Yhteyden eteneminen juuttunut puoliväliin

[ware_item id=33][/ware_item]

Jos muodostat yhteyden palvelinpaikkaan, saatat ehkä katso yhteyden eteneminen juuttunut puoleenväliin pitkään:


ExpressVPN-sovellus on jumissa yrittäessään muodostaa yhteyttä.

Jos näet tämän tapahtuvan:

  1. Jos olet sijainnissa, jolla on tunnettuja VPN-yhteysongelmia, odota noin 30 sekuntia, kunnes yhteys on muodostunut. Jos se ei auta, kokeile yhdistäminen toiseen sijaintiin.
  2. Irrota laitteen ExpressVPN-yhteys ja yritä pääsy Internettiin. Jos kohtaat yhteysongelmia, kun irrotat VPN-yhteyden, ongelma liittyy käyttämääsi Internet-yhteyteen.
  3. Poistu (tai sulje) ExpressVPN laitteestasi ja sitten avaa sovellus uudelleen. Yritä muodostaa yhteys toiseen palvelinpaikkaan sovelluksen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Jos pystyt muodostamaan yhteyden toiseen sijaintiin, yritä muodostaa yhteys alkuperäiseen sijaintiin uudelleen. Jos kohtaat ongelman, alkuperäisessä sijainnissa, johon yritit muodostaa yhteyden, saattaa olla ongelma.
  4. Uudelleenkäynnistää laitteesi ja käynnistä ExpressVPN uudelleen. Yritä muodostaa yhteys toiseen palvelinpaikkaan sovelluksen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Jos pystyt muodostamaan yhteyden toiseen sijaintiin, yritä muodostaa yhteys alkuperäiseen sijaintiin uudelleen. Jos kohtaat ongelman, alkuperäisessä sijainnissa, johon yritit muodostaa yhteyden, saattaa olla ongelma.
  5. Kirjaudu ExpressVPN-tiliisi, valita Asenna ExpressVPN ladataksesi uusimman ExpressVPN-version. Asenna seuraavaksi ExpressVPN-sovelluksesi ja muodosta sitten yhteys palvelimen sijaintiin.
  6. Tarkista, onko lisenssisi vanhentunut. Katso ohjeet vanhennetun lisenssin tai tilauksen uudelleenaktivoinnista tästä oppaasta.

Suorittaessasi näitä vaiheita voit milloin tahansa ottaa yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi suoraa apua.

Yhteyden eteneminen juuttunut puoliväliin
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.