ExpressVPN beoordeelt de 3 beste Bitcoin-portefeuilles voor iOS

[ware_item id=33][/ware_item]

best-Bitcoin-wallet-ios


* Bent u op zoek naar de beste Bitcoin-portefeuilles voor Android? Klik hier.*

Sinds 2014 was er slechts één Bitcoin-portemonnee voor iOS - maar toen werd het verbannen.

Bitcoin-gebruikers konden Bitcoins niet op een veilige en legale manier houden en uitgeven met hun iPhones, ondanks het feit dat de populairste portemonnee 120.000 keer werd gedownload voordat deze werd verbannen.

Uit protest tegen het verbod, ondertekenden meer dan 6.000 mensen een petitie op change.org, terwijl anderen beloofden hun iPhones te vernietigen, met één gebruiker op reddit die zelfs een gratis Google Nexus beloofde aan iedereen die een video van zichzelf plaatste met het breken van hun iPhone.

Opmerkelijk genoeg ontving de Reddit-post meer dan 2500 upvotes, maar werd later om onbekende redenen uit r / all verwijderd.

Er is nu genoeg Bitcoin Wallet-keuze voor iOS-gebruikers

Vandaag heeft ExpressVPN meer dan 30 Bitcoin-portefeuilles gevonden in de Apple AppStore, gewoon door snel een zoektocht naar ‘Bitcoin-portemonnee’ door te nemen. Hoewel niet alle portefeuilles op gelijke voet staan; sommige zijn meer gecentraliseerd dan anderen, waardoor ze kwetsbaar zijn voor DDoS-aanvallen. Hoewel uw geld niet in gevaar wordt gebracht door een DDoS, kunt u mogelijk uw account afsluiten voor de duur van de aanval, wat ongelooflijk frustrerend is.

Het beveiligen van uw Bitcoin is van vitaal belang en het is belangrijk hoe een portemonnee de codering van uw sleutels verwerkt. Sommige portefeuilles hosten uw gecodeerde sleutels op een server, terwijl anderen ze op uw telefoon opslaan. Het is aanzienlijk veiliger om de sleutels van uw geld op uw telefoon te bewaren en nooit toe te staan ​​dat ze uw apparaat verlaten, maar dit maakt een back-upprocedure noodzakelijk voor het geval uw telefoon verloren of beschadigd raakt.

Dit zijn de favoriete Bitcoin-portefeuilles van ExpressVPN voor iOS.

Breadwallet - Open Source en geweldige gebruikersinterface

Het belangrijkste voordeel van Breadwallet is dat het een zelfstandige SPV-portemonnee is. Dit betekent dat er geen Breadwallet-server is, alleen de app. De app maakt rechtstreeks verbinding met het Bitcoin-netwerk om uw saldi op te halen en uw transacties te verzenden.

Breadwallet heeft gegarandeerd 100% uptime, net als het Bitcoin-netwerk.

Sleutels worden alleen op de mobiele telefoon bewaard, dus u moet ervoor zorgen dat er een goede back-up van wordt gemaakt. Maar zolang je je iPhone niet hebt geroot en deze is beveiligd met een voldoende goede toegangscode (ExpressVPN raadt zes cijfers aan), loop je een zeer laag risico op hacking.

Het bewaren van beveiligde back-ups kan echter moeilijk zijn. Breadwallet geeft je een back-up zin bestaande uit 13 Engelse woorden en iedereen die toegang heeft tot deze woorden kan je Bitcoins te pakken krijgen, dus je moet ze zorgvuldig opslaan. Maak in geen geval een screenshot van deze woorden of kopieer ze naar een elektronisch document, tenzij het erg goed is gecodeerd. Je wachtwoordbeheerder is misschien een goede plek, maar anders is het waarschijnlijk het veiligst om ze gewoon met de hand op te schrijven (nooit uit te printen) en het stuk papier op een veilige plek op te bergen, bijvoorbeeld in een kluisje of op een geheime locatie.

Breadwallet berekent automatisch de vereiste netwerkkosten en stelt u niet in staat deze te wijzigen. Aangezien de Bitcoin-kosten de afgelopen maanden behoorlijk aanzienlijk zijn geworden, is ExpressVPN verscheurd door niet te veel willen betalen, maar weten dat onderbetaling kan leiden tot transacties die enkele uren of zelfs dagen in het ongewisse blijven. In de tests van ExpressVPN leek ongeveer US $ 0,03 - 0,05 per transactie voldoende om betalingen binnen een paar blokken te bevestigen, hoewel de kosten (zoals aanbevolen door Breadwallet) oplopen tot wel US $ 0,50. Dit is niet de schuld van Breadwallet, in feite lijkt hun schatting van de kosten zeer geavanceerd te zijn.

Breadwallet Voors en tegens

 • Open-source portemonnee met geweldig gebruiksgemak en eenvoudige gebruikersinterface
 • 100% uptime en eenvoudig back-upmechanisme
 • Betrouwbare schatting van de kosten, maar geen extra functies
 • Vermeldt alle waarden in bits (een miljoenste van een Bitcoin), wat geweldig kan zijn, maar ook verwarrend
 • Geen meldingen voor inkomende fondsen

expressvpn-breadwallet

Copay - Veel functies

Copay is gebouwd door de Bitcoin-betalingsprocessor, Bitpay, en ontleent zijn naam aan een verzekeringsperiode. Een copayment beschrijft meestal het proces van een verzekerde patiënt die een deel van de betalingen voor geneesmiddelen op recept of medische behandeling dekt.

