Et intervju med Ashton Eaton, verdens største idrettsutøver og ExpressVPN-bruker

[ware_item id=33][/ware_item]

OL-helten bruker ExpressVPN


Det er de som løper. Det er de som hopper. Det er de som kaster. Og så er det de som gjør alle tre på olympisk nivå.

Gå inn i Ashton Eaton, verdens største idrettsutøver.

Eaton har verdensrekorden for decathlon, som krever at konkurrenter skal delta i ti arrangementer som strekker seg fra høydehopp til diskoskast. Han klinte gull til USA i London-OL 2012, før han gjentok bragden den siste helgen i Rio de Janeiro.

Foruten å være en idrettsutøver i verdensklasse, er Eaton også en aktiv humanitær. Han har arbeidet med Team World Vision, en hjelpeorganisasjon som bruker samfunnsløp for å skaffe penger til utviklingsprogrammer. Eaton besøkte til og med Kenya nylig for å møte et barn han og kona sponset gjennom organisasjonen.

ExpressVPN er stolt over at Eaton har vært en aktiv bruker siden 2015. Og gitt at ingen fra bloggen klarte å komme seg til Rio, var det veldig snilt av Eaton å dele noen av inntrykkene hans fra OL i år.

ExpressVPN: Takk, Ashton, for at du er nådig nok til å svare på spørsmålene våre, vi vet at du er en travel mann!

Ashton Eaton: Ikke noe problem! Jeg håper at svarene mine kan ha en positiv innvirkning.

ExpressVPN: Du har tidligere uttalt at du og din kone ble forelsket i Brasil i 2007. Lagt det til et ekstra nivå for å konkurrere i et OL der?

(Merk: Eatons kone, kanadiske Brianne Theisen-Eaton, tok forrige uke bronsen i kvinnenes heptatlon.)

Eaton: Absolutt. Brasil var et utgangspunkt for oss, ikke bare personlig, men atletisk. Vi var collegiale idrettsutøvere der, og fortsatte deretter med å fange titler som satte opp profesjonelle karrierer.

“Intensjonen for 2016 var å vinne. På den måten var presset slik at jeg skulle vinne. ”

ExpressVPN: Du konkurrerte på et av de senere arrangementene. Hvordan passerte du tiden i Rio?

Eaton: Dette er et fantastisk spørsmål. Banesportsutøvere er ofte misunnelige på konkurrentene i idretter som starter tidligere i lekene, ettersom de har mer tid etter å ha konkurrert for å utforske byen og se på andre konkurranser.

Som en idrettsutøver som leder opp til den største konkurransen i livet ditt, prøver du å ta veldig sterk kontroll over miljøet ditt. Det betyr at den høyeste prioriteten hver dag er din fysiske helse. Du trener, spiser, og hvis du er sliten, sover du. Men noen ganger er det mye driftsstans når du har sjekket de tre boksene. Hver idrettsutøver er forskjellig.

Noen bruker tiden til å finne nye venner fra andre land. Noen bruker den til å analysere de siste dagene av trening. Noen liker å la sinnet vandre med en bok eller sine favoritt-TV-serier.

Jeg personlig følger med på hendelsene rundt spillene via sosiale medier. Brianne ser på show via internett.

"Brianne og jeg har brukt tjenesten din gjennom våre reiser gjennom året."

ExpressVPN: Følte du mer eller mindre press enn i 2012?

(Eaton satte verdensrekord i decathlon i olympiske forsøk i 2012 før han gikk videre til å vinne gullmedaljen i London.)

Eaton: Jeg følte den samme mengden press, det er bare annerledes.

I 2012 var ikke intensjonen min å vinne nødvendigvis, det var å delta i spillene og gjøre mitt beste. Jeg var tilfeldigvis bra på den tiden, så mitt beste var slik at jeg KAN VINNE, og dermed gi press.

Siden den gang var imidlertid intensjonen for 2016 å vinne. På den måten var presset slik at jeg skulle vinne.

ExpressVPN: Hvordan har din erfaring med ExpressVPN vært?

Eaton: Jeg brukte ExpressVPN for å følge NBCs Twitter-feed og den kanadiske olympiske komiteens feed, og de hadde mange korte videoklipp som viste store øyeblikk. Brianne og jeg har brukt tjenesten din gjennom våre reiser gjennom året.

ExpressVPN: Du er definitivt en teknisk erfaren atlet - tror du at lagkameratene og konkurrentene dine vet de samme tipsene og triksene når det gjelder tilgang til nettet mens du er i utlandet?

Eaton: I det hele tatt vil jeg si at de fleste idrettsutøvere har problemer med teknologi og å bruke den til å gjøre eller få det de vil. Jeg ser for meg at andre idrettsutøvere ikke ville gå gjennom disse trinnene og fortsette å bla videre til noe annet.

ExpressVPN: Takk igjen for at du tok deg tid til å svare på spørsmålene våre, vi setter stor pris på det. Vi har vært store fans i lang tid!

Eaton: Ikke noe problem. Gleder meg til året som kommer!

~

Alt vel sagt! ExpressVPN ønsker Ashton Eaton lykke til når hans atletiske saga fortsetter. Hvis du er interessert i å følge hans fremtidige seire, følg ham på Twitter.

Utvalgt bilde: Getty Images

Et intervju med Ashton Eaton, verdens største idrettsutøver og ExpressVPN-bruker
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.