ExpressVPN lanceert “Signalen van betrouwbare VPN’s” met CDT

[ware_item id=33][/ware_item]

Het CDT-logo naast het ExpressVPN-logo.


Knapperig? Extra romig? Minder vet Ouderwets, wat dat ook betekent?

We hebben allemaal het gevoel gehad dat we overweldigd werden door keuzes bij het winkelen, of het nu ging om pindakaas ... of een VPN-service.

Natuurlijk betekent het kiezen van een VPN-service iets hoger, omdat u uw provider moet kunnen vertrouwen op uw online privacy en veiligheid. ExpressVPN streeft ernaar dat vertrouwen te verdienen met onze toonaangevende combinatie van hardware, software en menselijke vindingrijkheid, en door gedetailleerde informatie te delen over hoe we elke dag werken om onze gebruikers te beschermen.

Maar we willen daar niet stoppen: gebruikers helpen de beste VPN-service voor hen te kiezen, betekent dat ze ervoor moeten zorgen dat ze de informatie en begeleiding hebben die nodig is om te evalueren wie ze kunnen vertrouwen, ongeacht welke provider ze overwegen.

Daarom hebben we samen met het Centre for Democracy and Technology (CDT), een onafhankelijke non-profitorganisatie die opkomt voor online burgerlijke vrijheden en mensenrechten over de hele wereld, een sectoroverschrijdend initiatief gelanceerd om normen in de hele industrie te verhogen en te versterken gebruikers om beter geïnformeerde beslissingen te nemen bij het kiezen van een VPN, waardoor het internet uiteindelijk privéer en veiliger wordt voor iedereen.

Signalen van betrouwbare VPN's

Samen met een handvol andere VPN-providers hebben we samen met de CDT een lijst met vragen ontwikkeld die VPN-services moeten kunnen beantwoorden om hun betrouwbaarheid aan te geven. Deze vragen, samen met de begeleiding van de CDT, helpen gebruikers bij het evalueren van VPN-providers op basis van hun bedrijfsmodellen, gegevensverzamelingsmethoden, beveiligingsprotocollen en meer.

Zie het als een voedingsetiket voor VPN's en biedt een basisset feiten die u kunt vergelijken in verschillende services. En net zoals een voedingsetiket u kan helpen bepalen welke pindakaas met het label 'gezond' echt beter voor u is, stellen deze vragen en antwoorden u in staat om beter te beoordelen of een VPN-service met 'toonaangevende beveiliging' dat label echt verdient.

In tegenstelling tot een voedingswaarde-etiket is deelname echter volledig optioneel. We hopen echter dat meer VPN-providers met ons meegaan om deze vragen te beantwoorden en de normen voor de hele industrie te verhogen.

We hebben de vragen en onze antwoorden gepubliceerd in ons Vertrouwenscentrum, dat ook uitgebreide aanvullende informatie over onze beveiligingspraktijken bevat, naast wat het CDT-project vereist.

Ga voor meer informatie over het initiatief naar de CDT-website.

ExpressVPN lanceert "Signalen van betrouwbare VPN's" met CDT
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.