ExpressVPN tilbyr personvern og sikkerhetsbeskyttelse til HP-forbrukerkunder

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN tilbyr personvern og sikkerhetsbeskyttelse til HP-forbrukerkunder


Tortola, De britiske jomfruøyene — 30. september 2019—ExpressVPN, den globale markedslederen innen forbruker-VPN-tjenester, kunngjorde i dag at HP vil forhåndsinstallere ExpressVPN på utvalgte forbruker-PC-er fra HP Inc. 

Disse PCene kommer med ExpressVPNs prisbelønte Windows-app forhåndsinstallert for å beskytte kundenes personvern og sikkerhet på offentlige Wi-Fi-nettverk. Som en del av tilbudet vil HP-forbrukerkunder også motta en eksklusiv gratis 30-dagers prøveversjon av VPN-tjenesten.

HPs nylig annonserte Specter x360 13 vil være den første av HPs forbruker-PC-er som har ExpressVPN forhåndsinstallert.

ExpressVPN vil hjelpe HP-kunder med å sikre sin internettrafikk og beskytte deres online aktivitet fra nysgjerrige øyne. ExpressVPN tilbyr verdifull trygghet for brukere når de kobler seg til usikrede eller ikke-tillitlige nettverk, for eksempel offentlige Wi-Fi-hotspots på flyplasser, hoteller og kaffebarer. Med ExpressVPN kan HP-kunder kryptere nettverksdata og sikre internettopplevelsen med bare ett klikk.

 "Vi er glade for at HP har bestemt seg for å inkludere ExpressVPN som en del av deres sikkerhetstilbud til forbrukerne," sa Harold Li, visepresident, ExpressVPN. "Dette forholdet gjenspeiler også det faktum at VPN-er nå anses som et uunnværlig verktøy for digital beskyttelse."

“Kundene våre kobler seg til en rekke usikrede, offentlige Wi-Fi-nettverk på daglig basis, ofte uten å innse sikkerhets- og personvernrisikoer,” sa Mike Nash, sjefsteknolog og visepresident for kundeopplevelse, Personal Systems, HP Inc. “Vi er glade for å legge ExpressVPN til settet med sikkerhetstilbud for å hjelpe våre forbrukerkunder med å beskytte deres personlige informasjon på offentlige Wi-Fi-nettverk. "

Denne kunngjøringen understreker ExpressVPNs status som bransjeleder i forbruker-VPN-er. Tjenesten har blitt anerkjent for sin sikkerhet, pålitelighet, hastighet og brukervennlighet av WIRED og TechRadar. Det har også blitt kåret til “The Best VPN” av The Verge og valgt som Editor’s Choice av Tom's Hardware and Android Authority.

###

Om ExpressVPN

ExpressVPN ble grunnlagt for 10 år siden, og er en av verdens største leverandører av VPN-tjenester, slik at brukere kan beskytte deres personvern og sikkerhet på nettet med bare noen få klikk. Selskapets prisbelønte programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Linux, rutere og nettlesere sikrer brukerinformasjon og identiteter med den beste klassen kryptering og lekkasjeisolering. Med 3000+ servere over 94 land og nye servere lagt til hver uke, gir ExpressVPN en rask tilkobling uansett hvor brukere er og tilbyr usensurert tilgang til nettsteder og tjenester fra hele verden. For å lære mer om ExpressVPNs personvern- og sikkerhetsløsninger, besøk expressvpn.com.

ExpressVPN tilbyr personvern og sikkerhetsbeskyttelse til HP-forbrukerkunder
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.