De website die weet waar uw kat woont

[ware_item id=33][/ware_item]

De website die weet waar uw kat woont.


Feit: Katten houden van aandacht. Iedereen die ooit heeft geprobeerd om tv te kijken rond een kat die zijn onderregio's voor het scherm likte, zal dat getuigen.

En het maakt natuurlijk niet uit waar de aandacht vandaan komt. Inbrekers, stalkers, moordenaars en, het ergste van alles, cold-callers zijn allemaal slechts een potentiële warme ronde en een sukkel om een ​​beroerte te krijgen.

Sommige vreemden hebben misschien zelfs vis - dat is waarschijnlijk de reden waarom katten hun portretten en locatie voortdurend aan iedereen op de planeet uitzenden.

Hoe zenden katten hun locatie uit??

OK, technisch gezien zijn het de ongelukkige mensen die de foto's en de locatie van hun heerlijke pluizige ballen naar de hele planeet uitzenden. Maar het is niet alsof de katten iets doen om het te stoppen.

Ik weet waar je kat leeft, bestudeert de 15 miljoen kattenafbeeldingen op hostingsites (zoals Flickr, Twitpic en Instagram) en pint de locatie van de kat op basis van de lengte- en breedtegraadcoördinaten ingebed in hun metadata.

Ongelooflijk, absoluut iedereen kan locatie-onthullende informatie uit uw foto's halen. Alle gegevens zijn beschikbaar via openbare API's die worden aangeboden door de websites voor het delen van foto's.

Iknowwhereyourcatlives.com richt zich op de katten, maar de kat is meestal niet relevant (ketterij!). Als je kunt zien waar een kat woont, alleen op basis van een foto, kun je ook zien waar een kind woont, alleen op basis van een foto.

Zegt de website:

"We begonnen aan dit avontuur met een missie in gedachten: wijzen op het gemak van toegang tot gegevens en foto's op het web."

Het katachtige imago-project benadrukt hoe bedrijven de gegevens van hun klanten exploiteren, en hoe gemakkelijk het voor een persoon is om ongewild persoonlijke informatie te delen.

De glorieuze website voor het zoeken naar katten beweert dat de locatie van de kattenfoto kan worden vastgezet met een nauwkeurigheid van maximaal 7,8 meter (~ 25ft).

Maar waarom doen ze dit? Ze zeggen dat het voor het publieke bewustzijn is (en kittyfoto's):

"We wilden laten zien hoe gemakkelijk de informatie en snapshots van gebruikers van sociale media beschikbaar zijn voor het grote publiek."

De enige manier om foto's van je kat te verwijderen uit I Know Where Your Cat Lives is purrfect

Om ons een lesje te leren en te benadrukken hoe roekeloos ondeugende katteneigenaren zijn, is de enige manier om afbeeldingen van de site te verwijderen, ze van uw hostingsite te verwijderen of de privacy-instelling van de afbeelding te wijzigen.

Het is duidelijk dat een internet zonder kattenfoto's volkomen belachelijk is, dus ExpressVPN beveelt aan dat u de privacy-instellingen wijzigt, pronto.

Als je dit doet, wordt vermeld dat ik weet waar je kat woont, zal je kat binnen 30 dagen van de site worden verwijderd.

Let op wat u online deelt

Wees voorzichtig met wat u online deelt, zelfs als het perfect is en iedereen het nu moet zien!

Als je echt de hele wereld moet laten zien hoe schattig je floof-meister is, gebruik dan een tool zoals de Metadata Anonymisation Toolkit om de metadata van de foto te verwijderen.

De website die weet waar uw kat woont
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.