ExpressVPN vurderer de 3 beste Bitcoin lommebøkene for iOS

[ware_item id=33][/ware_item]

best-Bitcoin-lommebok-ios


* Leter du etter de beste Bitcoin lommebøkene til Android? Klikk her.*

Så sent som i 2014 var det bare en Bitcoin lommebok for iOS - men da ble den forbudt.

Bitcoin-brukere kunne ikke beholde og bruke Bitcoins med iPhonene sine på en trygg og lovlig måte, til tross for at den mest populære lommeboken ble lastet ned 120 000 ganger før den ble forbudt.

I protest mot forbudet signerte over 6000 mennesker en underskrift på Change.org, mens andre lovte å ødelegge iPhonene sine, med en bruker på reddit til og med lovet en gratis Google Nexus til alle som la ut en video av seg selv som knuste iPhone.

Merkverdig nok fikk Reddit-innlegget over 2500 stemmer, men ble senere fjernet fra r / alle av ukjente årsaker.

Det er nå et utvalg av Bitcoin Wallet-valg for iOS-brukere

I dag fant ExpressVPN over 30 Bitcoin lommebøker i Apple AppStore, bare ved raskt å se gjennom et søk etter ‘Bitcoin Wallet.’ Selv om ikke alle lommebøker er satt på lik linje; noen er mer sentraliserte enn andre, noe som gjør dem sårbare for DDoS-angrep. Mens pengene dine ikke er utsatt for en DDoS, kan du potensielt bli stengt utenfor kontoen din i løpet av angrepet, noe som er utrolig frustrerende.

Det er viktig å sikre din Bitcoin og hvordan en lommebok håndterer krypteringen av nøklene er viktig. Noen lommebøker er vert for krypterte nøkler på en server, mens andre lagrer dem på telefonen. Det er betydelig mer trygt å holde nøklene til midlene dine på telefonen din og aldri la dem forlate enheten, men dette gjør en sikkerhetskopieringsprosedyre nødvendig i tilfelle telefonen går tapt eller blir skadet.

Dette er ExpressVPNs favoritt Bitcoin lommebøker for iOS.

Breadwallet - Open Source og Great UI

Breadwallet sin største fordel ligger i å være en frittstående forenklet betalingsverifisering (SPV) lommebok. Dette betyr at det ikke er noen Breadwallet-server, bare appen. Appen kobles direkte til Bitcoin-nettverket for å hente saldoen og kringkaste transaksjonene dine.

Breadwallet har garantert 100% oppetid, akkurat som Bitcoin-nettverket.

Nøkler oppbevares bare på mobiltelefonen, så du må forsikre deg om at de er sikkerhetskopiert. Men så lenge du ikke har forankret iPhonen din, og den er sikret med en god nok passord (ExpressVPN anbefaler seks sifre), har du en veldig lav risiko for hacking.

Det kan være vanskelig å holde sikre sikkerhetskopier. Breadwallet gir deg en sikkerhetskopiering som består av 13 engelske ord, og alle som har tilgang til disse ordene kan få tak i Bitcoins, så du må lagre dem nøye. Du skal ikke under noen omstendighet lage et skjermbilde av disse ordene eller kopiere dem til noe elektronisk dokument med mindre det er veldig godt kryptert. Passordbehandleren din kan være et bra sted, men ellers er det sannsynligvis det tryggeste å bare skrive dem ned for hånd (aldri skriv dem ut) og lagre papiret et sted som er trygt, for eksempel i et safe eller på et hemmelig sted.

Breadwallet beregner automatisk den nødvendige nettverksavgiften og lar deg ikke endre den. Ettersom Bitcoin-avgifter har blitt ganske betydningsfulle de siste månedene, blir ExpressVPN revet mellom ikke å ville betale for mye, men det å kjenne til underbetaling kan føre til at transaksjoner blir sittende fast i limbo i noen timer, eller til og med dager. I ExpressVPNs tester virket omtrent 0,03 - 0,05 dollar per transaksjon nok til å se betalingene bekreftet i løpet av noen få blokkeringer, selv om gebyrer (som anbefalt av Breadwallet) har pigget til så mye som $ 0,50. Dette er ikke Breadwallet sin skyld, faktisk synes deres avgiftsberegning å være veldig sofistikert.

Fordeler og ulemper med brødwallet

 • Open-source lommebok med stor brukervennlighet og enkelt brukergrensesnitt
 • 100% oppetid og enkel backup-mekanisme
 • Pålitelig avgiftsestimering, men ingen ekstra funksjoner
 • Benevner alle verdier i biter (en milliondel av en Bitcoin), noe som kan være bra, men også forvirrende
 • Ingen varsler om innkommende midler

expressvpn-breadwallet

Copay - Mange funksjoner

Copay ble bygget av Bitcoin-betalingsprosessoren, Bitpay, og låner navnet sitt fra en forsikringsperiode. En kopayment beskriver vanligvis prosessen til en forsikret pasient som dekker deler av betalingene for reseptbelagte medisiner eller medisinsk behandling.

