Ilmaiset urheilun suoratoistosivustot vaarantavat yksityisyytesi: 3 syytä käyttää VPN: tä

[ware_item id=33][/ware_item]

katsella premier liigaa ilman vpnYritä katsella Sky Sportsia Ison-Britannian ulkopuolella ja menetät kaikki Premier League -tapahtumat!


Me kaikki tiedämme, kuinka ärsyttävää on löytää live-urheilutietoja verkosta. Toimivan linkin etsiminen, sattumanvaraisista ponnahdusikkunoista huolehtiminen ja selaimeesi kiinni olevien evästeiden hyökkäys, kuten kenkäkupla, ovat kaikki vaiheet, joita suoritamme, kun suoratoistamme ilmaista sisältöä verkossa..

Stony Brookin yliopiston tutkijoiden mukaan, jopa 50% vapaa streaming-urheilusivustoista sisältää haitallisia mainoksia.

Onko se riskin arvoinen? Ei tietenkään. Mutta se ei tarkoita, että emme silti tee sitä.

Onneksi on olemassa turvallisempia tapoja harjoittaa suoraa urheilua. Tässä on kolme syytä, miksi on aina parempi suoratoistaa VPN: llä.

Virta suoraan lähteestä

Jos luet tätä, tiedät todennäköisesti jo mitä VPN on. Et ehkä tiedä, kuinka VPN: t helpottavat ohittaa luonnostelevat suoratoistot kokonaan ja suoratoista suoraan lähteestä.

kuinka itv näyttää ilman vpn: täEnnen ExpressVPN: tä ...

Koska VPN antaa sinun peittää IP-osoitteesi toisessa maassa, voit käyttää laillisia streaming-sivustoja ympäri maailmaa!

kuinka itv näyttää vpn: n jälkeenExpressVPN: n jälkeen…

ExpressVPN: n Stream Sports -hakemistossa voit lukea yksityiskohtaisia ​​ohjeita siitä, kuinka reaaliaikaisesti lähettää maailman suurimpia urheilutapahtumia tarvitsematta koskaan avata luonnoslinkkiä.

Lisää verkon suojausta

Vaikka ilmaisten suoratoistosivustojen suosio kasvaa, ne kantaa monia yksityisyyden riskejä. Haittaohjelmat, virukset ja tuntemattomat verkkoseurantajat ovat kaikki uhkia, jotka olet vapaaehtoisesti hyväksymässä, kun päätät suoratoistaa sisältöä näiltä sivustoilta..

Rakeiset videot, ärsyttävät ponnahdusikkunat, kolmansien osapuolien jäljittäjät - nämä ovat vain muutamia päänsärkyistä, joita käsittelet, kun käytät suoratoistosivustoja.

Kun käytät VPN: tä, pystyt salaamaan verkkoliikenteen ja nimeämään sijaintisi nimettömänä, puhumattakaan siitä, että pystyt myös suoratoistamaan laillisista verkkosivustoista, ei satunnaisiin linkkeihin.

Se on voittava.

Jopa katsella teräväpiirtona

Videon laatu on harvoin normi, kun kyse on kolmansien osapuolien sivustoista. Kun suoratoistat ulkoisista lähteistä, et vain vaaranna yksityisyyttäsi, katsot sub-par-streamia.

Koska VPN antaa sinun suoratoistaa lähteestä, videon laatu on paljon parempi, ja lastausajat ovat nollan vieressä.

Voit käyttää jopa nopeustestiä nähdäksesi mitkä VPN-palvelinpaikat tarjoavat parhaat nopeudet.

Ole hyvä ja ihmiset: Jos aiot etsiä urheiluvirtoja verkosta, varmista, että käytät VPN-verkkoa.

Ilmaiset urheilun suoratoistosivustot vaarantavat yksityisyytesi: 3 syytä käyttää VPN: tä
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.