AT&T auttaa mielellään NSA: ta vakoilemaan miljoonia

[ware_item id=33][/ware_item]

at & t auttaa NSA: ta


Kun Edward Snowden kertoi maailmalle, että NSA: lla oli ystäviä amerikkalaisessa telealalla, hän ei nimennyt nimiä. Hänen julkaisemissaan asiakirjoissa ei myöskään mainittu mitään yrityksiä. Mutta ProPublican ja New York Timesin äskettäisen tutkimuksen ansiosta NSA: n liiketoiminnan arvokkaimman kumppanin henkilöllisyys on paljastettu: se on AT&T.

”Äärimmäinen halukkuus auttaa”

Tutkimus paljastaa AT: n&T ei vain vastannut NSA: n tietopyyntöjä, vaan he olivat ”erittäin yhteistyöhaluisia” ja osoittivat ”äärimmäistä halua auttaa” vakoojaviraston joukkovalvonnassa Yhdysvaltojen viestinnässä. Asiakirjoista käy ilmi, että tämä kumppanuus on yksi vanhimmista NSA: n historiassa vuodesta 1985 alkaen pian AT: n jälkeen&T: stä tuli oma yritys.

Uutiset ovat epäilemättä järkyttäviä monille AT: lle&Miljoonat asiakkaat. Mutta niille, jotka muistavat tietyn vuoden 2006 raportin, nämä äskettäiset paljastukset ovat vain vahvistus pitkään pidetystä epäilystä.

Salonin ja Wiredin vuonna 2006 julkaisema raportti tulee entiseltä AT: ltä&T-teknikko Mark Klein, joka yritti puhaltaa pillin sarjasta "salaisia ​​huoneita", jotka NSA asensi AT: hen&T-tilat. Raportissa väitettiin, että nämä huoneet sisälsivät laitteita, jotka hyödynsivät nopeita kuituoptisia piirejä, joiden läpi ”jokainen Internetissä oleva viesti” kulki, syöttäen sen sisällön suoraan NSA: lle.

Kenenkään tiedot eivät ole turvallisia

"Jokainen yksittäinen viesti Internetissä" voi kuulostaa karkealta liioittelulta, mutta se on todennäköisesti lähempänä totuutta kuin luulet. Klein väitti myös AT: tä&T: n yrityssuhteet muihin palveluntarjoajiin rutiininomaisesti suodattavat liikenteensa samojen piirejen kautta, joita NSA napauttaa heidän salaisissa huoneissaan, tarkoittaen vain, että et ole AT&T-tilaaja ei tarkoita, että sähköpostisi eivät ole kulkeneet heidän kätensä läpi.

Klein on suurelta osin unohdettu lähes kymmenessä vuodessa hänen ensimmäisen julkisen lausuntonsa jälkeen. Mutta tämä uusi NSA-asiakirjojen analyysi on häntä enemmän tai vähemmän täysin osoittanut.

Vanhat todisteet, uusi analyysi

Joten miksi kesti useita vuosia, ennen kuin Snowdenin asiakirjat paljastivat AT: n&T kuin NSA: n pääyhteisö? Vuotoissa olevissa asiakirjoissa ei koskaan mainita AT: tä&T nimeltä, sen sijaan, että koodinimellä “Fairview” kuvailtaisiin heidän kumppaniorganisaatioitaan.

Tutkimuksen laatijat julkaisivat myös läpikotaisen matkansa "leivänmurran" läpi todisteiden polulla, joka johti heidät perustamaan AT&T todellisena kumppanina. Näihin leivänmuruihin sisältyy:

  • ? Päivämäärä 5. elokuuta 2011. NSA: n uutiskirje väitti, että tiedonkeruua jatkettiin tänä päivänä maanjäristyksen aiheuttaman seisokin jälkeen. Tätä aluetta palvelevan japanilaisen aseman mukaan vain yksi kaapeli otettiin uudelleen käyttöön kyseisenä päivänä, ja FCC: n mukaan kaapelia hoitaa AT&T.
  • ? Omistetut lyhenteet. Fairview-ohjelmien kuvaukset NSA-asiakirjoissa käyttävät termejä SNRC ja CBB, jotka ovat entisiä AT&T-työntekijät vahvistivat AT: lle ominaisen žargonin&T.
  • ? Yhdysvaltain sopimukset. Sisäiset asiakirjat paljastivat NSA: n käyttämiä kuituoptisia tietoja Yhdysvaltain päämajasta Fairview'n avulla. Erilliset tietueet osoittavat AT&T käytti tuolloin Yhdysvaltain kuituoptista verkkoa.

AT&T: n vastaus

Reuters ilmoitti vastauksena havaintoihin AT: n edustajan&T:

Emme tarjoa vapaaehtoisesti tietoja muille tutkintaviranomaisille muuten kuin jos henkilön henki on vaarassa ja aika on oleellista. Esimerkiksi kidnappaustilanteessa voimme tarjota apua soitettujen numeroiden jäljittämisessä lainvalvonnan avuksi.

"Ei vapaaehtoisesti" on vaikea sovittaa yhteen "äärimmäisen halun kanssa auttaa". On selvää, että joku ei kerro totuutta, tai ehkä edustaja on oikeastaan ​​vain avuton. On mietittävä, kuinka monta AT: tä&T-työntekijät ovat jopa tietoisia salaisesta kumppanuudesta. Joka tapauksessa se on ehdottomasti AT: n sisällä&T: n etu on vähentää tämän tarinan merkitystä.

Olemmeko jopa yllättyneitä?

NSA: n ulottuvuuden ulottuvuudesta on vaikea enää järkyttää yleisöä. Oikea uutinen tässä ei ole sitä, että sähköpostiosoitteitasi salataan tai että AT&T on syyllinen. Se on, että ainakin muutama AT&T-työntekijät tekivät sen hymyillen kasvoillaan.

Käytännöllisestä näkökulmasta katsottuna sinun pitäisi olettaa, että kaikki Internetissä lähettämäsi viestit voidaan siepata yritys- tai valtion vakoojien avulla riippumatta siitä, oletko AT&T asiakas. Siksi salaus on tärkeää. Et voi estää tietojen keräämistä, mutta voit tehdä siitä erittäin vaikean lukemisen.

Esitelty kuva: iko / Dollar Photo Club

AT&T auttaa mielellään NSA: ta vakoilemaan miljoonia
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.