ExpressVPN publiceert het ultieme Bitcoin-beveiligings-eBook

[ware_item id=33][/ware_item]

Download het Bitcoin-boek van ExpressVPN


Met trots kondigen we die van Lexie aan Bitcoin - Beveiliging en privacy eBook. Het boek bevat enkele van de gedachten die zijn besteed aan het maken van de bestaande gidsen van ExpressVPN, wat meer gedetailleerde uitleg en veel praktisch advies.

Download .epub-bestand

Apparaat downloads

Als liefhebbers van privacy en technologie is ExpressVPN altijd gefascineerd door Bitcoin. In juni 2014 werden we een van de eerste VPN-providers die de cryptocurrency accepteerden, en we raden zelfs aan om Bitcoin te gebruiken als betaalmethode voor mensen die zich zorgen maken over creditcard- en banklogbestanden.

ExpressVPN-bloggers en -ontwikkelaars publiceerden steeds meer artikelen over Bitcoin naarmate we meer leerden over de gevolgen voor de beveiliging en privacy. Met name Lexie heeft meerdere artikelen over dit onderwerp gepubliceerd, evenals een uitgebreide Bitcoin-anonimiteitsgids.

Het eBoek is uitgegeven onder een Creative Commons License (CC BY-SA 4.0), wat betekent dat je Lexie's werk zonder kosten kunt delen en remixen, zolang je het opnieuw onder een vergelijkbare licentie vrijgeeft en het juiste krediet geeft.

We horen graag van je, of het nu gaat om kritiek, extra gedachten, suggesties of correcties. Voel je vrij om hieronder commentaar te geven!

Download het ExpressVPN Bitcoin-boek GRATIS voor de volgende apparaten:

Download het Bitcoin-boek van ExpressVPN voor iOS

ExpressVPN publiceert het ultieme Bitcoin-beveiligings-eBook

Download het Bitcoin-boek van ExpressVPN voor Kindle

Download het Bitcoin-boek van ExpressVPN voor Kobo

Download het Bitcoin-boek van ExpressVPN voor Nook

ExpressVPN publiceert het ultieme Bitcoin-beveiligings-eBook
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.