ExpressVPN biedt privacy- en beveiligingsbescherming aan consumentenklanten van HP

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN biedt privacy- en beveiligingsbescherming aan consumentenklanten van HP


Tortola, Britse Maagdeneilanden - 30 september 2019—ExpressVPN, de wereldwijde marktleider in VPN-services voor consumenten, heeft vandaag aangekondigd dat HP ExpressVPN vooraf installeert op bepaalde consumenten-pc's van HP Inc. 

Op deze pc's wordt de bekroonde Windows-app van ExpressVPN vooraf geïnstalleerd om de privacy en veiligheid van klanten op openbare wifi-netwerken te beschermen. Als onderdeel van het aanbod ontvangen consumenten van HP ook een exclusieve gratis proefversie van 30 dagen van de VPN-service.

HP's onlangs aangekondigde Spectre x360 13 wordt de eerste van de consumenten-pc's van HP waarop ExpressVPN vooraf is geïnstalleerd.

ExpressVPN helpt HP-klanten hun internetverkeer te beveiligen en hun online activiteiten te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. ExpressVPN biedt gebruikers waardevolle gemoedsrust wanneer ze verbinding maken met onbeveiligde of niet-vertrouwde netwerken, zoals openbare Wi-Fi-hotspots op luchthavens, hotels en coffeeshops. Met ExpressVPN kunnen HP-klanten netwerkgegevens coderen en hun surfervaring op internet beveiligen met slechts één klik.

 "We zijn erg blij dat HP heeft besloten ExpressVPN op te nemen als onderdeel van hun beveiligingsaanbod voor consumenten", aldus Harold Li, vice-president van ExpressVPN. "Deze relatie weerspiegelt ook het feit dat VPN's nu worden beschouwd als een onmisbaar hulpmiddel voor digitale bescherming."

"Onze klanten maken dagelijks verbinding met een verscheidenheid aan onbeveiligde openbare wifi-netwerken, vaak zonder de beveiligings- en privacyrisico's te beseffen", aldus Mike Nash, hoofdtechnoloog en vice-president van Customer Experience, Personal Systems, HP Inc. zijn verheugd om ExpressVPN toe te voegen aan de reeks beveiligingsaanbiedingen om onze consumentenklanten te helpen hun persoonlijke informatie op openbare Wi-Fi-netwerken te beschermen. "

Deze aankondiging onderstreept de status van ExpressVPN als marktleider in VPN's voor consumenten. De service staat bekend om zijn veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid en gebruiksgemak door WIRED en TechRadar. Het is door The Verge ook "The Best VPN" genoemd en door Tom’s hardware en Android Authority geselecteerd als Editor's Choice.

###

Over ExpressVPN

ExpressVPN is 10 jaar geleden opgericht en is een van 's werelds grootste providers van VPN-services, waarmee gebruikers hun privacy en beveiliging online met slechts een paar klikken kunnen beschermen. De bekroonde software van het bedrijf voor Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en browsers beveiligt gebruikersinformatie en identiteiten met de beste encryptie en lekdichtheid. Met meer dan 3.000 servers in 94 landen en elke week nieuwe servers toegevoegd, biedt ExpressVPN een snelle verbinding waar gebruikers zich ook bevinden en biedt ongecensureerde toegang tot sites en services van over de hele wereld. Ga naar expressvpn.com voor meer informatie over de privacy- en beveiligingsoplossingen van ExpressVPN.

ExpressVPN biedt privacy- en beveiligingsbescherming aan consumentenklanten van HP
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.