White House haalt de 21e eeuwse technologie in

[ware_item id=33][/ware_item]

witte Huis


Heeft u een van de volgende hardware in uw huis?

  • Een moderne desktop telefoon?
  • Betrouwbare wifi?
  • Een kleurenprinter?

Als u een van de bovenstaande vragen met "ja" hebt beantwoord, gefeliciteerd: uw huis is technologisch geavanceerder dan het Witte Huis.

De (technologische) olifant in het ovale kantoor

De behoefte aan technologische upgrades aan de zetel van de Amerikaanse politieke macht is geen groot geheim. Terwijl films en tv-shows het lijken te laten lijken "[We] hebben een halve vingerafdruk en een half uur later volg ik een man in de straten van Istanbul", gaf de president toe:

"Soms probeer ik gewoon een verbinding te krijgen."

In plaats van ultramoderne telecommunicatieapparatuur gebruiken de medewerkers van het Witte Huis desktoptelefoons, zodat maar weinig mensen weten hoe ze de snelkeuzetoetsen op hen moeten programmeren. En wat afdrukken betreft, u zult misschien onder de indruk zijn om te horen dat een van de nalatenschappen van de president in zijn laatste ambtsjaar de installatie van dubbelzijdige kleurenprinters in het Witte Huis is. Hoe komt dat omdat je iets achterlaat voor toekomstige generaties?

obama-memeEen minder bekend onderdeel van de campagne van Senator Obama uit 2008: VERANDERING ... de printer

Het Witte Huis doet internet per commissie

Maar waarom zou het meest beschermde gebouw op aarde, met de machtigste man op aarde, in de eerste plaats op dergelijke verouderde technologie vertrouwen? Het antwoord is dat de verantwoordelijkheid voor de technologie van het Witte Huis onder toezicht staat van vier verschillende instanties: de Nationale Veiligheidsraad, het uitvoerend bureau van de president, de geheime dienst en het communicatiebureau van het Witte Huis. En om het allemaal nog ingewikkelder te maken, heeft elk bureau zijn eigen Chief Information Officer.

Deze gefragmenteerde aanpak houdt in dat voor een ingrijpende herziening van de technologie van het Witte Huis de goedkeuring van alle vier agentschappen vereist is. Dus in plaats daarvan voerde elk bureau stukjes upgrades uit en onderhandelde het in de loop van de jaren over eigen contracten met serviceproviders, wat resulteerde in patchwork-fixes in plaats van volledige upgrades.

Het lijkt erop dat de tijd van het Witte Huis in de technische kelder bijna voorbij is. Een nieuwsbericht eerder deze week meldt dat er grote veranderingen gaande zijn op 1600 Pennsylvania Avenue. Er zijn 13.000 pond aan achtergelaten kabels en David Recordon, de inaugurele directeur van White House Information Technology, die eerder als technisch directeur bij Facebook diende.

Na het verwijderen van de berg oude kabels, zijn Recordon en zijn team begonnen de oude White House-computers te vervangen door de nieuwste modellen - met snelle, solid-state drives en moderne processors. Bovendien is zojuist een volledig digitaal telefoonsysteem geïntroduceerd, dat wordt geleverd met ingebouwde luidsprekers en snelkeuzeknoppen die online kunnen worden geprogrammeerd.

Obama wil gewoon een iPhone

Temidden van alle vooruitgang is er nog veel meer werk te doen. Hoewel de technologische upgrades een verbeterd bezoekersbeheer en een betere beveiliging van gebouwen bieden, zodat medewerkers iPhones op het werk kunnen gebruiken, zit de president nog steeds vast aan zijn oude (maar beveiligde) Blackberry.

En hoewel er beveiligingsproblemen zijn met het toestaan ​​van de leider van de vrije wereld om over te schakelen naar de iPhone, kan de president gerust zijn over zijn online privacy en gegevensbeveiliging, net als de rest van ons.

Hij kan immers gewoon een VPN gebruiken.

Uitgelichte afbeelding: steheap / Dollar Photo Club
Obama meme: memegenerator.net

White House haalt de 21e eeuwse technologie in
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.