Nå på ExpressVPN: Koble til fem enheter samtidig

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-Q: m


Du ba om mer, og vi hørte deg. ExpressVPN er glade for å kunngjøre at vi endrer retningslinjene for flere enheter for å tillate det fem samtidige tilkoblinger per abonnement.

Hvert ExpressVPN-abonnement har alltid vært ment å imøtekomme behovene til en enkelt bruker, men vi forstår at vår forrige grense på tre tilkoblinger ikke hadde holdt tritt med moderne forventninger til antall internett-tilkoblede enheter.

Denne nye policyen vil bidra til å sikre at du kan fortsette å glede deg over personvern og sikkerhet du har blitt kjent med og elsket på alle plattformer du eier, nå og inn i fremtiden.

Flere tilkoblinger for alle enhetene dine

I dag tilbyr ExpressVPN brukervennlige apper for Windows, Mac, Android, iOS og Linux, og med årene har vi utvidet tjenestene våre til å omfatte en rekke andre enheter.

Som alltid oppfordres brukere til å installere ExpressVPN på så mange enheter som de måtte ønske når som helst. Det er ingen begrensning for installasjoner, bare til samtidig tilkoblinger.

De som trenger å bruke ExpressVPN på mer enn fem enheter om gangen, kan kjøpe en ekstra lisens, eller enda bedre, bare installere appen vår for rutere, og beskytte alle enheter i hjemmet rett fra kilden - også de som kanskje ikke er kunne installere ExpressVPN-apper, for eksempel IoT-enheter, visse smarte TV-er og spillkonsoller.

ExpressVPN lytter til tilbakemeldingene dine, og vi ser alltid etter måter å forbedre seg på. Vennligst hold kommentarene kommet. Og hvis du har trengt flere forbindelser, har vi dekket deg.

Nå på ExpressVPN: Koble til fem enheter samtidig
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.