7 ganger Internett var strålende latterlig

[ware_item id=33][/ware_item]

Internett er dumt


Internett er faktisk et veldig tullete sted, og bare en tosk ville vandre gjennom de grumsete breddene ubeskyttet.

For å feire mitt ikke helt 100-talls blogginnlegg, tenkte jeg at det kunne være morsomt å vise frem noen av de dafteste internett-øyeblikkene.

Internett vil ødelegge din avstemning online

Internett gir umiddelbar tilgang til hodet til millioner av mennesker fra praktisk talt alle demografiske.

Hva bedre et sted å avstemme, da? Det burde være enkelt: Still et spørsmål og høst fordelene av planetenes kollektive samvittighet. Profitt deretter.

Men nei. Å nei, nei, nei. Det er ikke det som skjer. I det hele tatt.

Internett navngir en båt

I 2017 lanserte Storbritannias Natural Environment Research Council (NERC) en online avstemning for å finne et navn på et nytt polarforskningsskip på 288 millioner dollar.

NERC håpet sannsynligvis på et storslått, fornuftig navn, som RRS-dronning Elizabeth II, eller RRS Stephen Fry. Tåpene!

Internett ønsket imidlertid ikke å være fornuftig, og besluttet samlet at båten skulle hete Boaty McBoatface.

Akk, spoilsports på NERC over-styrt avstemningen (så hvorfor har en !?) og kalt båten RRS Sir David Attenborough.

Frykt ikke! Som en hyllest til Boaty som aldri var, kåret de svenske byene Stockholm og Gøteborg et nytt tog Trainy McTrainface.

Internett navngir en hval

Som del av en plan for å øke bevisstheten om hvaler truet av det japanske fiskeribyrået, holdt Greenpeace en online avstemning for å navngi en knølhval som de ville spore med en satellittmerke.

Greenpeace aksepterte 30 navn for avstemningen, sjef blant dem var Mr. Splashy Pants. Noen ideer til hva som skjedde videre? Det stemmer, internett skjedde.

Mr. Splashy Pants vakte oppmerksomhet fra blant andre 4chan, BoingBoing, Reddit og Digg, og medlemmer av de nevnte nettstedene strømmet til for å stemme.

Stemmeandelen for Mr. Splashy Pants slo raskt 75% - på mindre enn et døgn. Reddit ble så investert, de endret til og med midlertidig logoen sin til å inneholde Mr. Splashy Pants.

Men det var en lykkelig slutt. Til tross for innledende motvilje, omfavnet Greenpeace navnet (ser du på NERC?). Og den ekstra reklamen var nok til å overbevise den japanske regjeringen om å forlate planen deres for å jakte på hvalene.

Internett stemte for en 39 år gammel mann for å møte Taylor Swift

Da en radiokonkurranse i Boston hadde en sjanse til å møte Taylor Swift, bestemte 39-åringen Charles Z seg for å ta en tur.

De fleste av påmeldingene var, som du kan forestille deg, kjærlighet til tenåringsfans. Gjett hvem internett ønsket å vinne?

En 39 år gammel mann vinner en konkurranse for å møte Taylor Swift.

Sa Charles Z til GQ magazine:

"På et tidspunkt var topplisten 50 glade 13 år gamle jenter, så er det et bilde av meg, hangover, på badet mitt."

Internett bryr seg ikke om Limp Bizkit

I 2011 stemte innbyggerne i Austin, Texas, for å gi nytt navn til byens avfallsavdeling til Fred Durst Society of Humanities and Arts.

Navnet hadde nesten 30 000 stemmer og hadde til og med Fred Dursts velsignelse. Men til tross for toppingen på avstemningen, bestemte byen seg for å vinne navnet og gikk med Austin Resource Recovery i stedet. booooooring.

Internett elsker virkelig potetsalat

Det er ikke bare å navngi meningsmålinger internett vil rally bak.

En dag fikk Zack “Danger” Brown lyst på potetsalat, så han startet en Kickstarter for å heve de $ 10 som trengs for ingredienser.

"I utgangspunktet lager jeg bare potetsalat," forklarte han på innsamlingssiden sin. “Jeg har ikke bestemt meg for hva slags ennå.” I delen “Risiko og utfordringer” skrev han, “Det kan ikke være så bra. Det er min første potetsalat. ”

På en eller annen måte gikk Zacks potetsalat viralt, og han klarte å skaffe mer enn $ 55.000.

Helt sinnssykhet.

Zack brukte alle de ekstra pengene på å kaste en offentlig fest kalt PotatoStock i hjembyen. Selvfølgelig laget han masse potetsalat på arrangementet og donerte inntektene til veldedighetsorganisasjoner som bekjemper sult i Ohio.

Godt spilt, Zack.

Internett bryr seg ikke hva du tror hashtaggen sier

# Johnny5

Susan Boyle PR-byrå bestemte seg for å holde en fest for å feire hennes nye album. Enkelt nok, skulle du tro: Susan. Album. Parti.

Moroa startet da PR-byrået laget en uskyldig Twitter-hashtagg for promotering:

#Susanalbumparty

Og det var da internett la merke til det.

Oppsummert: Internett er latterlig

For en reise. 101 innlegg! Min favoritt var nok den gangen bloggen min om spam ble flagget som spam av Google. Eller da jeg toppet Google-rangeringene for helt uutforsket etter "Lou Reed VPN.".

I sannhet, da jeg ankom ExpressVPN, trodde jeg at en VPN var akkurat slik jeg så på iPlayer når jeg var på ferie. Men nå hadde jeg ikke koblet til internett uten en - det er galskap der ute.

Har du noen historier om internettidioti? Noen kjeks jeg har gått glipp av listen? Jeg vil gjerne høre dem, så del historiene dine i kommentarfeltet nedenfor!

7 ganger Internett var strålende latterlig
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.