5 motevarer du trenger for å bekjempe en overvåkningstilstand

[ware_item id=33][/ware_item]

Noen pikselerte mennesker i en mengde


I et tidligere innlegg så vi på hvordan vi kan være inkognito i den virkelige verden. I dag, la oss dykke dypere i emnet ... og hvordan du kan se fabelaktig ut mens du gjør det!

Når du er ute og er, er det vanskeligste å unndra seg CCTV-kameraer, spesielt hvis de kobles til ansiktsgjenkjenningssystemer. I noen land har systemer for ansiktsgjenkjenning av masser allerede blitt en realitet, mens andre fortsatt kjemper med teknologiske og juridiske hindringer.

I kalde tider kan vi pakke et skjerf rundt nakken, trekke hetten dypt over ansiktet vårt, eller til og med bruke skibriller for å skjule ansiktene. Men hva med sommeren?

Heldigvis har mote svarene:

1. Anti-paparazzi skjerf

Anti-paparazzi skjerf gjør det umulig for noen å knipse et godt bilde av deg i mørket. Deler av skjerfet er laget av reflekterende materialer som forvirrer ethvert foto- eller videokamera - og de ser ikke engang så ille ut!

Dessuten kan du få materialet på stort sett alle klær, inkludert drakten, hatten, t-skjorten eller til og med halskjedet..

2. Ansiktsmasker

Om det er en god ide å bruke ansiktsmaske for å unngå ansiktsgjenkjenning, avhenger av hvor akseptabelt tilbehøret er i byen din. Flere steder i verden har forurensning gjort det vanlig at folk bruker masker, og dette er tydeligvis bra for personvernet.

Hvis du er den eneste som har på seg en maske, er du ganske enkelt ‘den med masken’ og skiller seg ut enda mer.

3. Midlertidige ansiktsmalerier

Du kan lure teknologien for ansiktsgjenkjenning.

Bare bruk noen uvanlige markører eller midlertidige tatoveringer på hodet, så vil du ikke bli oppdaget på maskiner. Denne teknikken er ganske enkel, men den gir også en uttalelse. Få vil sannsynligvis delta i din lille protest, noe som betyr at du vil skille seg ut, og at du vil være ganske lett å gjenkjenne av menneskelige seere.

Men det betyr ikke at den ikke kan se super stilig ut!

4. Flere mønstre overalt

Datamaskiner blir lett distrahert av alt som ser ut som et ansikt.

Du kan bruke dette til din fordel ved å bruke mønstre som etterligner den enkle strukturen i et menneskelig ansikt. Alt du trenger å gjøre er å skrive ut ansiktsmønstrene på pelsen eller skjortene. Hvorvidt denne metoden forvirrer gjenkjennelsesalgoritmer nok, bør imidlertid sannsynligvis testes før du bruker den for å skjule for noen drakoniske autoriteter.

5. Anti-CCTV briller

CCTV-kameraer har LED-lys som avgir ultrafiolett lys som er usynlig for menneskets øye for å hjelpe nattsynet. Anti-CCTV reflekser reflekterer ganske enkelt dette lyset tilbake til kameraet, noe som gjør kameraene blinde. Dumme CCTV-kameraer.

Utdanning er det beste forsvaret

Når de er distribuert av seg selv, vil disse personvernsnimmene gjøre lite for å skjule hvor du bor i offentlige rom. Du kan fremdeles spores av menneskene bak kameraene og mobiltelefonen i lommen.

Imidlertid vil de vise vennene dine og de rundt deg at du bryr deg om personvernproblemer, og kanskje til og med få en eller to til å tenke mer på problemet. Det kan ikke være en dårlig ting.

5 motevarer du trenger for å bekjempe en overvåkningstilstand
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.