ExpressVPN legger til mørk modus til Chrome og Firefox nettleserutvidelser

[ware_item id=33][/ware_item]

Et skjermbilde av ExpressVPN-appen i mørk modus.


Hos ExpressVPN er vår prioritering å lage nyskapende teknologi for å ivareta ditt privatliv. Men vi mener at teknologien skal være lett på øynene også. Derfor er vi glade for å introdusere vår nyeste funksjon for nettleserutvidelser: mørk modus. Du kan nå gå til den mørke siden med nettleserutvidelsene ExpressVPN Chrome og Firefox.

Vi forbedrer kontinuerlig brukeropplevelsen for produktene våre for å gjøre det enkelt å beskytte seg, men vi søker også å tilby større tilpasning. Med det nye mørke temaet, vil du kunne velge det foretrukne utseendet ditt mens du nyter alle sikkerhetsfordelene ved ExpressVPN.

Mørk modus tilbys for øyeblikket i ExpressVPN nettleserutvidelser for Chrome og Firefox, og vi slipper dette alternativet på andre plattformer i 2020.

Få ExpressVPN for Chrome

Få ExpressVPN for Firefox

Slik bytter du til mørk modus for nettleserutvidelser

Hvis operativsystemet ditt allerede er satt til et mørkt tema, trenger du ikke gjøre noe - ExpressVPN-nettleserutvidelsen vil automatisk matche den ved å bruke mørk modus.

Slik slår du på mørk modus manuelt:

  1. I nettleseren din klikker du på ExpressVPN nettleserutvidelsesikonet
  2. Klikk på hamburgermenyen (☰) og velg innstillinger
  3. Plukke ut Mørk som visningsmodus

Bruker du ikke nettleserutvidelsene ennå? Få dem til Chrome og Firefox for enkelt å beskytte nettaktiviteten din og endre IP-adressen din.

ExpressVPN legger til mørk modus til Chrome og Firefox nettleserutvidelser
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.