ExpressVPN og OpenMedia forener seg mot undertrykkelse av Internett

[ware_item id=33][/ware_item]

lagre-the-link


ExpressVPN er stolte av å stå sammen med OpenMedia i sine mange prosjekter som er rettet mot beskytte Internett.

OpenMedia jobber for å holde Internett åpent, rimelig og overvåkningsfritt.

Grunnlagt i 2008, har OpenMedia med suksess kampanjer for nettnøytralitet, har hjulpet å velte avmålt bruk av Internett i Canada, og er en konstant korsfarer i kampen mot NSA-overvåkning. De er en utrettelige kampanjer for alle online friheter, overalt.

Nylige OpenMedia-kampanjer inkluderer Save the Link, Stop the Secret og No Fake Internet.

Lagre koblingen sier ingen hyperlinkskatt

Save the Link er en kampanje for å presse tilbake mot forslag i EU om et bredt nytt hyperkoblingsgebyr som vil påvirke alle som bruker Internett, med andre ord - alle.

EU-forslaget planlegger å utvide copyrightregler til hyperkoblinger, noe som gir store utgivere rett til å kreve forretningsgebyr for kobling til innhold.

Du bor kanskje utenfor EU og tror politikken ikke påvirker deg. Men du tar feil. EU representerer omtrent en femtedel av den globale Internett-trafikken. Så selv om du ikke bor i EU, gjør det absolutt noen av favorittnettstedene dine.

Koblinger er viktige for ytringsfriheten online, og sensur av dem vil ødelegge nettet slik vi kjenner det.

Internett uten lenker er som en verden uten veier.

Koblinger er det som gir oss muligheten til å få tilgang til den største samlingen av menneskelig kunnskap og opplevelser verden noensinne har sett. Dette EU-forslaget vil i hovedsak låse bort mange av underverkene på Internett.

Det er ikke for sent å stoppe denne krenkelsen av Internett-frihet, men vi må handle nå før den kommer ut av kontroll. Signer Save the Link-uttalelsen for å si NEI for å koble skatt.

Stopp hemmeligholdet Bekjemper TPP

Stopp hemmeligholdskampanjene mot Trans-Pacific Partnership (TPP), den "største og mest hemmelighetsfulle avtalen i verdenshistorien".

Etter fem års hemmelighold ga TPP-byråkrater til slutt ut denne brutale globale avtalen, og hvis implementert vil TPP sensurere nettet, kriminalisere online aktiviteter og koste internettbrukere penger. TPP vil inneholde tøffere lov om åndsverk, særlig blant copyright betingelser.

Mer enn tre millioner mennesker har allerede signert OpenMedia Stop the Secrecy-begjæringen mot TPP-hemmeligholdelse, men det er på tide å levere det endelige slag.

Få stemmen din hørt og kreve at handelsministrene avviser TPPs internettsensurplan en gang for alle.

Ingen falske internettopptak på Facebooks Internet.org

Vi vet alle at Zuckerbergs Internet.org-plattform ikke er det virkelige Internett. Og internettbrukere over hele verden vil heller at han bruker sin innflytelse for godt og promoterer et virkelig åpent internett, ikke en falsk etterligning.

Internet.org gir tilgang til et kvasinternett der utvalgte tjenester prioriteres fremfor andre. Ordningen truer innovasjon, fritt uttrykk og personvern på nettet; og det blokkerer mange av nettsteder, apper og tjenester verden elsker å bli tilgjengeliggjort for alle på like vilkår.

Stå med millioner over hele verden og etterspør Zuckerberg slutter å begrense tilgangen til et gratis og åpent internett ved å signere No Fake Internet-begjæringen.

Én person kan utgjøre en forskjell

OpenMedia ble grunnlagt i 2008 av Vancouver-baserte Internet Rights advokat Steve Anderson. Det hele begynte med bare en vanlig fyrs beslutning om å ta grep.

Alle har spurt seg selv på et tidspunkt “Men hva kan en person gjøre?” Det virker retorisk, men Steve Anderson smidd faktisk et svar:

"Vi har alle noe vi kan bringe til disse bevegelsene, og vi er alle sterkere når vi kan bringe det hele sammen."

Det er kanskje på tide at vi alle bestemte oss for å gjøre en forskjell.

ExpressVPN og OpenMedia forener seg mot undertrykkelse av Internett
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.