5 mode-items die je nodig hebt om een ​​bewakingsstaat te bevechten

[ware_item id=33][/ware_item]

Sommige korrelige mensen in een menigte


In een vorige post hebben we gekeken hoe we incognito kunnen zijn in de echte wereld. Laten we vandaag dieper in het onderwerp duiken ... en hoe we er fantastisch uit kunnen zien terwijl we het doen!

Wanneer u onderweg bent, zijn CCTV-camera's het moeilijkst te ontwijken, vooral als ze verbinding maken met gezichtsherkenningssystemen. In sommige landen zijn systemen voor massale gezichtsherkenning al realiteit, terwijl andere nog steeds worstelen met technologische en juridische hindernissen.

In koude tijden kunnen we een sjaal om onze nek wikkelen, de kap diep over ons gezicht trekken of zelfs een skibril dragen om ons gezicht te verbergen. Maar hoe zit het met de zomer?

Gelukkig heeft mode de antwoorden:

1. Anti-paparazzi sjaals

Anti-paparazzi-sjaals maken het voor niemand onmogelijk om een ​​goede foto van u te maken in het donker. Delen van de sjaal zijn gemaakt van reflecterend materiaal dat elke foto of videocamera in de war brengt - en ze zien er zelfs niet zo slecht uit!

Bovendien kunt u het materiaal op vrijwel elk kledingstuk krijgen, inclusief uw pak, hoed, t-shirt of zelfs ketting.

2. Gezichtsmaskers

Of het een goed idee is om een ​​gezichtsmasker te dragen om gezichtsherkenning te ontwijken, hangt af van hoe acceptabel het accessoire in uw stad is. Op veel plaatsen in de wereld heeft vervuiling het gebruikelijk gemaakt dat mensen maskers dragen, en dit is uiteraard geweldig voor de privacy.

Als je de enige bent die een masker draagt, ben je gewoon 'degene met het masker' en val je nog meer op.

3. Tijdelijke gezichtsschilderijen

Je kunt gemakkelijk gezichtsherkenningstechnologie voor de gek houden.

Breng gewoon wat ongewone markeringen of tijdelijke tatoeages op je hoofd aan en je blijft onzichtbaar voor machines. Deze techniek is vrij eenvoudig, maar maakt ook een statement. Weinigen zullen waarschijnlijk meedoen met je kleine protest, wat betekent dat je opvalt en dat je redelijk gemakkelijk te herkennen bent door menselijke kijkers.

Maar dat betekent niet dat het er niet superstijlvol uit kan zien!

4. Meer patronen overal

Computers worden gemakkelijk afgeleid door alles wat op een gezicht lijkt.

U kunt dit in uw voordeel gebruiken door patronen te gebruiken die de eenvoudige structuur van een menselijk gezicht imiteren. Het enige wat u hoeft te doen is de gezichtspatronen op uw jas of shirts te drukken. Of deze methode de herkenningsalgoritmen voldoende verwart, moet waarschijnlijk worden getest voordat u deze gebruikt om u te verbergen voor een draconische autoriteit.

5. Anti-CCTV-bril

Om nachtzicht te ondersteunen, hebben CCTV-camera's LED-lampen die ultraviolet licht uitzenden dat onzichtbaar is voor het menselijk oog. De anti-CCTV Reflectacles reflecteren dit licht eenvoudig terug naar de camera, waardoor de camera's zelf blind worden. Stomme CCTV-camera's.

Onderwijs is de beste verdediging

Wanneer ze op zichzelf worden ingezet, zullen deze privacygimmicks weinig doen om uw verblijfplaats in openbare ruimtes te verbergen. Je kunt bijvoorbeeld nog steeds worden gevolgd door de mensen achter de camera's en de mobiele telefoon in je zak.

Ze zullen uw vrienden en uw omgeving echter laten zien dat u om privacykwesties geeft en misschien zelfs een of twee vragen stellen om meer over het probleem na te denken. Dat kan geen slechte zaak zijn.

5 mode-items die je nodig hebt om een ​​bewakingsstaat te bevechten
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.