Girl Scouts er vår neste bølge av cybersecurity-eksperter

[ware_item id=33][/ware_item]

jente speider logo på en sky med grønn bakgrunn


Vet du hva merker Jentespeidere samler i disse dager? Det er ikke bare Hiker, Making Friends og Cookie CEO lenger. Med et sterkt fokus på STEM (vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk), en nåkjerne jentespeidersgren med læring som debuterte i 2012, er det nå initiativ som tar sikte på å engasjere jenter i prosjektering og programmering tidlig i livet. Og hva er nytt for GSUSA i 2018? Det raske vekstfeltet Cybersecurity.

Girl Scouts ’nye fokus på vitenskap og teknologi

I 2017 ga Girl Scouts ut akkumulative merker innen STEM-spor (Engineering: Think Like an Engineer, and Computer Science: Think Like a Programmer) i samarbeid med Code.org, SciStarter og andre autoritative selskaper.

I år sparker de STEM-grenen opp et hakk med ikke mindre enn 18 nye Cybersecurity-merker som skal rulles ut, og starter i september 2018. Cybersecurity-merkene og tilsvarende spor ble utviklet i samarbeid med Palo Alto Networks, en global leder innen cybersikkerhet.

De nye Cybersecurity-merkene markerer et initiativ spisset av Sylvia Acevedo, en rakettforsker og administrerende direktør i Girl Scouts USA. Med kvinner som utgjør bare 11% av fagfolk innen cybersikkerhet i verden, Acevedo ønsker å snu denne figuren.

I et intervju med NBC News forklarer Acevedo at programmet er designet for at speidere "skal ta på seg den økende trusselen om datainnbrudd, hacking og identitetstyveri," og at jenter i disse dager virkelig er interessert i "Beskytte identiteten deres på nettet, hvordan de kan beskytte seg når de surfer, hvordan de kan beskytte datamaskinene deres og deres familienettverk fra å bli hacket."

For tiden prøver jenter programmet før det slippes over hele landet. I ordene til en av 9-åringene som deltar for øyeblikket, er det å hjelpe folk med å være trygge hva Girl Scouts gjør!

Cybersecurity-merker markerer en ny fremtid for Girl Scouts

De nye Cybersecurity-merkene vil stå ved siden av nåværende tech-merker, inkludert Netiquette, Website Designer og Programmering Robots (vist over), samt Computer Expert, Inventor og Entertainment Technology for å få jenter til å trene for deres teknisk-forankrede futures.

Det kommer til å bli spennende å se disse jentene bli våre cyber-forsvarere

- Rinki Sethi, Palo Alto Networks, Girl Scouts Cybersecurity Program Designer

Girl Scouts ’oppgave er å slippe løs den indre G.I.R.L. (som Go-getter, Innovator, Risk-taker and Leader) av medlemmene, og de snakker ikke bare snakken. Deres merittliste er imponerende, med alle de tre kvinnelige tidligere sekretærene av staten en gang Girl Scouts, og 73% av kvinnelige senatorer i USA tidligere bar Girl Scout-moniker.

Det dedikerte cybersecurity-sporet i Girl Scouts håper å forme den neste generasjonen cybersecurity-eksperter - et spennende forslag.

Fremtiden for online sikkerhet og personvern

Over her på ExpressVPN ønsker vi også å delta i samfunnsinitiativer med fokus på sikkerhet og personvern. For øyeblikket er søknader om vår 2018 ExpressVPN Future of Privacy Scholarship åpne. Med sjansen til å få en kul pengepremie på $ 5000 og se arbeidet ditt vises på flere kommunikasjonsplattformer, er dette en mulighet for studenter å engasjere seg fullstendig i online-personverndebatten.

Vi oppfordrer alle - jentespeidere, personvernentusiaster, opinionsdannere og spirende journalister - til å søke.

Skriv et lidenskapelig, informert, opplysende stykke med en gang:

"Hvis du hadde de samlede kreftene fra alle verdens ledere, hva ville da være din 10-årige plan for å sikre at neste generasjon har rett til privatliv?"

Hvis du synes du har et godt svar, sjekk ut stipendsiden vår for mer informasjon. Søknader stenger 31. august 2018.

Girl Scouts er vår neste bølge av cybersecurity-eksperter
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.