Bla sikrere med EFFs HTTPS Everywhere og ExpressVPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Bla sikrere med EFFs HTTPS Everywhere og ExpressVPN


Å kryptere internetttrafikken er avgjørende for personvernet og sikkerheten din, da det beskytter din online aktivitet mot overvåking eller manipulering. Vår bransjeledende VPN-kryptering er en av de viktigste måtene ExpressVPN beskytter dine data og kommunikasjoner. I dag gir vi deg et ekstra lag med beskyttelse: ExpressVPN Chrome-utvidelsen, nå med HTTPS Everywhere.

HTTPS Everywhere er aktivert som standard, og sikrer at du automatisk blir ledet til den tryggere HTTPS-versjonen av tusenvis av store nettsteder, krypterer forbindelsen din med disse nettstedene og gir betydelig mer sikkerhet enn standard HTTP. Dessuten fungerer det om du er koblet til VPN eller ikke.

[Har du allerede brukt ExpressVPN? Få Chrome-utvidelsen her.]

HTTPS Overalt: Større personvern og sikkerhet

Bla sikrere med EFFs HTTPS Everywhere og ExpressVPN

HTTPS Everywhere ble utviklet av Electronic Frontier Foundation (EFF), en ledende non-profit som forsvarer digitalt personvern og ytringsfrihet. ExpressVPN har lenge vært en sterk tilhenger av EFF, og vi er stolte over å kunne bringe sikkerhets- og personvernfordelene ved HTTPS Everywhere-prosjektet til brukere av ExpressVPN Chrome-utvidelsen.

Det nye alternativet kan slås av eller på i innstillingsmenyen til utvidelsen. Når funksjonen er aktivert, vil nettleseren din automatisk koble seg til den sikre HTTPS-versjonen av ethvert nettsted du besøker som HTTPS Everywhere regelsett dekker.

HTTPS gir deg tillit til at trafikken mellom deg og nettstedet du besøker er kryptert, og at nettstedet virkelig er det du hadde tenkt å koble til. Du kan fortelle at du er tilkoblet via HTTPS, ettersom Chrome vil vise et grønt hengelåsikon og "Secure" -etikett til venstre for nettstedets adresse.

Dessverre er det mange nettsteder som støtter HTTPS som standard som HTTP, og lenker til HTTPS-aktiverte nettsteder fører deg ofte til den mindre sikre HTTP-versjonen i stedet. I tillegg, selv når et HTTP-nettsted viderekobler deg til HTTPS-versjonen og den grønne hengelåsen vises, kan du fremdeles være sårbar for et menneske i midten-angrep. HTTPS Everywhere-funksjonen i ExpressVPN Chrome-utvidelsen løser disse problemene ved å sikre at du alltid er direkte koblet til HTTPS-versjonen når det er tilgjengelig.

ExpressVPN og HTTPS Overalt: Bedre sammen

Koble til et VPN i tillegg til å bruke HTTPS forbedrer personvernet og sikkerheten din ved å kanalisere trafikken gjennom en sikker tunnel. Dette hjelper deg med å garantere at din online aktivitet er beskyttet av kryptering selv om et nettsted ikke støtter HTTPS fullt ut. Det forhindrer også hackere eller Internett-leverandører fra å se hvilke nettsteder du besøker, som HTTPS alene ikke skjuler.

Bla sikrere med EFFs HTTPS Everywhere og ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.