Hvorfor du bør bruke et unikt passord for hver online konto

[ware_item id=33][/ware_item]

Bruk et sterkt passord


For å forbedre brukernes sikkerhet ber ExpressVPN nå brukerne om å opprette et passord som de ikke bruker andre steder, og det må inneholde:

  • Minst 8 tegn
  • Minst ett tall
  • Minst ett symbol (f.eks. #, {, @,!,?)

Hvorfor du aldri skal bruke det samme passordet to ganger

For å beskytte mot hacks er det viktig å lage et unikt passord for hver konto du åpner, inkludert ExpressVPN.

Det er stadige angrep på nettsteder, noe som fører til hyppig tyveri av brukerinnloggingsinformasjon, og ubehagelige ne’er-do-brønner vil målrette sårbare nettsteder som mangler den samme beskyttelsen som for eksempel en bank gjør.

Et angrep kan være så enkelt som å bruke en falsk admin-e-post for å spørre en moderator på lavt nivå på en forumside om bruker-e-post og passord. Når en hacker har disse detaljene, vil de prøve dem på en rekke sikrere online tjenester.

Så selv om du har det sterkeste passordet i verden, hvis du bruker det samme til et kattunge pic-forum som du gjør for banken din, risikerer du et betydelig hack.

Selvfølgelig vil det kreve en Herculean prestasjon av mental styrke å huske alle passordene, men du kan bruke en passordbehandling for å gjøre livet enklere.

Betydningen av sterke passord

ExpressVPN gjør forskjellige tiltak for å beskytte brukerkontoer, inkludert et ReCaptcha-system for å hindre ikke-menneskelige pålogginger, men det er fortsatt viktig å bruke et robust passord.

Et brute force-angrep er når en angriper vil spam passord i et forsøk på å gjette pålogging, og det er grunnen til at passordets lengde og kompleksitet er utrolig viktig - bare ett ekstra siffer øker tiden det vil ta å hacke kontoen din eksponentielt.

For eksempel har et passord som bare inneholder 4 bokstaver 456.976 kombinasjoner, men et med 5 har 11.881.376.

Ved å inkludere tall og alle symboler (96 tegn), og med minimum passord på 8 tegn, er det 457.163.239.653.376 mulige kombinasjoner for ExpressVPN-passord.

Selv om 8 er minimumstegn for ExpressVPN vil godta, jo mer du bruker, desto mer sikker blir kontoen din. Et 12-sifret passord har 94 ^ 12 (475,920,314,814,253,376,475,136) kombinasjoner og det vil ta en datamaskin 7,5 millioner år å knekke med to milliarder gjetninger per sekund.

Beskytt online-kontoene dine med et sterkt passord

Bruk en tilfeldig passordgenerator for å gjør passordene dine lange og kompliserte og bruk en passordbehandling for å huske dem, slik at du ikke trenger å gjøre det.

Hvorfor ikke oppdatere ExpressVPN-passordet til noe sikrere akkurat nå? Denne guiden viser deg hvordan. For noen forskjellige, og tør vi si det, spennende teknikker for å velge et sikkert passord, sjekk ut denne guiden fra Lexie.

Hvorfor du bør bruke et unikt passord for hver online konto
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.