Nettstedet som vet hvor katten din bor

[ware_item id=33][/ware_item]

Nettstedet som vet hvor katten din bor.


Fakta: Katter liker oppmerksomhet. Alle som noen gang har prøvd å se på TV-en rundt en katt som slikker sine regioner foran skjermen, vil vitne om at.

Og det spiller ingen rolle hvor oppmerksomheten kommer fra, selvfølgelig. Innbruddstyver, forfølgere, mordere og, som er verst av alt, kalde innringere er bare et potensielt varmt fang og en sucker som du kan få slag.

Noen fremmede kan til og med ha fisk - noe som sannsynligvis er grunnen til at katter kontinuerlig sender sine portretter og beliggenhet til alle på planeten.

Hvordan kringkaster katter plasseringen deres??

OK, teknisk sett er det de ulykkelige menneskene som kringkaster bilder og plassering av sine nydelige, vakre fluffballer til hele planeten. Men det er ikke som kattene gjør noe for å stoppe det.

Jeg vet hvor din katteliv skuer de 15 millioner kattebildene på vertssteder (for eksempel Flickr, Twitpic og Instagram) og pinner kattens beliggenhet fra breddegrad og lengdegradskoordinater som er innebygd i metadataene sine.

Utrolig, absolutt hvem som helst kan få tak i informasjon om stedsdekning fra bildene dine. Alle dataene er tilgjengelige via offentlige API-er levert av bildedelingsnettstedene.

Iknowwhereyourcatlives.com fokuserer på kattene, men katten er stort sett irrelevant (kjetteri!). Hvis du kan se hvor en katt bor bare fra et bilde, kan du også se hvor et barn bor bare fra et bilde.

Sier nettstedet:

"Vi legger ut på dette eventyret med et oppdrag i tankene: å påpeke den enkle tilgangen til data og bilder på nettet."

Feline image-prosjektet belyser hvordan selskaper utnytter dataene til kundene sine, og hvor lett det er for en person å dele personlig informasjon ubevisst.

Det herlige nettstedet for pusefinner, hevder at kattebildets beliggenhet kan festes til en nøyaktighet på innen 7,8 meter (~ 25ft).

Men hvorfor gjør de dette? De sier at det er for folks bevissthet (og kittebilder):

"Vi prøvde å vise hvor lett tilgjengelig informasjon og øyeblikksbilder av sosiale medier er for allmennheten."

Den eneste måten å fjerne kattebildene dine fra Jeg vet hvor katten din bor, er purrfekt

For å lære oss en leksjon, og å fremheve hvor hensynsløse slemme katteeiere er, er den eneste måten å fjerne bilder fra nettstedet å slette dem fra vertssiden eller endre personverninnstillingen på bildet.

Selvfølgelig er et internett uten kattebilder helt latterlig, så ExpressVPN anbefaler at du endrer personverninnstillingene, pronto.

Hvis du gjør det, uttaler jeg at jeg vet hvor katten din bor, vil det føre til at katten din blir fjernet fra nettstedet innen 30 dager.

Vær oppmerksom på hva du deler på nettet

Vær forsiktig med hva du deler på nettet, selv om det er perfekt og alle må se det akkurat nå!

Hvis du virkelig må vise hele verden hvor bedårende din floof-meister er, kan du bruke et verktøy som Metadata Anonymisation Toolkit for å stripe metadataene fra bildet.

Nettstedet som vet hvor katten din bor
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.