Priser för integritet: ExpressVPN Future of Privacy Scholarship

[ware_item id=33][/ware_item]

sekretess-vinster


ExpressVPN är stolt över att kunna tillkännage ExpressVPN Future of Privacy Scholarship (EFPS), som ägnar åtgärder och resurser åt studenter i gymnasier och forskarskolor.

I form av en uppsatsstävling syftar EFPS att öka studenternas medvetenhet om integritet och säkerhet på Internet. Programmet är ett sätt att hjälpa och säkerställa att en ny generation kommer att stå emot onödig censur och övervakning.

ExpressVPN är en vokal förespråkare för digital integritet, internetsäkerhet och digital frihet och stöder stolt flera ideella organisationer som kämpar för att skydda dessa rättigheter; organisationer som Electronic Frontier Foundation, Internet Defense League, Fight for the Future och Access.

En växande anslutning innebär en större risk för exponering för integritet

I ett initiativ som inleddes 2013, kallad ConnectED, satte president Barack Obama ett mål att koppla 99% av amerikanska studenter till höghastighetsinternet i sina skolor och bibliotek år 2018..

Det är en fantastisk plan, men med denna möjlighet kommer en betydligt högre risk för integritet och säkerhet.

Med detta stipendium är ExpressVPN stolt över att ge eleverna möjlighet att tänka, argumentera och försvara sina ståndpunkter kring integritet och framtiden för digital frihet.

Dela dina tankar om internetets framtid!

Ansökningsperioden för ExpressVPN Future of Privacy Scholarship är öppen till 31 augusti 2016, 11:59 PST.

Sökande kan tävla genom att skriva om ett av följande ämnen:

Vi äger framtiden

Tänk dig själv 2050. Hur kommer internetutvecklingen att påverka vår sociala struktur och / eller myndigheternas regeringar har över medborgarna?

Sekretessförespråkare

Diskutera logiken i detta berömda citat av Edward Snowden:

"Att argumentera för att du inte bryr dig om rätten till integritet eftersom du inte har något att dölja är inte annorlunda än att säga att du inte bryr dig om ytringsfrihet eftersom du inte har något att säga."

Integritet i verkliga livet

När du går om ditt liv, tänk på tre sätt integritet, eller brist på det, påverkar dig personligen. Skulle du ha det bättre eller värre om situationen vändes?

ExpressVPN Future of Privacy Scholarship Prize Money

Det bästa uppsatsen vinner a stort pris på 2500 US $, medan de första och andra löparna kommer att belönas med US $ 1000 och US $ 500, respektive. Vinnare kommer att meddelas via e-post och meddelas offentligt på www.expressvpn.com/blog/ den 14 oktober 2016.

Fullständig applikationsinformation, tävlingsriktlinjer och utmärkelsinformation finns på tävlingssidan.

Mediekontakt
Caroline Aguin - stipendiumschef
[email protected]
ExpressVPN.com

Priser för integritet: ExpressVPN Future of Privacy Scholarship
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.