Online shopping med en VPN: Finn avtaler og beskytt deg selv denne julen

[ware_item id=33][/ware_item]

En VPN for billigere online shopping


Stå til side, murstein og mørtelbutikker: Online shopping har vokst eksponentielt, noe som medfører ubestridelige ulemper, men også noen få risikoer. Et virtuelt privat nettverk (VPN) er din essensielle følgesvenn for shopping på nettet, og styrer deg til bedre avtaler, samtidig som du også beskytter deg mot svindel og tyveri.

Denne guiden viser deg hvordan du bruker en VPN for å maksimere besparelsen din, og sikkerheten din, når du går online for å handle.

Hvordan en VPN kan hjelpe

En VPN fungerer som en tunnel mellom enheten din og nettstedene og tjenestene du bruker. Nettsteder kategoriserer brukere etter deres fysiske IP-adresse (den internettjenesteleverandøren tildelte deg), men du kan bruke en VPN til å skjule din virkelige plassering når du kobler deg til en sikker server i et annet område. Hvis kunder i New York kobler seg til et VPN-sted i Storbritannia, kan de bla gjennom UK-spesifikke nettsteder. Google.com blir google.co.uk, Amazon blir amazon.co.uk, og så videre.

I tillegg krypterer en VPN automatisk hvilket nettverk du bruker. Det betyr at hvis du surfer på et offentlig Wi-Fi-hotspot (flyplass, kaffebar, etc.), sikrer en VPN øyeblikkelig forbindelsen din - noe som gjør det mulig for deg å sende sensitiv informasjon online uten å måtte bekymre deg for at nettverket ditt blir logget , spilt inn eller spionert på.

Hvordan nettsteder dikterer priser

Du skjønner kanskje ikke det, men nettsteder og tjenester behandler ikke alle kundene det samme. Alt en online leverandør kan oppdage om deg, kan påvirke hvordan du blir behandlet - og hvor mye du blir bedt om å betale.

Plassering kan spille en stor rolle, ettersom online-priser ofte antas å være høyere for brukere som surfer fra mer velstående land, byer eller til og med postnummer. Disse typene prismessige teknikker er kjent som "dynamisk prising" og er en stadig mer vanlig strategi blant mange e-tailers. Noen nettsteder har til og med funnet å belaste brukere mer basert på om de bruker en Mac eller PC.

Ved å bruke en VPN for å koble deg til forskjellige serverplasser rundt om i landet eller i verden, kan du sjekke prisen på spesifikke elementer i forskjellige regioner. Du kan faktisk spare penger ved å bruke VPN for å finne bedre tilbud mens du også sikrer ditt nettverk. Denne prosessen krever bare en liten innsats, men resultatene kan spare hundrevis - om ikke tusenvis - i løpet av noen år.

Bruk en VPN for å finne bedre tilbud på nettet

Først må du sørge for at du har slettet informasjonskapslene dine før du begynner på et nytt søk. Fordi de fleste nettsteder bruker din fysiske beliggenhet (IP-adresse) pluss informasjonskapsler for å spore din online oppførsel, vil du søke med en ren skifer.

Deretter åpner du VPN-appen din og kobler til en hvilken som helst VPN-serverplassering i en annen by eller stat.

Bruk en VPN for å handle online

Nå åpner du et nytt "inkognito" eller "privat surfing" -vindu, og angi det bestemte nettstedet du vil handle. Legg merke til prisene. Når du er ferdig med å surfe, lukker du vinduet, tøm informasjonskapslene dine, kobler deg til en annen serverplassering og gjenta prosessen.

Inkognitomodus kan låse opp lavere priser

Selv om det ikke er noen harde sett for å finne bedre priser, vil du sannsynligvis merke små endringer basert på hvor du surfer. Merk at før du forplikter deg til noen spesifikk avtale, bør du lese gjennom nettstedets vilkår for bruk og sjekke om du kan kjøpe fra et virtuelt sted.

Slik sparer du penger på flyreiser

Å ta disse trinnene for å skjule identiteten din fungerer veldig bra med tidssensitive transaksjoner som flybillett, hotell og mer. Spesielt antas det at flyselskapene bruker informasjonskapsler for å lade opp brukere på flyreiser de sjekker ofte, så for å finne den beste avtalen, vil du være så grundig i det innledende søket ditt som mulig.

Først må du kontrollere at du sjekker priser fra en håndfull forskjellige VPN-lokasjoner. Når du har hoppet rundt noen få land, må du sammenstille funnene dine for å se hvor prisene blir tilbudt for mindre. Husk at det ikke er noen faste regler for å finne billig flybillett; noen ganger er det bare brukere som er heldige og ser bedre tilbud på tilfeldige steder.

