Word lid van de app voor routersrevolutie voor complete thuisbescherming

[ware_item id=33][/ware_item]

De populaire ExpressVPN-app voor routers


Duizenden genieten nu van de uitstekende app van ExpressVPN voor routersoftware, en het is gemakkelijk te zien waarom!

ExpressVPN's app voor routers verbindt en beschermt alle apparaten in uw thuisnetwerk, waardoor privé browsen eenvoudig wordt. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen op uw wifi-internet zoals gewoonlijk en ... dat is alles!

Nog beter, als uw router VPN-beveiligd is, betekent dit dat u uw shows veilig kunt casten naar Google Chromecast of Apple TV. Nooit meer tv kijken en films kijken op de kleine laptop in de logeerkamer, krijg het op de grote tv en het geluidssysteem!

Bovendien beschermt ExpressVPN voor routers al uw apparaten met militaire versleuteling! Het enige dat u hoeft te doen, is normaal verbinding maken met uw wifi-netwerk.

Zoete kerst.

ExpressVPN-app voor routers

6 heerlijke redenen om de ExpressVPN-app voor routers te krijgen

  1. Betere beveiliging
  2. Cast tv-programma's en films
  3. Tijd besparen
  4. Bescherm alles
  5. Gebruik meer apparaten
  6. Deel de liefde

1. Beveilig uw hele netwerk

Een VPN werkt het beste als het altijd is ingeschakeld. Met een VPN op uw router hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u vergeet verbinding te maken met een VPN-server omdat u altijd rechtstreeks vanaf de bron bent beschermd.

2. Cast je shows

Elk apparaat verschijnt op hetzelfde netwerk zodat u uw VPN-beveiligde inhoud naar Google Chromecast, Apple TV, Plex, enz. Kunt casten.

3. Bespaar waardevolle tijd voor het browsen van katten op internet

Doe geen moeite om verschillende apps op al uw thuisapparaten te installeren. Een VPN op uw router beschermt elk nieuw apparaat onmiddellijk. Het is net zo eenvoudig als verbinding maken met uw wifi-netwerk - er zijn geen extra stappen.

4. Gebruik een VPN op uw consoles

Gebruik een VPN om uw IP-adres op elk Wi-Fi-apparaat te verbergen, zelfs op apparaten die normaal geen VPN-software kunnen uitvoeren, zoals PlayStation, Xbox en andere spelconsoles.

5. Eén abonnement voor alle apparaten

Maak je geen zorgen over verschillende VPN-abonnementen voor verschillende apparaten. Gebruik tegelijkertijd één ExpressVPN-abonnement op een onbeperkt aantal apparaten.

6. Wees een held voor vrienden en familie

Geef het geschenk van privacy en veiligheid. Laat uw gasten genieten van dezelfde VPN-voordelen als u, gewoon door verbinding te maken met uw wifi thuis.

Een VPN voor routers is de slimme keuze

Het is vrij duidelijk waarom zo velen de ongelooflijke ExpressVPN-routersoftware gebruiken; er zijn zoveel extra voordelen. Waarom probeer je het niet zelf??

Instellen is eenvoudig.

Word lid van de app voor routersrevolutie voor complete thuisbescherming
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.