ExpressVPN: Bedre personvern og sikkerhet med industriledende DNS-lekkasjebeskyttelse

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN: Bedre personvern


Noen ganger kan en VPN ikke beskytte enhetens DNS-spørsmål (Domain Name System) selv når resten av trafikken er beskyttet av VPN-tunnelen. Slike DNS-lekkasjer kan kompromittere personvernet og sikkerheten din ved å la uautoriserte enheter, som din ISP eller DNS-leverandør, se hvilke nettsteder du besøker og apper du bruker, selv når VPN-en ser ut til å være på.

Derfor tar ExpressVPN slike lekkasjer veldig alvorlig. Vi bruker mye tid på å undersøke komplekse scenarier som DNS-en din kan lekke i - og komme med fikser. Målet vårt er å beskytte deg mot DNS-lekkasjer under alle tenkelige omstendigheter - og for ExpressVPN å heve personvern og sikkerhetsstandarder i VPN-bransjen.

Ingeniørteamet vårt har nylig identifisert og fikset en bestemt klasse med DNS-lekkasjer som kan oppstå når du bytter nettverkstilkoblinger (for eksempel når forbindelsen din endres fra Ethernet til Wi-Fi). Forskningen vår indikerer at denne typen lekkasjer er til stede blant de fleste store VPN-tjenester på markedet. I dette blogginnlegget skal vi forklare tre ting: problemet, hvordan du reproduserer det og hvordan du tester selv.

Lekkasjescenario: DNS lekker når du skifter mellom Wi-Fi og Ethernet

DNS lekker når du skifter mellom Wi-FI og Ethernet

Vurder følgende vanlige situasjoner:

 • Du er hjemme med den bærbare datamaskinen din og er koblet til Wi-Fi
 • Du kobler deg til VPN-applikasjonen din
 • Når du har bladd i en stund, mottar du en viktig arbeids-e-post
 • Du drar til hjemmekontoret og kobler den bærbare datamaskinen til en Ethernet-kabel

I mange tilfeller viste testen vår at det var mulig å generere en DNS-lekkasje i dette scenariet. Med den siste utgivelsen av ExpressVPN for Mac og Windows har vi sørget for at personvernet ditt blir opprettholdt, og du kan være trygg på at det ikke er noen lekkasje under disse omstendighetene..

Hvordan kan jeg teste denne lekkasjen for meg selv?

Hvis du vil se om du er sårbar for denne lekkasjen, kan du prøve å teste selv.

 • Forsikre deg om at Ethernet-kabelen er koblet fra
 • Forsikre deg om at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk
 • Koble til VPN-applikasjonen din
 • Bruk ExpressVPNs DNS-lekkasjetester eller en tredjeparttester
 • Du bør bare se en DNS-server (figur 1)
 • Hvis du bruker ExpressVPN, vil testeren vår også fortelle deg at det er en anerkjent server av oss (figur 2)
 • Koble til Ethernet-kabelen
 • Oppdater siden om DNS-lekkasje - Hvis du lekker DNS, vil du nå se en annen liste over DNS-servere

Denne testen skal fungere uavhengig av VPN-leverandøren din.

Figur 1:
Test forbindelsen din for DNS-lekkasjer

Figur 2:
Test for DNS-lekkasjer

Hvordan DNS-lekkasjer undergraver personvernet og sikkerheten din

Domain Name System (DNS) er grunnleggende for internett. Hver gang du besøker et nettsted, bruker du DNS for å sikre at du kobler deg til riktig server. Dessverre betyr dette også at alle som ser dine DNS-forespørsler har en oversikt over alle nettsteder du besøker. Derfor er det viktig for personvernet og sikkerheten din å bruke en privat DNS-kunnskap uten null og for å sikre at VPN-en din forhindrer DNS-lekkasjer..

ExpressVPNs fokus på å tilby pålitelige, lekkasjefrie VPN-tjenester

Vi vet at når du bruker ExpressVPN, setter du din lit til oss - og det er derfor vi jobber veldig hardt for å opprettholde det. I praksis betyr dette kontinuerlig å oppdatere produktene våre for å holde seg i forkant av hastighet, sikkerhet og årvåkenhet mot trusler mot ditt privatliv, som inkluderer lekkasjer.

Hvordan kan du stole på at VPN-en din er lekkasjesikker? Selv om det ikke er noen måte å definitivt bevise at noen VPN er 100% lekkasjesikker, er vi i stand til å identifisere bruksscenarier og mønstre som brukere forventes å møte og sikre at det ikke oppstår lekkasjer i disse situasjonene gjennom omfattende tester - og det er nøyaktig hva ExpressVPN er fokusert på. Hos ExpressVPN har vi også som mål å øke din tillit til vårt produkt ved å være åpent og gjennomsiktig. Ved å avsløre vår forskning, undersøkelser og forbedringer og gi deg makten til å sjekke for lekkasjer selv, håper vi at du vil være like trygg på produktet vårt som vi er.

Få den tekniske nedturen

Så hvorfor kan DNS-lekkasjer oppstå når du bytter nettverkstilkobling, selv om VPN-en din fremdeles ser ut til å være tilkoblet? Lær mer i vår tekniske oversikt.

ExpressVPN: Bedre personvern og sikkerhet med industriledende DNS-lekkasjebeskyttelse
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.