Bli med appen for rutere-revolusjon for fullstendig hjemmebeskyttelse

[ware_item id=33][/ware_item]

Den populære ExpressVPN-appen for rutere


Tusenvis nyter nå ExpressVPNs utmerkede app for rutere-programvare, og det er lett å se hvorfor!

ExpressVPNs app for rutere kobler og beskytter alle enhetene i hjemmenettverket ditt, noe som gjør privat surfing enkelt. Alt du trenger å gjøre er å logge deg på hjemmenett-wifi-en din som vanlig, og ... det er det!

Enda bedre, hvis ruteren din er VPN-beskyttet, betyr det at du sikkert kan kaste showene dine til Google Chromecast eller Apple TV. Ikke mer å se på TV og filmer på den lille bærbare datamaskinen i frirommet, få den på det store TV- og lydanlegget!

På toppen av det beskytter ExpressVPN for rutere alle enhetene dine med kryptering av militær karakter! Alt du trenger å gjøre er å koble til Wi-Fi som normalt.

Søt jul.

ExpressVPN-app for rutere

6 deilige grunner til å skaffe ExpressVPN-appen for rutere

  1. Bedre sikkerhet
  2. TV-programmer og filmer med cast
  3. Spare tid
  4. Beskytt alt
  5. Bruk flere enheter
  6. Dele kjærligheten

1. Sikre hele nettverket

En VPN fungerer best når den alltid er på. Med en VPN på ruteren din, trenger du aldri å bekymre deg for å glemme å koble til en VPN-server, fordi du alltid er beskyttet rett mot kilden.

2. Gjør showene dine

Hver enhet vises i samme nettverk, slik at du kan avgi ditt VPN-beskyttede innhold til Google Chromecast, Apple TV, Plex, osv..

3. Spar verdifull internettkattesuringstid

Ikke bry deg om å installere forskjellige apper på alle hjemmeenhetene dine. En VPN på ruteren din beskytter hver nye enhet øyeblikkelig. Det er like enkelt som å bli med i Wi-Fi-nettverket ditt - det er ingen ekstra trinn.

4. Bruk en VPN på konsollene dine

Bruk en VPN til å skjule IP-adressen din på hvilken som helst Wi-Fi-aktivert enhet, også de som ikke normalt kan kjøre VPN-programvare, for eksempel PlayStation, Xbox og andre spillkonsoller..

5. Ett abonnement for alle enheter

Ikke bekymre deg for forskjellige VPN-abonnementer for forskjellige enheter. Bruk ett ExpressVPN-abonnement på et ubegrenset antall enheter samtidig.

6. Vær en helt for venner og familie

Gi gaven til privatliv og sikkerhet. La gjestene glede deg over de samme VPN-fordelene som deg, bare ved å koble til ditt Wi-Fi hjemme.

En VPN for rutere er det smarte valget

Det er ganske åpenbart hvorfor så mange bruker den utrolige ExpressVPN-ruterprogramvaren; det er så mange ekstra fordeler. Hvorfor ikke prøve selv?

Å få satt opp er enkelt.

Bli med appen for rutere-revolusjon for fullstendig hjemmebeskyttelse
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.