Hvordan du kan miste alt med Bitcoin

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvordan miste Bitcoin


Med verdien av cryptocururrency som skyrocketing inn i området 100 milliarder dollar, er det lett å bli smittet av det største "digitale gullrushet" siden dot com-boblen. Men selv om alle med en halv hjerne og en smarttelefon ser ut til å tjene mange penger, kan det være på tide å minne oss selv på at det er like enkelt å miste alt på en dårlig investering.

Her er noen av tingene du bør unngå:

Du kan bli hacket og miste all Bitcoin

Den vanligste måten å bli hacket på er gjennom phishing-lenker. Du kan motta e-postmeldinger eller private meldinger på Twitter, Telegram eller Slack som ber deg om å "oppdatere kontoen din" eller logge deg på via Coinbase eller din e-postkonto for å "kreve en premie."

Utstyrt med detaljene dine, vil angriperen prøve å logge seg på alle populære cryptocurrency-utvekslinger eller lommebøker som du kanskje bruker eller kan bruke e-posten din til å tilbakestille passordene på kontoene dine..

Andre former for hacking ligner sosialteknikk, lurer deg til å sende penger til feil lommebok eller hjelpe en “venn i nød.”

Slik holder du deg trygg:

 • Hold datamaskinen oppdatert
 • Vær forsiktig med programvaren du laster ned, spesielt Bitcoin lommebøker
 • Skaff deg en passordbehandler
 • Aktiver tofaktorautentisering på alle kontoene dine
 • Lær om sosialteknikk
 • Hold Bitcoins sikkert i kjølerom

Hvis du glemmer backup-frøet ditt, kan du miste all Bitcoin

Den klart vanligste måten å miste Bitcoins skyldes ikke hacking. I stedet er det langt vanligere at folk setter opp en lommebok, kjøper litt Bitcoin eller aksepterer den som betaling, og deretter mister tilgangen til den - enten fordi telefonen deres gikk i stykker, ble mistet eller stjålet, eller den bare ble tilbakestilt til fabrikken innstillinger.

Hver Bitcoin-lommebok som er verdt å bruke, både på Android og iPhone, gir deg muligheten til å ta sikkerhetskopi av lommeboken med en 12 eller 13-ordet sikkerhetskopi. Hvis du ikke allerede har skrevet ned denne sikkerhetskopieringen, gjør du det nå! Gå inn i appen din, se på frasen din og skriv den ned på et papir. Ikke kopier og lim den hvor som helst, og ikke legg den på noen online konto eller skylagringstjeneste - legg den på papir for å beskytte den mot hack.

Du kan bytte bort all din Bitcoin

Med alle oppturer og nedturer og skarpe svinger i cryptocurrency-markedene, kan de virke som en gullgruve for handelsmenn. Men akkurat som med gullgruver, er det bare noen få mennesker som tjener penger på det, og de få er sannsynligvis de som selger verktøyene for gruvedrift i stedet for de som handler valutaene selv.

Tenk på at mens markedene er på vei opp, tjener nesten alle penger, uansett handelsstrategi. Det er imidlertid vanskelig å slå markedet, og på vei ned taper alle penger (bortsett fra børsene).

En gyldig strategi kan være å kjøpe og selge Bitcoins på en børs og deretter selge dem ved en markering over disk til folk som ikke har tilgang til en Bitcoin-børs. Dette medfører imidlertid betydelig svindelrisiko, og du må studere lovene i landet ditt nøye, siden du kan ha en plikt til å samle inn personlig informasjon om personene du handler med eller til og med registrere deg som utenlandsk valuta.

På lang sikt er den dominerende strategien å kjøpe og holde, og ikke å prøve å slå markedet. Det er ingen lovlig investorbeskyttelse i Bitcoin, og de fleste børser eksisterer i et lovlig grått område der lovene i aksje- og råvaremarkeder ikke gjelder. Prismanipulering og lureri finnes overalt.

 • Oppbevar Bitcoins i en lommebok som du utelukkende kontrollerer, og aldri på utveksling
 • Kjøp og selg når du må, men ikke prøv å sette av på markedet med mindre du har betydelig opplæring i å handle volatile og risikable eiendeler

Du kan miste Bitcoin i svindel

Vanligvis virker “diversifisering” som ganske solid investeringsråd. Legg aldri alle pengene dine i én aksje eller en bransje.

Vi får beskjed om å spre sparepengene våre rundt og la dem vokse, noe som fungerer bra i regulerte markeder, hvor du kan investere i indeksfond, trackere eller spre deg rundt populære indekser. Du kan stole på at regulatoren bare (for det meste) bare lager lager av selskaper som driver med faktisk virksomhet, har blitt kontrollert og godkjent for notering. Hvor noe er oppført er også et mål for aksjen, obligasjonen eller annen sikkerhet.

I kryptovalutaen kan hvem som helst opprette et cryptocurrency eller starte et “Initial Coin Offering” (ICO), og mange svindlere bruker det til sin fordel. De investerer mye penger i reklame og hevder at de bygger "den neste store tingen" og lover høy avkastning.

 • Forsikre deg om at du forstår produktet du kjøper, inkludert dets teknologi, økonomi, grunnleggende team og reguleringen rundt det
 • Bruk produktet du investerte i. Fungerer det? Har det feil? Er det nyttig for deg?
 • Vær forsiktig med store krav og løfter om retur
 • Hva skjer hvis investeringen til slutt mislykkes? Mister du alle pengene dine? Vil du være økonomisk i orden? Vil du kunne betale alle regningene dine?
 • Forbli sunn, vær Bitcoin løsemiddel

  Cryptocururrency er fremdeles ny og under utvikling. Det er den ville vest-tiden i en ny finansalder, som betyr stor mulighet og betydelig risiko. Det er viktigere enn vanlig å være årvåken, paranoid og mistenksom.

  • Sikre Bitcoins
  • Sikre datamaskinen din
  • Hold et kjølig hode
  • Hold tålmodig
  • Vær konservativ i investeringene dine
  • Ikke ta investeringsråd fra VPN-selskaper for alvorlig
  Hvordan du kan miste alt med Bitcoin
  admin Author
  Sorry! The Author has not filled his profile.