ExpressVPN aksepterer direkte kredittkortbetalinger

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-godtar-alle-store-kort


ExpressVPN godtar stolt alle store kredittkort, selv om mange av våre konkurrenter vil tvinge deg til å bruke online kassetjenester som BlueSnap, 2Checkout eller Payza for å kjøpe VPN-tjenestene sine.

FÅ EXPRESSVPN NÅ

ExpressVPN kan akseptere direkte betaling med kredittkort når mange av våre konkurrenter ikke kan

ExpressVPN har vært i virksomhet i lang tid og har et utmerket rykte som en ledende VPN-tjenesteleverandør.

Kredittkortutstedende merker (VISA, MasterCard, Amex og Discover) vet dette og har et direkte forhold til ExpressVPN. Dette forholdet opprettholdes delvis på grunn av ExpressVPNs robuste svindelfiltrering og interne verifiseringssystemer som forhindrer uautoriserte brukere fra å registrere seg med stjålne kredittkort.

Hvorfor online kassetjenester er upraktiske for kunder

  1. Det kan hende du finner ut at kredittkortkjøpet ditt blir blokkert fordi du har lagt inn bestillingen utenfor hjemlandet. Da må du kontakte kredittkortselskapet ditt eller sende bekreftelsesdokumenter til kasseselskapet, bare for å presse bestillingen gjennom.
  2. Kunder som kjøper en VPN verdsetter ofte personvern og ønsker ikke å involvere en tredjeparts kasseleverandør med helt andre personvernvilkår.
  3. Kasseselskaper kan være upålitelige og kan kutte tjenesten til VPN-leverandøren av mange årsaker. En av våre største konkurrenter nylig at Plimus avsluttet betalingsforholdet. For kunder betyr dette at du må finne en ny betalingsmetode, eller risikere å miste VPN-tjenesten din.

Betal for ExpressVPN med Paypal eller Bitcoin

  • Det er enkelt å betale for VPN med Paypal. ExpressVPN aksepterer Paypal-betalinger, ettersom mange brukere ba om denne funksjonen.
  • ExpressVPN aksepterer også bitcoin-betalinger, for komplett personvern og sikkerhet i kassen.

FÅ EXPRESSVPN NÅ

Har du et forslag til en annen betalingsmåte ExpressVPN bør godta? Legg igjen tankene i kommentarene nedenfor!

ExpressVPN aksepterer direkte kredittkortbetalinger
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.