I Bitpays vilkår er en gjenbetaling en betaling som er signert av flere parter. Du kan for eksempel opprette en slik adresse for å sikre organisasjonens donasjoner, og det er det Qubes-prosjektet gjør.

Copay er den desidert mest brukervennlige lommeboken med flersignaturer der ute, og fortjener som sådan høy ros.

Med Copay kan du lage slike flersignaturlommebøker for opptil seks copayers. Disse copayers trenger ikke å være separate individer, du kan for eksempel lage en lommebok med tre copayers som krever to signaturer per transaksjon (kalt en 2-av-3-transaksjon).

En kopimaskin kan være en telefon i hendene på en direktør for organisasjonen din, men det kan også være telefonen, datamaskinen din, eller til og med papir-sikkerhetskopi. Hver gang en transaksjon blir utført, må den bekreftes med to forskjellige metoder, akkurat som tofaktorautentisering. Dette sørger for at selv om datamaskinen eller telefonen din ble hacket, kunne en angriper ikke stjele midlene. De må hacke begge enhetene samtidig, uten tvil mye vanskeligere.

Dessverre legger slike flersignaturtransaksjoner en større belastning på Bitcoin blockchain, noe som betyr at de er betydelig dyrere enn vanlige transaksjoner. En 2 til 3-transaksjon, for eksempel, er omtrent to til tre ganger så dyr som en vanlig transaksjon.

Et annet pluss av Copay er mengden funksjoner den støtter. Du kan ha mange lommebøker samtidig, og gi dem forskjellige navn og farger. Du kan også endre URL-adressen til lommeboktjenesten, noe som er flott hvis du vil kjøre ditt eget system - noe et selskap kanskje vil gjøre for å redusere avhengigheten av Bitpay. Du kan legge til en e-postadresse for å motta lommebokvarsler, eller angi ekstra "utgiftspassord" for hver av lommebøkene dine.

Copay leveres også med integrasjoner for Ledger- og Trezor-maskinvare lommebøker.

Copay fordeler og ulemper

 • Høydrevet, lett-å-bruke lommebok med flersignatur
 • Mange funksjoner
 • Avhenger av en sentralisert server for nøkkelstyring - risikabelt for strømbrudd. Sender varsler for innkommende midler.

copay-Bitcoin-lommeboken

Luxstack - fantastiske integrerte alternativer

ExpressVPN forstår ikke egentlig hvorfor denne lommeboken gir muligheten til å legge til et profilbilde, men det gir i hvert fall en lommebok et personlig personlig preg.

Luxstack-lommeboken er mager og enkel å navigere, og sannsynligvis er det ingen andre lommebøker som lar deg begynne å gjøre transaksjoner raskere.

Sikkerhetskopieringsprosessen fungerer på samme måte som de andre lommebøkene, men tilbyr en annen måte å lage et kryptert frø, selv om det ikke er så glatt som det i Copays eller Breadwallet-systemet.

For å ta sikkerhetskopi av lommeboken har du muligheten til å oppgi telefonens passord, og deretter velge et nytt passord bare for gjenopprettingsfrøet. Dette kan deretter kopieres og limes inn i den krypterte sikkerhetskopien og lagres hvor som helst.

Ettersom sikkerhetskopien av lommeboken bare er sikret med et firesifret passord ved bruk av denne metoden, vil den sannsynligvis ikke motstå et brute-force-angrep, så ExpressVPN anbefaler at du bare legger det i passordbehandleren din, eller ikke bruker denne funksjonen i det hele tatt.

Nyttige funksjoner inkluderer å kunne se Bitcoin-markeder fra appen, og støtte for Apple Watch.

Appen bruker et fast gebyr (100 biter) for en transaksjon, som til tider kan være for mye, eller i perioder med stor etterspørsel etter Bitcoin-transaksjoner, for lite, noe som fører til forsinkelser og forvirring.

Fordeler og ulemper med Luxstack:

 • Støtter Apple Watch
 • Integrerte alternativer for å se på markeder
 • Forvirrende alternativ for sikkerhetskopi. Hold deg fast ved å skrive ned sikkerhetskopi på et stykke papir!

luxstack-gjennomgang

Breadwallet er ExpressVPNs favoritt Bitcoin-lommebok for iOS

Breadwallet er ExpressVPNs klare favoritt. Appen føles utrolig glatt, er enkel å bruke og får alltid gebyrene riktig.

Bitpays Copay har snudd den kompliserte prosessen med å gjøre flersignaturlommebøker enkle å bruke. Hvis du holder midler til en organisasjon, bør dette være ditt valg 1, selv om det er mer sentralisert enn de andre.

Hvis du er en handelsmann eller eier en Apple Watch, vil Luxstack sannsynligvis være ditt første valg.

Alle undersøkte lommebøker ExpressVPN gir en annen adresse hver gang du gjør en transaksjon. Dette er bra for personvernet, men gjør langt på vei ikke transaksjonene dine anonyme. Hvis du trenger et høyt nivå av personvern eller anonymitet, kan du sjekke ExpressVPN's Guide to Bitcoin Anonymity.

Utvalgt bilde: gn8 / Sett inn bilder

ExpressVPN vurderer de 3 beste Bitcoin lommebøkene for iOS
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.