In de voorwaarden van Bitpay is een copayment een betaling die door meerdere partijen is ondertekend. U kunt bijvoorbeeld een dergelijk adres maken om de donaties van uw organisatie te beveiligen, wat The Qubes Project doet.

Copay is verreweg de meest gebruiksvriendelijke portemonnee met meerdere handtekeningen die er is en verdient daarom veel lof.

Met Copay kunt u dergelijke portefeuilles met meerdere handtekeningen maken voor maximaal zes copayers. Deze copayers hoeven geen afzonderlijke personen te zijn, u kunt bijvoorbeeld een portemonnee met drie copayers maken die twee handtekeningen per transactie vereist (een 2-van-3-transactie genoemd).

Een copayer kan een telefoon zijn in handen van een directeur van uw organisatie, maar het kan ook uw telefoon, uw computer of zelfs een papieren back-up zijn. Elke keer dat een transactie wordt gemaakt, moet deze op twee verschillende manieren worden bevestigd, net als tweefactorauthenticatie. Dit zorgt ervoor dat zelfs als uw computer of telefoon wordt gehackt, een aanvaller het geld niet kan stelen. Ze zouden beide apparaten tegelijkertijd moeten hacken, aantoonbaar veel moeilijker.

Helaas belasten dergelijke transacties met meerdere handtekeningen de Bitcoin-blockchain zwaarder, wat betekent dat ze aanzienlijk duurder zijn dan reguliere transacties. Een 2-van-3-transactie is bijvoorbeeld ongeveer twee tot drie keer zo duur als een normale transactie.

Een ander pluspunt van Copay is het aantal functies dat het ondersteunt. Je kunt veel portefeuilles tegelijkertijd hebben en ze verschillende namen en kleuren geven. U kunt ook de URL van de portefeuilleservice wijzigen, wat geweldig is als u uw eigen systeem wilt runnen - iets dat een bedrijf zou willen doen om hun afhankelijkheid van Bitpay te verminderen. U kunt een e-mailadres toevoegen om portefeuillemeldingen te ontvangen of extra ‘wachtwoorden uitgeven’ instellen voor elk van uw portefeuilles.

Copay wordt ook geleverd met integraties voor de hardwareportefeuilles Ledger en Trezor.

Voor- en nadelen van Copay

 • Krachtige, gebruiksvriendelijke portemonnee met meerdere handtekeningen
 • Veel functies
 • Hangt af van een gecentraliseerde server voor sleutelbeheer - riskant voor uitval. Verzendt meldingen voor inkomende fondsen.

copay-Bitcoin-wallet

Luxstack - Fantastische geïntegreerde opties

ExpressVPN begrijpt niet echt waarom deze portemonnee de optie biedt om een ​​profielfoto toe te voegen, maar het geeft een portemonnee op zijn minst een leuke persoonlijke toets.

De Luxstack-portemonnee is slank en gemakkelijk te navigeren, en waarschijnlijk kunt u met geen enkele andere portemonnee sneller transacties beginnen.

Het back-upproces werkt hetzelfde als de andere portefeuilles, maar biedt een andere manier om een ​​gecodeerde seed te maken, hoewel het niet zo soepel is als dat van het systeem van Copay of Breadwallet.

Als u een back-up van uw portemonnee wilt maken, hebt u de mogelijkheid om het wachtwoord van uw telefoon in te voeren en vervolgens een nieuw wachtwoord te selecteren alleen voor het herstelzaadje. Dit kan vervolgens worden gekopieerd en in uw gecodeerde back-up worden geplakt en overal worden opgeslagen.

Omdat de wallet-back-up alleen wordt beveiligd met een viercijferig wachtwoord met behulp van deze methode, is deze waarschijnlijk niet bestand tegen een brute-force aanval, dus ExpressVPN raadt aan deze alleen in uw wachtwoordbeheerder te plaatsen of deze functie helemaal niet te gebruiken.

Handige functies zijn onder meer het kunnen bekijken van Bitcoin-markten vanuit de app en ondersteuning voor Apple Watch.

De app gebruikt een vaste vergoeding (100 bits) voor een transactie, die soms te veel is, of tijdens periodes van grote vraag naar Bitcoin-transacties, te weinig, wat leidt tot vertragingen en verwarring.

Voor- en nadelen van Luxstack:

 • Ondersteunt Apple Watch
 • Geïntegreerde opties om markten te bekijken
 • Verwarrende back-upopties. Het is beter om een ​​back-up op een stuk papier te schrijven!

luxstack-review

Breadwallet is de favoriete Bitcoin-portemonnee van ExpressVPN voor iOS

Breadwallet is duidelijk favoriet van ExpressVPN. De app voelt ongelooflijk glad aan, is gemakkelijk te gebruiken en heeft altijd de juiste tarieven.

Bitpay's Copay heeft het ingewikkelde proces van het maken van portefeuilles met meerdere handtekeningen gebruiksvriendelijk gemaakt. Als u geld aanhoudt voor een organisatie, moet dit uw eerste keus zijn, zelfs als het meer gecentraliseerd is dan de andere.

Als u een handelaar bent of een Apple Watch bezit, is Luxstack waarschijnlijk uw eerste keuze.

Alle portefeuilles die ExpressVPN ondervroeg, geven elke keer dat u een transactie uitvoert een ander adres. Dit is goed voor de privacy, maar maakt uw transacties verreweg niet anoniem. Als u een hoog niveau van privacy of anonimiteit vereist, bekijk dan de ExpressVPN-gids voor Bitcoin-anonimiteit.

Uitgelichte afbeelding: gn8 / Deposit Photos

ExpressVPN beoordeelt de 3 beste Bitcoin-portefeuilles voor iOS
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.