Een interview met Ashton Eaton, ‘s werelds grootste atleet en ExpressVPN-gebruiker

[ware_item id=33][/ware_item]

Olympische held gebruikt ExpressVPN


Er zijn er die rennen. Er zijn mensen die springen. Er zijn mensen die gooien. En dan zijn er degenen die alle drie op Olympisch niveau doen.

Voer Ashton Eaton in, 's werelds beste atleet.

Eaton heeft het wereldrecord voor de tienkamp, ​​waarvoor concurrenten moeten deelnemen aan tien evenementen, variërend van hoogspringen tot discuswerpen. Hij won goud voor de VS op de Olympische Spelen van 2012 in Londen voordat hij het afgelopen weekend in Rio de Janeiro herhaalde.

Eaton is niet alleen een atleet van wereldklasse, maar ook een actieve humanitaire. Hij heeft gewerkt met Team World Vision, een hulporganisatie die community races gebruikt om geld in te zamelen voor ontwikkelingsprogramma's. Eaton is onlangs zelfs in Kenia geweest om een ​​kind te ontmoeten dat hij en zijn vrouw via de organisatie sponsorden.

ExpressVPN is er trots op dat Eaton sinds 2015 een actieve gebruiker is. En aangezien niemand van de blog Rio kon bereiken, was het erg aardig van Eaton om enkele van zijn indrukken van de Olympische Spelen van dit jaar te delen..

ExpressVPN: Bedankt, Ashton, omdat je vriendelijk genoeg bent om onze vragen te beantwoorden, we weten dat je een drukke man bent!

Ashton Eaton: Geen probleem! Ik hoop dat mijn antwoorden een positieve impact kunnen hebben.

ExpressVPN: Je hebt eerder gezegd dat jij en je vrouw in 2007 verliefd werden in Brazilië. Heeft dat een extra niveau toegevoegd aan het deelnemen aan een Olympische Spelen daar??

(Opmerking: vorige week nam de vrouw van Eaton, de Canadese Brianne Theisen-Eaton, het brons mee naar huis in de zevenkamp van de vrouw.)

Eaton: Absoluut. Brazilië was een startpunt voor ons, niet alleen persoonlijk, maar ook atletisch. We waren daar collegiale atleten en gingen vervolgens titels vastleggen die onze professionele carrière vormden.

“De bedoeling voor 2016 was om te winnen. Op die manier was de druk zodanig dat ik moest winnen. "

ExpressVPN: Je hebt deelgenomen aan een van de latere evenementen. Hoe heb je de tijd doorgebracht in Rio?

Eaton: Dit is een fantastische vraag. Atleten zijn vaak jaloers op de concurrenten in sporten die eerder in de Spelen beginnen, omdat ze meer tijd hebben na het concurreren om de stad te verkennen en andere wedstrijden te bekijken.

Als atleet in de aanloop naar de grootste competitie van je leven, probeer je een zeer sterke controle over je omgeving te krijgen. Dat betekent dat uw lichamelijke gezondheid elke dag de hoogste prioriteit heeft. Je traint, je eet en als je moe bent, slaap je. Maar soms is er veel downtime als je die drie vakjes hebt aangevinkt. Elke atleet is anders.

Sommigen gebruiken de tijd om nieuwe vrienden uit andere landen te vinden. Sommigen gebruiken het om de laatste paar trainingsdagen te analyseren. Sommigen laten de geest dwalen met een boek of hun favoriete tv-programma's.

Ik volg persoonlijk de gebeurtenissen rondom de games via sociale media. Brianne kijkt naar shows via internet.

"Brianne en ik hebben uw service gedurende onze reizen gedurende het jaar gebruikt."

ExpressVPN: Voelde u meer of minder druk dan in 2012?

(Eaton vestigde een wereldrecord in de tienkamp bij de Olympische Trials van 2012 voordat hij de gouden medaille in Londen won.)

Eaton: Ik voelde dezelfde hoeveelheid druk, het is gewoon anders.

In 2012 was het niet mijn bedoeling om noodzakelijkerwijs te winnen, maar om deel te nemen aan de spellen en mijn best te doen. Ik was op dat moment gewoon goed, dus mijn best was zodanig dat ik kon KUNNEN winnen en daarmee druk uitoefenen.

Sindsdien was het echter de bedoeling voor 2016 om te winnen. Op die manier was de druk zodanig dat ik moest winnen.

ExpressVPN: Hoe is uw ervaring met ExpressVPN geweest?

Eaton: Ik gebruikte ExpressVPN om NBC's Twitter-feed en de feed van het Canadese Olympisch Comité te volgen, en ze hadden veel korte videoclips met geweldige momenten. Brianne en ik hebben uw service gedurende onze reizen gedurende het jaar gebruikt.

ExpressVPN: Je bent absoluut een technisch onderlegde atleet - denk je dat je teamgenoten en concurrenten dezelfde tips en trucs kennen als het gaat om toegang tot internet in het buitenland?

Eaton: Over het algemeen zou ik zeggen dat de meeste atleten moeite hebben met technologie en het gebruiken om te doen of krijgen wat ze willen. Ik stel me voor dat andere atleten die stappen niet zouden doorlopen en naar iets anders zouden blijven scrollen.

ExpressVPN: Nogmaals bedankt dat u de tijd hebt genomen om onze vragen te beantwoorden, we stellen het zeer op prijs. We zijn al heel lang grote fans!

Eaton: Geen probleem. Ik kijk uit naar het komende jaar!

~

Allemaal goed gezegd! ExpressVPN wenst Ashton Eaton veel succes terwijl zijn atletische saga doorgaat. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van zijn toekomstige triomfen, volg hem dan op Twitter.

Uitgelichte afbeelding: Getty Images

Een interview met Ashton Eaton, 's werelds grootste atleet en ExpressVPN-gebruiker
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.