Forbindelse fremgang fast halvveis

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvis du kobler til en serverplassering, kan du gjøre det se fremdriften for tilkoblingen din fast halvveis i en lengre periode:


ExpressVPN-appen sitter fast mens du prøver å koble til.

Hvis du ser at dette skjer:

  1. Hvis du er på et sted med kjente VPN-tilkoblingsproblemer, vent i 30 sekunder til tilkoblingen er fullført. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve koble til et annet sted.
  2. Koble fra ExpressVPN på enheten din og prøv å koble til Internett. Hvis du støter på tilkoblingsproblemer mens du er koblet fra VPN, er problemet med den underliggende internettforbindelsen du bruker.
  3. Avslutt (eller avslutt) ExpressVPN på enheten din og så åpne appen på nytt. Forsøk å koble til et annet serversted etter å ha startet opp appen på nytt. Hvis du kan koble til et annet sted, kan du prøve å koble til det opprinnelige stedet igjen. Hvis du får et problem, kan det være et problem med den opprinnelige plasseringen du prøvde å koble deg til.
  4. Omstart din enhet og start ExpressVPN på nytt. Forsøk å koble til et annet serversted etter å ha startet opp appen på nytt. Hvis du kan koble til et annet sted, kan du prøve å koble til det opprinnelige stedet igjen. Hvis du får et problem, kan det være et problem med den opprinnelige plasseringen du prøvde å koble deg til.
  5. Logg på ExpressVPN-kontoen din, plukke ut Sett opp ExpressVPN for å laste ned den nyeste versjonen av ExpressVPN. Deretter setter du opp ExpressVPN-appen og kobler deretter til en serverplassering.
  6. Sjekk om lisensen din er utløpt. Hvis du vil ha hjelp, kan du se denne guiden for å aktivere en utløpt lisens eller abonnement på nytt.

Når du utfører disse trinnene, kan du når som helst kontakte ExpressVPN Support Team for direkte assistanse.

Forbindelse fremgang fast halvveis
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.