Priser for personvern: ExpressVPN Future of Privacy Scholarship

[ware_item id=33][/ware_item]

personvern-premier


ExpressVPN er stolt av å kunngjøre ExpressVPN Future of Privacy Scholarship (EFPS), som dedikerer handlinger og ressurser til studenter på videregående skoler og grunnskoler.

I form av en essaykonkurranse har EFPS som mål å øke studentenes bevissthet om Internett-personvern og sikkerhet. Programmet er en måte å hjelpe og sikre at en ny generasjon vil motstå unødvendig sensur og overvåking.

ExpressVPN er en vokal forkjemper for digitalt personvern, internettsikkerhet og digital frihet, og støtter stolt flere ideelle organisasjoner som kjemper for å beskytte disse rettighetene; organisasjoner som Electronic Frontier Foundation, The Internet Defense League, Fight for the Future og Access.

En økende tilkoblingsmulighet har større risiko for eksponering av personvern

I et initiativ som ble lansert i 2013, kalt ConnectED, satte president Barack Obama et mål om å koble 99% av amerikanske studenter til høyhastighetsinternett på sine skoler og biblioteker innen 2018.

Det er en flott plan, men med denne muligheten kommer en betydelig høyere risiko for personvern og sikkerhet.

Med dette stipendet er ExpressVPN stolt over å styrke studentene til å tenke, krangle og forsvare deres holdninger til privatliv og fremtiden til digital frihet.

Del tankene dine om fremtiden til Internett!

Søknadsperioden for ExpressVPN Future of Privacy Scholarship er åpen til 31. august 2016, 11:59 PST.

Søkere kan konkurrere ved å skrive om ett av følgende emner:

Vi eier fremtiden

Se for deg selv i 2050. Hvordan vil utviklingen av Internett påvirke vår sosiale struktur og / eller myndighetens myndigheter har over innbyggerne?

Advokater for personvern

Diskuter logikken i dette berømte sitatet av Edward Snowden:

"Å argumentere for at du ikke bryr deg om retten til personvern fordi du ikke har noe å skjule er ikke annerledes enn å si at du ikke bryr deg om ytringsfrihet fordi du ikke har noe å si."

Personvern i det virkelige liv

Når du går rundt i livet ditt, kan du tenke på tre måter personvern, eller mangel på, påvirker deg personlig. Vil du ha det bedre eller verre hvis situasjonen ble snudd?

Premiepenger for ExpressVPN Future of Privacy Scholarship

Det beste essayet vil vinne a stor premie på 2500 dollar, mens første og andre løper-up vil bli belønnet med US $ 1000 og US $ 500, henholdsvis. Vinnere vil bli varslet via e-post og kunngjort offentlig på www.expressvpn.com/blog/ 14. oktober 2016.

Fullstendige søknadsdetaljer, konkurranseretningslinjer og informasjon om priser er tilgjengelig på konkurransesiden.

Mediekontakt
Caroline Aguin - stipendisjef
[email protected]
ExpressVPN.com

Priser for personvern: ExpressVPN Future of Privacy Scholarship
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.