Hva er VPN-tilkoblingslogger?

[ware_item id=33][/ware_item]

Pinner på en jordklode for å representere VPN-tilkoblingslogger


En tilkoblingslogg er en registrering av innkommende og utgående tilkoblinger til en VPN-server som kan omfatte:

  • En brukers IP-adresse
  • IP-adressen til VPN-serveren en bruker kobler til
  • Tidsstempler for når en bruker kobler til og kobler fra et VPN
  • VPN-leverandørens mulighet til å søke og spørre alle de ovennevnte

ExpressVPNs systemer ble konstruert for å spesifikt aldri ha slike VPN-tilkoblingslogger. Faktisk har vi konstruert appene og VPN-serverne våre for å eliminere sensitiv informasjon kategorisk. ExpressVPN kan aldri tvinges til å levere kundedata som ikke eksisterer.

Mange tilbydere hevder å holde "ingen logger", men beskriver ikke transparent hva det betyr. ExpressVPN har en klar personvernpolicy som hjelper deg med å sikre at ingen av våre brukere kan knyttes til noen spesifikk aktivitet eller tilkobling i nettverket vårt - brukerens online aktivitet er privat, anonym og ukjent for oss som VPN-leverandør..

En VPN er et personvernverktøy, og ExpressVPN er et personvernselskap, så vi går til viktige tiltak for å sikre personvern og anonymitet av brukeraktivitet bevares.

Risikoen ved å bruke en VPN-leverandør som fører tilkoblingslogger

Tilkoblingslogger tillater en VPN-leverandør, eller hvem som helst med tilgang til dataene, å matche deg til VPN-aktiviteten din.

Data om tilkoblingslogg er verdifull, og noen gratis VPN-tjenester vil selge dem til tredjepartsleverandører, slik at de kan målrette annonser mot deg, lære om din oppførsel og analysere hvordan du bruker internett.

Men selv om en VPN-leverandør ikke selger tilkoblingsloggene, kan det falle i hendene på hackere eller myndigheter som griper til ukryptert harddisk og utstyr.

Logging tillater også en juridisk myndighet eller et av nettstedene du besøker for å henvende deg til VPN-leverandøren din med en forespørsel om å identifisere deg. VPN-leverandøren kan overlate denne informasjonen frivillig, eller bli tvunget av en domstol til å gjøre det.

Bare en VPN-leverandør som ikke har noen tilkoblingslogger, kan ikke tvinges til å overlate tilkoblingsinformasjonen din eller gjøre disse dataene tilgjengelig for tredjepart.

Hvilken informasjon oppbevarer ExpressVPN?

For å opprettholde en pålitelig VPN-tjeneste, må et selskap beholde noe informasjon om brukerne og serveraktiviteten.

Det kritiske spørsmålet er om dataene som oppbevares potensielt kan bli anonymisert. Så lenge disse postene ikke kan brukes til å koble deg til bestemte handlinger, for eksempel å besøke et nettsted eller laste ned en film, blir personvernet ditt og anonymiteten fremdeles bevart.

Uansett hvilken informasjon som blir oppbevart, er det svært viktig at funksjonaliteten og innholdet i datalagring er tydelig for brukeren, og at alle endringer og endringer kommuniseres godt..

ExpressVPN oppbevarer verken tilkoblings- eller aktivitetslogger

Vi vil aldri samle noe om hva brukere gjør med VPN-en: Ingen logger over trafikkdestinasjon, DNS-poster eller datainnhold.

ExpressVPN holder bare den minste informasjonen som kreves for å sikre at VPN-tjenesten vår er svært pålitelig - og dataene som samles inn er ikke tilstrekkelig til å binde noen brukere til spesifikk aktivitet i vårt nettverk. Å sørge for at tjenesten vår alltid fungerer når brukere trenger den for å fungere, er en viktig del av å beskytte deres personvern.

For å gi våre brukere full åpenhet har ExpressVPN en klar og detaljert personvernregler.

ExpressVPN tar personvernet ditt på alvor og logger IKKE noen av følgende sensitive opplysninger:

  • Nettleserlogg
  • Trafikkmål
  • Datainnhold
  • DNS-spørsmål
  • Den opprinnelige IP-adressen du kobler til fra
  • Din utgående IP-adresse (dvs. ExpressVPN IP tildelt deg når du har koblet deg til)

Er ExpressVPN lovpålagt å beholde VPN-tilkoblingslogger?

ExpressVPN er basert i BVI, som ikke har lov om oppbevaring av data. Land inkludert Storbritannia og USA har ikke jurisdiksjon til å tvinge et BVI-selskap til å produsere poster. Men selv om de gjorde det, har vi ingenting å produsere.

Kombinasjonen av BVI-jurisdiksjonen, ingen aktivitetslogger og ingen tilkoblingslogger gjør ExpressVPN til et utmerket valg for internettbrukere som er bekymret for deres personvern - noe som tas opp i nesten hver ExpressVPN-anmeldelse.

Hva er VPN-tilkoblingslogger?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.