ExpressVPN ruller ut apper og nettleserutvidelser på over et dusin språk

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN ruller ut apper og nettleserutvidelser på over et dusin språk


Personvern og sikkerhet på nettet er grunnleggende rettigheter uansett hvilket språk du snakker.

Derfor er ExpressVPN stolt over å si at vi nå tilbyr vårt apper og nettleserutvidelser på mer enn et dusin språk.

Appene våre for Windows, Android og iOS har nylig blitt oppgradert til støtte for flere språk, i tillegg til nettleserutvidelsene for Chrome og Firefox. Avhengig av plattform, kan disse omfatte dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai og tyrkisk.

Dette har kommet etter et ambisiøst initiativ for å oversette nettstedet vårt. I dag er nesten alle de mest populære delene av nettstedet vårt gjort tilgjengelig på noen av eller alle disse språkene.

Flere språk på flere enheter

Vi har kommet langt, men dette er et arbeid som pågår: Ikke alle plattformer har tilgang til alle språkene ovenfor, og flerspråklig støtte utvikles fortsatt for Mac-appen vår. Men vi er opptatt av å utvide språkalternativene våre for å gjøre tjenesten mer tilgjengelig for internasjonale brukere.

Hvis du nylig laster ned en av de støttede appene, vil språket som standard være enhetens nåværende språk. Brukere kan enkelt endre språk i appens innstillinger.

For informasjon om hvordan du bytter språk, se støttesidene for Windows, Android, iOS og nettleserutvidelser. Det kan hende du må oppdatere appen eller nettleserutvidelsen din til den nyeste versjonen for å få tilgang til alle støttede språk.

ExpressVPN leter alltid etter måter å forbedre opplevelsen av å bruke en VPN. Å utvide språkvalget har blitt en sentral del av denne bestrebelsen.

Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarene. Og hvis det passer deg, kan du prøve et annet språk på ExpressVPN-appen eller nettleserutvidelsen. Vi håper det gjør opplevelsen din enda bedre.

ExpressVPN ruller ut apper og nettleserutvidelser på over et dusin språk
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.