Denne ene enheten kan beskytte hele hjemmenettverket ditt

[ware_item id=33][/ware_item]

Wifi-ruter med kryss-symbol i wifi-signalet.


Hvis du allerede bruker en VPN, vet du at det kommer med mange fordeler, fra å holde aktiviteten din online privat til å hjelpe deg med å streame alt favorittinnholdet ditt og få ubegrenset tilgang til internett.

Men VPN-apper har begrensninger. De kan installeres på mange enheter, som stasjonære datamaskiner og mobiltelefoner, men ikke på visse smarte apparater og apparater, for eksempel smarte kjøleskap, sikkerhetskameraer og noen smarte TV-er. Disse elementene blir ofte utsatt for hackere og snoops.

VPN-tjenester vil også vanligvis begrense antall samtidige tilkoblinger du kan opprette med en konto. Et ExpressVPN-abonnement lar deg koble til VPN-servere på opptil fem enheter samtidig, noe som er rikelig for folk flest, men kanskje ikke for alle.

Nå for den gode nyheten: Du kan fjerne begge disse begrensningene i ett trekk - ved å sette opp en VPN på ruteren din.

Hvorfor du bør få ExpressVPN på ruteren din

Å installere den nyeste ExpressVPN-appen på ruteren din er den enkleste og mest effektive måten å dekke alt i nettverket med en VPN-tilkobling.

1. Den beskytter alle enhetene dine

Det inkluderer de som ikke kan kjøre en VPN-app direkte, som spillkonsoller, visse smarte TV-apparater og hvitevarer. Hvis du har mer enn fem enheter i hjemmenettverket, kan ruteren beskytte dem alle mens de bare teller som en VPN-forbindelse. Bonus: Eventuelle gjester eller technophobes som kobler seg til ruteren din, blir automatisk beskyttet uten å trenge appen på enhetene sine.

2. Det er enkelt å bruke

Du trenger ikke å åpne terminalen din eller bryte i svette over forskjellige alternativer og innstillinger. ExpressVPNs ruter-appgrensesnitt er intuitivt, ikke skremmende og så enkelt som å bli med i et Wi-Fi-nettverk.

Brukergrensesnitt for ExpressVPN-ruter-appen.

3. Den er tilpasset dine behov

Vil du ikke koble alle enhetene dine til ruteren VPN? Ruter-appen vår lar deg velge og velge enhetene du vil dekke med en VPN, og utelate de du ikke har, takket være delt tunneling. Dette forhindrer en alt-eller-ingenting-situasjon og lar deg fullstendig tilpasse hvordan enhetene dine kobles til ruteren.

Vil du ha en ExpressVPN-ruter? Vi gir bort fem!

Hvis du ønsker å få fullstendig beskyttelse av alle enhetene dine hjemme, er du din sjanse til å få en ExpressVPN-kompatibel Linksys WRT3200ACM-ruter gratis, med et 12-måneders ExpressVPN-abonnement for å starte opp.

Delta på konkurransen vår på den giveaway-siden Gleam før 20. januar 2020, klokken 11:59. Eastern Time (U.S.). Det er en randomisert trekning, men du kan øke antall påmeldinger ved å ta handlingene som er spesifisert på konkurransesiden. Lykke til!

ExpressVPN Router Giveaway

Denne ene enheten kan beskytte hele hjemmenettverket ditt
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.