?

Älä pelkää, fanit sohvalla halailevat ja Orange Is the New Black. Alla on uuden ehdotuksen perustelu ja sen merkitys sinulle.

Kuka takaa EU: n julkista sisältöä koskevan asetuksen?

Eri Euroopan maiden edustajat kannattivat toimenpidettä. Suurimmat edunvalvojat olivat kuitenkin Espanjan ja Ranskan hallitukset. Molemmat maat ovat valittaneet englannin kielen hiipuvasta vaikutuksesta kulttuuriinsa ja taiteeseensa.

Valitukset eivät ole mitään uutta. Vuonna 1993 sekä Ranska että Espanja hyväksyivät protektionistiset toimenpiteet paikallisen viihdeteollisuuden lisäämiseksi amerikkalaista mediaa vastaan. Ranska vaati radioasemia omistamaan 40% kaikesta ilma-ajastaan ​​ranskalaisiin kappaleisiin, kun taas Espanja asetti rajoituksia amerikkalaisten elokuvien esitykseen. He väittivät, että tällaiset lait olivat ainoa tapa säilyttää eurooppalainen kulttuuri-identiteetti

Nyt kun ihmiset ovat siirtämässä median kulutustaan ​​elokuvateatterista poispäin tietokoneen näytölle, näyttää siltä, ​​että Eurooppa ajattelee, että uudet säännökset ovat kunnossa. Muutos on myös linjassa muiden EU: n päätösten kanssa, jotka pakottavat Internet-yritykset muuttamaan Euroopassa näytettävää sisältöä, kuten kuuluisa tapaus unohtaa tapaus.

Kaikki online-suoratoistopalvelut, joihin EU: n asetus vaikuttaa

Kaikki tilauksen mukaiset videopalvelut pidetään kiintiössä, mikä tarkoittaa Netflixin liittymistä kilpailijoiden Amazonin ja Apple iTunesin kanssa. Ja vaikka kaikki kolme ylittävät tällä hetkellä 20 prosentin viitearvon, on olemassa myös epämääräisiä toimenpiteitä, joissa yrityksiä vaaditaan osallistumaan rahoitusosuuteen eurooppalaisen elokuvien ja TV: n tuotannon tukemiseksi.

Netflix viittaa jo olemassa oleviin eurooppalaisiin hankkeisiin todisteena siitä, että sääntelyä ei tarvita. Marseille, ranskankielinen sarja, joka seuraa otsikkokaupungin sievempaa puolta, aloitti suoratoiston keväällä, ja The Crown, laaja draama kuningatar Elizabeth II: stä, julkaistaan ​​syksyllä. Netflix kertoo, että teoksissa on myös italialaisia, espanjalaisia ​​ja saksalaisia ​​tuotantoja.

Muut sääntelyn kriitikot sanovat markkinat - eli. sinä olet se, jonka pitäisi päättää, mikä suoratoisto tapahtuu, etkä byrokraatit Brysselissä. He huomauttavat myös, että vähemmän menestyvät streaming-yritykset ostavat todennäköisesti vain paljon halpaa, heikkolaatuista sisältöä kiintiön täyttämiseksi. Jos näin on, se saattaa horjuttaa ehdotusta, jonka on tarkoitus tuoda esiin eurooppalaisen kulttuurituotannon parhaat puolet.

Vaikuttaako EU Netflixin onnelliseen aikaan??

Se riippuu siitä, missä katsot Netflixiäsi. Tällä hetkellä Netflix tarjoaa erilaisia ​​kirjastoja sisältöön eri maissa. Tämä tarkoittaa, että matkustessasi Netflixin kanssa saatat löytää jotain mitä et näe kotimaassasi. Tässä tapauksessa todennäköisesti ainoat vaikutukset vaikuttavat eurooppalaisiin Netflix-tilaajiin.

Tällä hetkellä Netflix saavuttaa tuskin vaaditun 20%: n eurooppalaisen sisällön vertailuarvon. Ehdotus voi kuitenkin vaikuttaa siihen, miten se lisää sisältöä tulevaisuudessa. Periaatteessa jokaisesta neljästä tunnista ei-paikallista sisältöä, jonka Netflix tarjoaa eurooppalaisille asiakkaille, heidän on pakko lisätä ylimääräinen tunti eurooppalaista sisältöä. Ja vaikka he voisivat leikata vanhaa sisältöä vaaditun suhteen ylläpitämiseksi, se aiheuttaisi eurooppalaisille kuluttajille tappioita.

Mitä mieltä olet EU: n ideasta - kiinnostunut? Hämmentynyt? Vihainen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Esitelty kuva: Dmyrto_Z / talletuskuvat

Kuinka EU vaikeutti Netflixin elämää?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.