FaceTime-feil lar folk høre deg, før du selv svarer

[ware_item id=33][/ware_item]

Skjermbildet for innkommende anrop fra iPhone, bortsett fra at begge ikonene sier at du aksepterer. Til og med nedgangen. Hyggelig.


Tenk to ganger før du forbanner den eksen som ikke vil slutte å ringe: En nylig funnet feil i Apples FaceTime betyr at noen kan ringe deg og høre på telefonens mikrofon - selv om du ikke plukker opp.

Med andre ord, hvis du ser FaceTime ringe på enheten din, kan den som ringer allerede høre på hva det er du sier, eller gjør.

Slik fungerer FaceTime-feilen

Åpne FaceTime-appen og begynn å ringe en kontakt. Før den personen tar seg opp, sveiper du opp og legger til ditt eget telefonnummer til samtalen.

Når du har lagt til, antar FaceTime at tilkoblingen er en aktiv konferansesamtale og begynner å sende deg lyden til den du ringer - selv om vedkommende ikke har plukket opp.

Enda verre er det at mottakeren av samtalen treffer strøm- eller volumknappen for å ignorere deg, offerets telefon vil også begynne å sende video!

Beskytt deg mot FaceTime-feilen

Inntil Apple løser problemet, er det beste alternativet å slå av FaceTime i telefonens eller datamaskinens innstillinger. Slik gjør du det:

Slik deaktiverer du FaceTime på iOS-enheten din

  1. Åpne Innstillinger-appen
  2. Søk etter FaceTime og trykk på resultatet
  3. Forsikre deg om at den er slått AV

Slik deaktiverer du FaceTime på Mac-en

  1. Åpne FaceTime-appen på Mac-en
  2. Velg FaceTime fra menylinjen
  3. Klikk på Slå av FaceTime

Apple har midlertidig deaktivert Group FaceTime som svar på denne feilen, som ser ut til å ha løst problemet for de fleste brukere. En permanent løsning blir lovet med en programvareoppdatering denne uken.

FaceTime-feil lar folk høre deg, før du selv svarer
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.