I nedleggelse av amerikansk regjering treffer personvernet ditt

[ware_item id=33][/ware_item]

Den amerikanske regjeringsstansen forårsaker personvernproblemer


Nå langt inn i den tredje uken har den amerikanske regjeringsstansen offisielt blitt den lengste i historien. Mer enn 800 000 føderale ansatte jobber uten lønn, og effektene, som du kan forestille deg, begynner å hoper seg opp.

Mens innvirkningen på nasjonalparker, flyplassens sikkerhetslinjer og populære kulturattraksjoner lett kan observeres, er noen av de mer bekymringsfulle effektene litt vanskeligere å tallfeste.

Til å begynne med er nettstedene for både Federal Trade Commission (FTC) og Federal Communications Commission (FCC) nede, noe som betyr at forbrukerne blir liggende igjen. Kanskje skumlere har FTC også lagt ned nettstedet for identitetstyveri - nettstedet der folk går for å rapportere svindelaktivitet.

Når du åpner nettstedet, blir du møtt med en sterk varsel som lyder:

"På grunn av nedleggelse av myndighetene, kan vi ikke tilby denne tjenesten for nettstedet på dette tidspunktet. Vi vil gjenoppta normal drift når regjeringen er finansiert. ”

Hva dette betyr er at bortsett fra mindre regulering av alle dine favoritt (eller ikke-så-favoritt) statlige finansierte fasiliteter, kan denne nedleggelsen utilsiktet sette personvernet ditt i fare.

Hva skjer når det ikke er noen å fortelle?

Identitetstyveri var den nest største forbrukerklagen til FTC i 2017, da over 100.000 nye rapporter ble innlevert. Det var en økning på 3% fra 2016, og det forventes at den også har økt i fjor.

"Uten en god mulighet for folk å arkivere og dokumentere svindelrapporter, har hackere mer frihet enn noen gang før."

Uten en god mulighet for folk å arkivere og dokumentere svindelrapporter, har hackere mer frihet enn noen gang før. Dette betyr at folk som prøver å rapportere en forbrytelse - eller verifisere en eldre rapport - i utgangspunktet er i lovlig limbo.

Og så er det trusselen fra robocalls og svindelselgere. Fordi FCC er inaktiv, klarer ikke folk å rapportere og eksponere svindelnumre, så disse automatiske spam-samtalene kan fritt løpe.

Folk har allerede rapportert om samtaler som bruker avstengningen som et middel til å svinge beskjedne lyttere for å overlate sin personlige informasjon. En hekter spesielt mottakere ved å hevde at den nylige nedleggelsen har påvirket deres status med skattemyndighetene. Deretter fortsetter den å lytte til å "bekrefte" personlig informasjon ved å overlevere den.

Uten muligheten til å sjekke og bekrefte hvilke numre som er reelle og hvilke ikke, er det dessverre ikke de fleste tredjeparts anropsblokkering som ikke kan oppdatere programvaren sin, noe som fører til flere unødvendige samtaler og mer sinte kunder.

Personvern tar baksetet under stenginger

Problemene strekker seg også langt fra Washington. Mennesker i Phoenix, Arizona, har gjort skyld i Department of Homeland Security etter at det sendte ut e-postmeldinger om masseoppsigelse til hundrevis av mennesker - hvis personlige e-postadresser var åpent synlige for hver mottaker av meldingen.

Mange lokale immigrasjonskontorer har også begynt å stenge tidlig. Som nevnt på USCIS-nettstedet, "Denne informasjonen kan endre seg raskt, så sjekk denne siden på avtalen din." Mens nedleggelser av USCIS-kontorer kanskje ikke direkte påvirker personvernet ditt, er den lille hensynet som blir gitt til personopplysninger noe det er sikkert å bære over i andre grener - hvis ikke allerede.

Den amerikanske regjeringen er den eneste største spionerende makten i verden, og med alle potensielt pinlige data den er samlet, har det aldri vært en bedre tid for hackere å finne veien inn.

Hva du kan forvente hvis avslutningen fortsetter

Selv om det ikke er noen måte å forutsi når avslutningen vil avsluttes, er det hva du kan forvente på personvern- og sikkerhetsfrontene.

En trend du må se er flere og flere nettsteder som blir inaktive. Allerede er statlige finansierte nettsteder som NASA og Department of Justice blitt inerte, og hvis avslutningen fortsetter, vil flere nettsteder automatisk bli lagt ned på grunn av utdaterte eller utgåtte sikkerhetssertifikater. I følge Engadget har mer enn 80 TLS-sertifikater allerede gått ut.

FCC har også sluttet å sertifisere nye elektroniske enheter som er på vei til markedet. Selv om dette kanskje ikke har en umiddelbar innvirkning, kan de langsiktige konsekvensene være bekymringsfulle. Hvis noen dingser kommer sammen med superinvasiv innebygd spionerteknologi, kan det hende at den ikke erkjennes på dager, uker eller til og med år.

For noen av disse farene, har du fremdeles noe bruk. Hvis du mener at du har blitt et offer for data eller identitetstyveri, kan du kontakte banken din og følge trinnene på denne arkiverte siden. For resten kan du være i samme båt som en oversvømmet regjeringsarbeider: Alt du trenger å gjøre er å vente.

I nedleggelse av amerikansk regjering treffer personvernet ditt
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.