Det er offisielt: ExpressVPN er nummer 1 for hastighet

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN er den raskeste VPN


I en uavhengig anmeldelse testet BestVPN.com 15 VPN-tjenester i en serie kontrollerte hastighetstester. Testen bekreftet ExpressVPN som den raskeste VPN, og slo 2.plassen med nesten 4 Mbits / sekund i skrivende stund.

ExpressVPN topper fartskartetExpressVPN topper BestVPN.com hastighetstestrapport.

Vitenskapelig hastighetstestmetodikk

BestVPN.com koblet til flere VPN-er via dataservere i USA, Storbritannia, Australia og Hong Kong). Identiske datapakker ble overført mellom serverne ved bruk av forskjellige VPN-tjenester, og alle overføringshastigheter ble overvåket og gjennomsnittet.

Den pågående hastighetstesten er designet for å prioritere konsistens i VPN-hastighet og etablere et mål for å sammenligne alle VPN-er på like vilkår. Ved å bruke statiske og kontrollerte dataoverføringer sikrer du et nøyaktig hastighetsresultat, BestVPN.com's test fjerner midlertidige variabler fra testprosessen som kan påvirke internetthastigheten - for eksempel hjemme- og kontor Wi-Fi-tilkoblinger og lokalt hurtigbufrede data.

Så langt har BestVPN.com gjennomført over 18 500 individuelle tester, og flere kjøres hver dag. For de interesserte oppdaterer BestVPN.com resultatene daglig.

Hvem er BestVPN.com?

BestVPN.com er et vurderingsnettsted som har som mål å løfte frem de beste VPN-tjenestene gjennom grundige gjennomganger og tester. Som en del av dette målet vert de for tiden utmerkelser som lar publikum stemme for sin favoritt VPN.

I tillegg til anmeldelser og hastighetstesting lager BestVPN.com innhold for å informere brukere om sikkerhetsproblemer og fordelene med personvern.

Hastigheten du trenger, når du vil

Hos ExpressVPN vet vi at VPN-hastighet, sammen med personvern og sikkerhet, er et topp problem for internettbrukere.

En premium VPN bør forsterke internettopplevelsen din uten å påvirke din evne til å gjøre de tingene du ønsker online, for eksempel:

  • Rask surfing
  • Fildeling
  • Ultra HD-videostreaming

ExpressVPN gjennomsnitt 39,48 Mbits / s over 7 dager, noe som er mer enn raskt nok for selv Netflix Ultra HD-strømmer.

  • 0,5 Megabits per sekund - Nødvendig hastighet på bredbåndstilkoblingen
  • 1,5 megabit per sekund - anbefalt bredbåndstilkoblingshastighet
  • 3,0 megabit per sekund - anbefales for SD-kvalitet
  • 5,0 megabit per sekund - anbefales for HD-kvalitet
  • 25 Megabit per sekund - Anbefales for Ultra HD-kvalitet

Vi tester kontinuerlig ExpressVPN-appene og serverne for å sikre den beste hastigheten for de tingene som betyr noe, slik at du kan glede deg over internett som det skal være.

Få den raskeste VPN på markedet

Hvis du vil ha alle sikkerhets- og posisjonsfordelene til en VPN, er ExpressVPN gjennomgående den raskeste VPN-en der ute med hastigheter som lar deg gå rundt i internettvirksomheten din som vanlig, med VPN-beskyttelse.

Tilbakemelding for oss?

Brukte ExpressVPN-appene nylig? Vi vil gjerne høre om opplevelsene dine med hurtighet eller tjenesten generelt. Legg igjen en kommentar nedenfor eller kontakt et ekte menneske via live chat!

Det er offisielt: ExpressVPN er nummer 1 for hastighet
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.