Eksempel: Vi kunne spare noen hundre dollar på en flytur fra Frankfurt til L.A. bare ved å sjekke priser på en VPN-serverplassering i Norge. Noen brukere har også rapportert å finne billigere flypriser ved å bestille fra lavere inntekt steder som Mexico og India, så husk å sjekke priser fra en håndfull land.

Når det er sagt, er større byer og mer velstående områder ofte kjent for å belaste mer for flybillett, så det kan være lurt å starte med noen få mindre land og jobbe deg opp. Du kan også bruke Googles innebygde valutakalkulator for å se om prisene er billigere. Husk at skatt ikke alltid er inkludert, så du vil sjekke det totale beløpet før du bestemmer deg for en spesifikk oppføring.

Slik sparer du penger på hotell

Det samme trikset fungerer også med hotell. Fordi de fleste overnattingssteder bruker IP-adressen din som hovedkriteriene for å bestemme din unike prisstruktur, kan du i utgangspunktet “lure” nettsteder til å tilby deg bedre tilbud for mindre.

Begynn med å sjekke priser rundt nærområdet der du planlegger å bo. Du vil ofte finne billigere tilbud hvis stedet du surfer fra og stedet du ønsker å bo er i nærheten av hverandre. Det er fordi prisene vanligvis er billigere for lokalbefolkningen enn for turister. Jada, det kan høres litt urettferdig ut, men det er generelt slik disse tjenestene fungerer.

Du kan også være i stand til å finne billigere rom hvis du ikke bestiller reservasjonen for langt på forhånd. En studie fant at de laveste hotellprisene ofte kan bli funnet mellom 21 og 28 dager før din reisedato, så det kan være lurt å holde på å låse den reservasjonen tidlig.

Ekstra tips som hjelper deg å redde den smarte måten

Mens de fleste eksperter pleide å foreslå at folk bestiller flyturen på en tirsdag, har en ny studie erklært søndag som den beste dagen for å kjøpe billetter. Fredag ​​er kjent som den dyreste dagen i uken å bestille fly, så du vil sannsynligvis ønske å unngå den dagen helt. Det lønner seg også å være fleksibel med reisedatoer; Hvis alternativene for helgene er for dyre, kan du sjekke om den tilsvarende ukedagen er billigere.

Et annet koselig triks for å spare på hverdagsartikler er å legge til produkter i handlekurven din og deretter la dem være i fred for en dag eller to. Ifølge en Lifehacker-rapport vil mange store navnebedrifter ofte sende kunder kuponger for å oppmuntre dem til å ta steget og bestille det de har lagret.

Igjen kommer det hele ned til å eksperimentere med VPN og prissjekke forskjellige nettsteder. Det er ingen garantier, så ikke bli motløs hvis du ikke ser betydelige besparelser med det første.

Slik kan du si om VPN-en din fungerer

Mens hele prosessen med å bruke en VPN for online shopping er ganske enkel, fungerer den bare hvis VPN er lovlig koblet til et annet sted. En enkel måte å sjekke om du jobber med VPN er å se på IP-adressen din. Hvis du er koblet til et annet sted, bør IP-adressen din gjenspeile dette. Hvis det ikke gjør det, er det lett å fortelle at du er VPN av.

Du kan også sjekke hvor sikker forbindelsen din er ved å bruke ExpressVPNs innebygde DNS-lekkasjekontroller. Det tar bare noen få sekunder, og det er en trygg og enkel måte å sikre at nettverket ditt er beskyttet.

Hvordan en VPN kan bidra til å holde din personlige informasjon trygg

Visstnok, online shopping har fordelene - å bla gjennom flere produkter, sammenligne forskjellige nettsteder, sette opp ett-klikk kassa - men det har også sine risikoer. Faktisk uttaler Identity Theft Resource Center (ITRC) at antallet eksponerte kredittkortnummer økte med forbløffende 88% fra 2016 til 2017. Jo flere som handler online, jo større er forekomsten av kredittkorttyveri..

Heldigvis er det enkle trinn du kan ta for å beskytte dine online kontoer og samtidig gi deg en større følelse av frihet. Å velge å besøke HTTPS-bare nettsteder, sette opp tofaktorautentisering og variere passordene dine på nettet er alle effektive måter å beskytte økonomiske data og beskytte deg mot å hacke.

Selv om vi anbefaler alle disse metodene når du handler på nettet, er ingen av et universalmiddel. Det eneste uunnværlige verktøyet for å beskytte dine økonomiske data, mens du også låser opp gode kjøp, er en VPN.

Online shopping med en VPN: Finn avtaler og beskytt deg selv denne julen
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.