Hoe spam internetspam werd, via forumspam en e-mailspam. Spam.

[ware_item id=33][/ware_item]

Hoe spam internetspam werd, via forumspam en e-mailspam. Spam.


Disclaimer: ExpressVPN onderschrijft geen enkele vorm van spam. Of spam.

Er was eens Spam slechts een blik vlees en in de wijze woorden van Monty Python:

"Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, gebakken bonen, Spam, Spam, Spam en Spam"

Maar dit zijn de dagen van het almachtige internet en spam is de plaag geworden.

Een korte geschiedenis van spam, spam en spam

Gedacht als een portmanteau van gekruide en ham, verwierf het product Spam bekendheid als goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar vlees tijdens de zwakke economische jaren na de Tweede Wereldoorlog. Hierdoor werd het woord spam een ​​synoniem voor goedkoop voer.

Het was de reputatie van Spam als een gewoon, goedkoop voedingsmiddel dat dit beetje genie van Monty Python inspireerde:

Voor de twee mensen die het nog nooit hebben gezien.

De schets van Monty Python overschreed alle grenzen en werd een cultureel fenomeen. En door de herhaling van het woord spam in de skit na te bootsen, zouden sommige beledigende gebruikers van BBS- en MUD-games uit de vroege jaren 80 herhaaldelijk 'spam' typen om de tekst van andere gebruikers van het scherm te schuiven.

Een beter internet betekende meer spam en spam

Naarmate het internet verbeterde, namen ook de methoden voor het bezorgen van spam toe. In de jaren 1990 werden de eerste chatrooms van Online America (dat later AOL werd) af en toe overspoeld met citaten uit de schets van Monty Python Spam. Vermoedelijk werd dit alleen voor het slaapliedje gedaan.

Internetverbindingen waren nog steeds via telefoonlijnen in de vroege jaren 90 en liepen meestal op 1200 of zelfs 300 bit / s. Spammy-afbeeldingen, getekend in ASCII-kunst en geplaatst op een forum, kunnen behoorlijk wat tijd kosten om op de pc van een kijker te laden.

Later, op de Usenet-forums, begon spam buitensporig veelvoudig posten of het herhaaldelijk posten van hetzelfde bericht te betekenen.

Tegenwoordig is spam een ​​algemene term die alles omvat wat ongewenst of ongevraagd op of vanaf internet is.

De spam omarmen, de spam omarmen en de spam omarmen

Hoewel Hormel, de makers van Spam, op dat moment niet al te tevreden waren over de negatieve Monty Python-associatie, besloten ze in 2007 dat de schets deel uitmaakte van hun bedrijfsidentiteit.

Toen Monty Python de Spamalot-show in West End in Londen opende, bracht Hormel een product met de naam "Stinky French Garlic" uit als onderdeel van de promotie van de show. Toen, in 2012, tijdens de 75e verjaardag van Spam, introduceerde Hormel Sir Can-A-Lot, een personage dat de Monty Python Knights of The Holy Grail nabootste. Sir Can-A-Lot stond gedurende 2012 op de cover van Spam-blikken.

internet-spamEen heerlijk diner van sla, tomaat, spam, spam, spam en spam.

Spamfilters Stop de spam, de spam en de spam

Er was een tijd dat er geen dag voorbij zou gaan zonder een Nigeriaanse prins die om hulp vroeg, of een bedrijf dat hun wens om te vergroten uitzond over de hele wereld.

Naarmate spamming toenam, nam ook de kwaliteit van spamfilters toe. Maar het is er nog steeds, verstopt in de nooit-regio's van je Inbox. Ga nu meteen je spammap bekijken. Je kunt die medicijnen nog steeds bij je thuis laten bezorgen als je wilt (doe dat niet).

Hoe spamfilters de spam, spam en spam stoppen en de spam stoppen

Sinds de oprichting in 2004 is Gmail een marktleider in het blokkeren van ongewenste berichten die in postvakken worden weergegeven.

Er is meer aan de hand, maar de grootste factor bij spamfiltratie zijn de gebruikers die spamberichten melden. Wanneer een persoon een bericht als spam markeert, leert het Google-systeem snel vergelijkbare berichten te blokkeren. Hoe meer spam Gmail-gebruikers markeren, hoe slimmer het detectiesysteem wordt.

Laten we het van de grote G zelf horen.

Spam op websites, Spam, Spam in opmerkingen en Spam

Enkele nuttige WordPress-plug-ins filteren spam uit; Akismet is marktleider, maar WangGuard en AntiSpam Bee zijn ook uitstekend.

Als u niet veel reacties krijgt, is uw veiligste gok om ze allemaal vooraf goed te keuren voordat ze op uw site verschijnen. Maar let op alles wat een andere website vermeldt, of die een link bevatten, omdat dit waarschijnlijk Spam is, zelfs als het bericht leuk is.

Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam en Spam is hier te blijven

Hoewel het meestal wordt verborgen in de donkere onderbuik van internet, is spam net zo krachtig en frequent als altijd. Helaas kunnen we het niet stoppen. Maar maak je geen zorgen, automatische spamfilters doen geweldig werk en er zijn een aantal uitstekende bronnen online beschikbaar.

Kijk uit voor spam, maar als sommigen erdoor komen, is dit niet het einde van de wereld. Onthoud de gouden regels:

  • Als je geen loterij in Spanje hebt ingevoerd, heb je deze niet gewonnen
  • Geen enkele Nigeriaanse prins heeft ooit jouw hulp nodig
  • Gebruik Western Union niet om geld naar een vreemde te sturen. OOIT. OM WELKE REDEN DAN OOK!
  • Als u een vergroting van de penis wilt, ga dan naar een arts
  • Raadpleeg een arts als u viagra wilt.
  • Als u medicijnen wilt, ZIE EEN ARTS!

Wat is de beste / slechtste spam die u ooit hebt ontvangen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Uitgelichte afbeelding: rookman48 / Deposit Photos
Spam, spam, spam: yasuhiro / Dollar Photo Club

Hoe spam internetspam werd, via forumspam en e-mailspam. Spam.
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.