DuckDuckGo klokka 10: Ser fremover med administrerende direktør Gabriel Weinberg

[ware_item id=33][/ware_item]

DuckDuckGo-logo


DuckDuckGo - en personvernorientert søkemotor som ikke samler inn eller deler noe av informasjonen din fra dine søk, periode, som møter det økende etterspørselen fra det personvernbevisste publikum i 10 år nå..

Naturligvis er vi i ExpressVPN det gigantisk fans av DuckDuckGo, så vi var helt begeistret over sjansen til å velge hjernen til grunnleggeren, Gabriel Weinberg, på sine milepæler, utfordringene online-personvern og muligheten for å utvide utover søkemotoren..

Takk for at du snakket med oss ​​Mr. Weinberg! Tidligere i år traff DuckDuckGo en milepæl på 10 milliarder private søk, etter en kraftig brukskurve de siste årene. Til hva vil du tilskrive denne økningen?

2017 har faktisk vært et år med milepæler for oss: Vi har nå nådd 15 milliarder private søk, og 27. november fikk rekorden 21 millioner søk på en dag!

Vår personvernundersøkelse viser at personvern nå er mainstream, med 24% av befolkningen som nå bryr seg dypt nok om deres personvern på nettet til å ta betydelige tiltak for å prøve å beskytte det. Med stadig mer inngripende reklame, ødeleggende datainnbrudd og utbygging av regulatorisk fokus, forventer vi at denne gruppen vil fortsette å vokse.

Nesten en fjerdedel av mennesker er på ingen måte et lite antall, og denne gruppen er absolutt ikke "nisje." De kutter også over all demografi - interesse for å beskytte personvern på nettet er en universell interesse på tvers av alder og politisk spekter..

Det er flott at så mange bryr seg. Financial Times kalte nylig DuckDuckGo for den "etiske søkemotoren." Ser du at lignende etiske / rene produkter og tjenester på nettet blir mer populære alternativer i nærmeste fremtid?

Ja, ettersom spesielle teknologier blir standardiserte og gjennomgripende som søk, e-post eller meldinger, kan selskaper som våre gi folk alternative alternativer basert på delte etiske verdier - i vårt tilfelle, personvern. Vi ser en økende rekke lignende alternativer. Ettersom online-personvern har blitt stadig mer angrepet, blir disse alternativene stadig mer attraktive.

DuckDuckGo har eksistert i et tiår nå. Hva ser du på som de neste trinnene for selskapet de neste fem årene? Er det planer om å legge til flere funksjoner til DuckDuckGo? Eller utvide DuckDuckGo til andre online tjenester?

Til tross for hvor enkelt DuckDuckGo ser ut, er det komplisert og stadig skiftende å bygge og kjøre en søkemotor. Vi må fortsette å jobbe hardt for å gi gode søkeresultater for å bevise at du ikke trenger å gi fra deg bekvemmeligheten for ro i sjelen.

Vi ser imidlertid fremover, men vi vil gjøre mer for å beskytte mennesker når de klikker seg vekk fra søkeresultatene. Vi har jobbet mot den fremtiden i år og vil ha noe å kunngjøre snart. Se bloggen vår for detaljer.

Hva er den største utfordringen du ser overfor vanlige brukere og deres online personvern i USA.?

Uten tvil er det det store sporingsapparatet for selskaper som har dukket opp for å spore deg på nettet uansett hvor du går. Google-trackere er nå innebygd på omtrent 75% av de beste million nettstedene, og Facebook-trackere på omtrent 25%.

Når du besøker et tilfeldig nyhets- eller informasjonsnettsted, kan bokstavelig talt dusinvis av tredjeparts trackere gjemmes bak kulissene og hente frem hvert eneste bevegelse. Google og Facebook bruker disse dataene for å bedre målrette annonser mot deg, ofte de som følger deg uansett hvor du går, eller som er litt for skumle mål - noen ganger oppnådd ved å kombinere offline data som kjøp av kredittkort. Etter EU begynner USA å få mer forskriftsfokus på disse spørsmålene, noe som er velkommen.

Til slutt, hva er en god praksis for online personvern som vi alle kan starte med en gang?

Vi har satt sammen de viktigste personverntips for store enheter på https://spreadprivacy.com/tag/device-privacy-tips/. Vennligst begynn der!

Tusen takk for at du snakket med oss!

DuckDuckGo klokka 10: Ser fremover med administrerende direktør Gabriel Weinberg
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.