PayPal satser på Bitcoin-betalinger via BitPay, Coinbase og GoCoin

[ware_item id=33][/ware_item]

PayPal satser på Bitcoin-betalinger via BitPay, Coinbase og GoCoin


PayPal kunngjorde nylig at det går sammen med tre Bitcoin-prosessorer - BitPay, Coinbase og GoCoin - for å gjøre det mulig for enkelte forhandlere å akseptere den virtuelle valutaen.

Den nye tjenesten vil i utgangspunktet være rettet mot selgere av digitale varer, for eksempel MP3-nedlastinger og online spill, og vil være begrenset til selgere i Nord-Amerika og Canada, selv om PayPal Scott Ellison, senior direktør for forretningsstrategi avslørte at selskapets strategi ville utvikle seg over tid og skriver at "vi fortsetter gradvis, støtter Bitcoin på noen måter i dag og holder på andre måter til vi ser hvordan ting utvikler seg."

Ellison fortsatte med å forklare at PayPal sitt valg av partnere var påvirket av dets felles forpliktelser om å tilby tryggere betalingsmetoder til selgere og til sine egne kunder..

PayPal vil imidlertid ikke legge Bitcoin til sin egen digitale lommebok, eller behandle slike betalinger gjennom sin sikre plattform. I stedet blir alle Bitcoin-betalinger behandlet helt av BitPay, Coinbase og GoCoin selv.

I tillegg aksepterer PayPal ikke betaling fra forhandlere som forhåndsselger varer eller tjenester som den har til hensikt å levere i fremtiden. Tanken bak den avgjørelsen er at slike organisasjoner noen ganger kan gå busett før ordrer blir oppfylt, men etter at kjøperbeskyttelsesperioden utløper. PayPal, skriver Ellison, er opptatt av å beskytte kundene sine, og Bitcoin er rett og slett ikke et levedyktig alternativ når det gjelder forskuddsbetalinger.

Ellison forklarer også hvordan adopsjon av den virtuelle valutaen vil bli formet av lovgivning, og bemerker at “PayPal også må følge lovene og forskriftene i hvert marked vi opererer. Av denne grunn må virtuelle valutavekslere og administratorer som er interessert i å jobbe med PayPal i fremtiden, sikre passende lisenser og sette på plass prosedyrer mot hvitvasking av penger. "

Når de leser mellom linjene ser det ut som om PayPal absolutt har interesse av alternative valutaer, og antagelig den effekten deres aksept vil ha på selskapets bunnlinje, men likevel har noen forbehold om å hoppe rett inn.

Det siste trekket bygger på en tidligere kunngjøring om at datterselskapet Braintree, en betalingsprosessor som ble brukt av selskaper som Airbnb, Dropbox, LivingSocial og Uber, også ser på hvordan den også kunne godta Bitcoin som betalingsmetode, igjen via Coinbase.

De påfølgende Bitcoin-kunngjøringene fra firmaet kan vise seg å være et forspill til langt større bruk av kryptovalutaen av PayPal, noe som noen Bitcoin-eiere kan hilse på. Faktisk skrev Ellison hvordan selskapet er spent på å jobbe med virksomheter som legger til rette for nye typer valuta, og la til at "vi håper å gjøre mer med Bitcoin når økosystemet fortsetter å utvikle seg."

Hvorvidt hver Bitcoin-fan vil være glad for å forestille seg en fremtid for Bitcoin som potensielt innebærer tettere integrasjon med PayPal og kanskje til og med eBay, gjenstår å se. Mens Bitcoin fortsetter å få fart som en legitim valutadel av attraksjonen i det siste, har i det minste for noen vært dens uoffisielle og uregulerte karakter og påfølgende potensielle bruksområder.

Bortsett fra ser mange virtuelle myntbrukere ut til å dra nytte av flere metoder for å betale for ebøker, sanger, spill og til og med deres favoritt VPN, så det er ikke så ille?

PayPal satser på Bitcoin-betalinger via BitPay, Coinbase og GoCoin
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.